Stránka 14 z 20 PrvníPrvní ... 4131415 ... PosledníPoslední
Výsledky 131 až 140 z 192

Téma: Motivace hrát na AN

Registrovaný uživatel Avatar uživatele nefetuj
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Ja tu napríklad hrám už dlho no komunikáciu s GM sa snažím obmedziť a to pretože : dostal som tu ban 1x za hacky 2x za hacky okey stalo sa prešli 4 mesiace požiadal som o UB a nethi povedala že druhú šancu nedáva? WTF? v živote som nedostal ani len tú prvú ďalej písal som ticket ktorý bol prečítaný! a bez odpovede zmazaný.. to je prístup k hráčom? na faelona a raikina nemôžem povedať ani slovo ale ostatný? Podľa mňa je problém aj v tom že síce máme dosť GM no väčšinu času buď nie sú ingame alebo sú invisible a nereagijú na prosby hráčov , ďalej čo sa mi nepáči je to že keď jeden hráč napísal nethi na world back to the kitchen dostal ban .. začo?? bola to sranda no to že si tu ľudia narážajú na rodinu je úplne v pohode že? veď na to slúži ignore list.. čo vy ste niečo viac ako my hráči? bojíte sa kritiky a dávate len bany? keď sa vás niečo dotkne ... toto je jeden s problémov ..

Registrovaný uživatel Avatar uživatele Mind
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal Faelon Zobrazit příspěvek
    4. Najdi nekoho spolehliveho kdo bude mit napady a nebude supportovat atd... takovyho cloveka najdes spise pres znamost nez pres nabor(muj osobni nazor).
    5. Dalsi vec : Abandonation chtel udelat pomerne velky event, vsichni rikali ja kto je super.Dostalo se mu podpory vedeni,gm tymu a dokonce i hracu. Jak to skoncilo ? za tri tydny spamovani ingame,na foru i na webu se prihlasilo 15 hracu. A proc? protoze za to nein super uber mega giga moc goldu,frostu a neni tam T2 a zbran z LK... pointa je v tom ze pokud se chteji hraci zabavit tak si tu zabavu musi take najit a ne jenom nadavat na server a GM ze je nuda a "omg gm vymyslete neco zabavte me".
    Odkazujete tu na Event od Abandonation, který nejsem nikde schopný najít. Mohl by mně a všem co neví o co jde prosím někdo říct, co to bylo za event?

No, a za další - proč každý Eventer, co tu kdy pracoval failnul? Protože jste nabrali špatné lidi.

Pokud říkáš, Faelone, že developeři museli dělat Eventerovu práci, proč jste si nedali jako podmínku náboru znalost EAI, skriptování, DB nebo čehokoliv jiného, co je potřeba k fungování? Nebo nerozdělili funkci na 2 části - Eventer a Event developer, kdy by tyhle dva posty mezi sebou spolupracovali? (Na jednodušší eventy a eventy ve formě Q line by ani nebylo potřeba někoho tak extra schopného jako developera.)

Pokud se každý eventer supportoval, proč nenechat zezačátku možnost přidávat itemy a goldy pouze GMkům, kdy by si každý Eventer musel domluvit odměny, a pokud by tak byly výrazné (wepka z LK atd.) určitě by to byl větší event, takže by pomoc GM stejně pravděpodobně byla nutná - o zátěži GM se nedá mluvit. Nebo, kdyby byla odměna ve formě goldů a ne-soulbound itemů, stačilo by eventerovi dát určitý obnos, a on by do GM sekce musel psát za co přesně tyhle věci utratil.

Pokud každý eventer udělal jen jeden event, proč nebylo v podmínkách napsat příkladových eventů hodně, kde by každý musel být originální? Klidně nechat nábor otevřený měsíc a dát jako vstupní podmínku 10+ originálních eventů? A kdo by prošel, musel by eventy co napsal zorganizovat do určitého času, jinak by letěl.

Pokud se masivního eventu účastnilo možná 15 lidí, nedělejte masivní eventy. Aspoň zezačátku ne. Máte systém Anathema Creditů, který by mohl být skvělý. Bohužel pravděpodobně nikdo nemá čas vymyslet něco, co by využilo jeho potenciál a motivovalo lidi. Vytvořte menší, zábavné eventy, které se opakují třeba každý týden v sobotu, do AC odměn zařaďte něco opravdu COOL, co se nedá nijak jinak získat (neříkejte mi, že lidi jdou jen po GS, sám jsem viděl na Valentýna kolik lidí farmilo raketu, já osobně jsem pro ni byl 117x) a udělejte tomuto eventu masivní propagandu na serveru. Zezačátku se zůčastní málo lidí, ale pokud event bude dobrý, lidi začnou přicházet. Nemluvě o tom, že klidně odměna za první místo nemusí být jen AC/Goldy/Emblemy ale i nějaká opravdu super PvE/PvP věc, ale jen za předpokladu, že se zůčastní třeba 100 lidí. (Čímž opravdu myslím přístup jako - "Hele lidi, děláme tenhle event ale pokud nepřijde hodně lidí, zkrouhneme vám odměny." )

Pokud lidi neoceňují opravy? No, tak k tomuhle nemám co říct kromě svého původního příspěvku. A abych nebyl pochopený špatně - Kdybych ještě hrál, byl bych velice rád, že se třeba ten Ulduar opravuje, protože je to zábavná instance. Tak co takhle do ní přidat i něco, kvůli čemu tam opakovaně půjdou i lidi, co mají ICC gear a ženou se jen za tím?

A takhle bych mohl pokračovat dál, ale v podstatě mi na AN už přestalo záležet, tak proč se snažit...

Edit - Vím, že pro GM je komunikace s hráči těžká, protože se většina z těch, co jsou vidět chová jako banda nevděčných čůráků. Ovšem, GM by pořád měli být schopní přijmout konstruktivní kritiku, i když její vyjádření není zrovna košér a naslouchat lidem (nikoliv je poslouchat - mezi tím je rozdíl). Pokud někdo popichuje, má k tomu občas i důvod, nechce vždycky jen někoho nasrat. Abych to tak nějak shrnul - nezajímá mě, že X lidí obtěžuje GMka zbytečnostma. Pokud já řeknu něco relevantního a budu konstantně odpálkováván/ignorován, naštve mě to.
    Naposledy upravil Mind; 02.06.2012 v 15:13.

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Fae, já jsem založil ten topic abych poukázal na to, že za hlavy jsou nesmyslný odměny (dřív se mi líbily daleko víc, protože byly apsoň usefull oproti čtyřem stejným nether drakům co jsou tam teď) a že AC jdou jen těžce sbírat a den na to jsi postnul na web, že AC budou padat i z RBG což je super a měl jsem z toho radost ^^ a považoval jsem to za malej uspěch (i když chápu žes to měl asi stejně v plánu nehledě na můj topic) nicméně pak přišla Nethi a prozradila nám, že eventer je zbytečnej post a že eventeři jenom supportěj... Takovej přístup mě trochu sere...
    No ale proč tohle píšu je, abych se tě zeptal jak se ti zdají ty nový skiny (brutalu se statama wf např.) jestli je to podle tebe uplná hloupost, nebo jak to vidíš?

Anathema Admin Avatar uživatele Faelon
    Věk
    33
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    ty skiny jsou dost problemove,nerikam nerealne...
    nicmene... rekneme ze bychom udelali moznost vymenit WF set za nejaky s jinym skinem... to je 5 itemu(9 s doplnkama) -> krat pocet class(10) krat pocet specu(3 nebo 2) takze kvuli jednomu univerzalnimu skinu by se muselo udelat cca 300 itemu NOVYCH do db,a pak je nahazet k vendorovi za questy,protoze item za item je limitovany dbc souborama. A to pomijim mozne pripady jak by se to dalo bugnout. takze to mame 300 itemu + 300 questu kvuli JEDNOMU skinu a za dva tydny bychom tu meli ze MY chceme jiny..
    takze osobne jsem proti.Je to silene pracne, narocne na osetreni proti bugovani a potesi to pomerne malo lidi.

mch. Minde : takhle podobne si predstavuji trochu konstruktivni kritiku.Ostatni se muzou podivat jak na to

Ověřený člen Avatar uživatele Nethiel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    26
    Citace Původně odeslal nefetuj Zobrazit příspěvek
    požiadal som o UB a nethi povedala že druhú šancu nedáva?
    Opravdu nejsem povinna davat hackerovi unban.

Citace Původně odeslal Mind Zobrazit příspěvek
    Odkazujete tu na Event od Abandonation, který nejsem nikde schopný najít. Mohl by mně a všem co neví o co jde prosím někdo říct, co to bylo za event?
    Byla to PvP liga. Sekce na foru uz jsou smazane... Vice vam k tomu rekne Abandonation

Pokud se každý eventer supportoval, proč nenechat zezačátku možnost přidávat itemy a goldy pouze GMkům
    Supportovat sebe a ostatni jde i jinak, nez itemy a goldy. Pridavat tyhle veci muzu uz ted jen ja a admin. Zadny eventer nemel nikdy prikaz na pridavani/zasilani itemu.

Nerikam, ze eventeri pouze supporti, rikam, ze doposud byla pouze a jenom spatna zkusenost s timhle postem. Jinak - pri naboru eventeru jsem po nich vzdy vyzadovala minimalne 3 napady na event.

Jinak co se tyce propagace eventu - pokud si dobre vzpominam, uz tu byly DVA takovehle pokusy - prvni byl Anathema Season Event, ktery se propagoval na webu/foru/ingame na channelech/announce. Ucastnilo se pravidelne 10 lidi z 1000. Druhy byl abandonationuv Pvp, ktery se nakonec kvuli nedostatku lidi nerozjel.

Pokud mi nekdo sezene cestneho, inteligentniho, poctiveho a sikovneho eventera, ktery umi v DB, bude delat kazdy tyden min. 1 event a do mesice se nezblazni, prosim, na zkousku ho vezmu na mesic. Klidne i dva, jak jsi napsal eventera a event developera. Nebude mit zadne pravomoce, jen Blizz ikonku pred jmenem, porty skupin a spawn objektu.

(Jinak diky za slusny prispevek)

Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal Nethiel Zobrazit příspěvek
    Nerikam, ze eventeri pouze supporti, rikam, ze doposud byla pouze a jenom spatna zkusenost s timhle postem. Jinak - pri naboru eventeru jsem po nich vzdy vyzadovala minimalne 3 napady na event.
    Tři jsou poměrně málo, navíc mi to nedává logiku, když sama říkáš, že si představuješ minimálně 4 za měsíc. A pokud někdo nedokáže za takový dvoutýdenní nábor přijít na dostatek eventů, nemyslím si, že jakmile bude mít post, pujde mu to líp. Navíc s tím, že víc než kvantita je důležitá kvalita, zábavnost a realizovatelnost by se velice ztenčil počet kandidátů.

Citace Původně odeslal Nethiel Zobrazit příspěvek
    Jinak co se tyce propagace eventu - pokud si dobre vzpominam, uz tu byly DVA takovehle pokusy - prvni byl Anathema Season Event, ktery se propagoval na webu/foru/ingame na channelech/announce. Ucastnilo se pravidelne 10 lidi z 1000. Druhy byl abandonationuv Pvp, ktery se nakonec kvuli nedostatku lidi nerozjel.
    Já to myslel tak, že by se tímto způsobem propagovaly i malé eventy - a malé eventy by měly být opakovatelné, čili by ta práce měla i nějaký smysl. A pokud se event jednou nerozjel, proč to nezkusit znova za pár týdnů? (Kromě otrávenosti z přístupu hráčů, pocitu zklamání a syndromu vyhoření? )
    Naposledy upravil Mind; 02.06.2012 v 17:28.

Registrovaný uživatel Avatar uživatele Aralkumm
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    19
    Tři jsou poměrně málo, navíc mi to nedává logiku, když sama říkáš, že si představuješ minimálně 4 za měsíc. A pokud někdo nedokáže za takový dvoutýdenní nábor přijít na dostatek eventů, nemyslím si, že jakmile bude mít post, pujde mu to líp. Navíc s tím, že víc než kvantita je důležitá kvalita, zábavnost a realizovatelnost by se velice ztenčil počet kandidátů.
    Pred osobným wajpom fórum acc a všetkých príspevkov som tu mal topic s 10-15 eventami. Na AN sa z nich zrealizovalo hovno, na iných serveroch som ich videl. Niekoľkokrát som to do toho topicu aj napísal.

Já to myslel tak, že by se tímto způsobem propagovaly i malé eventy - a malé eventy by měly být opakovatelné, čili by ta práce měla i nějaký smysl. A pokud se event jednou nerozjel, proč to nezkusit znova za pár týdnů? (Kromě otrávenosti z přístupu hráčů, pocitu zklamání a syndromu vyhoření? )
    Keď ti bude niekto hádzať klacky pod nohy, tak by sa na to vysral skôr či neskôr každý. Prídeš na obrovské bugy s marketom na fóre (skrz ktoré by si za noc vybanoval všetkých userov a vymazal celé fórum) a dostaneš wipe všetkého (nehľadne na pomerne dosť zmysluplných príspevkov, konkrétne aj topic s eventami, aj keď so spamom boli 1:10) následne (ako hráč bez nároku na nejakú odmenu vo forme napríklad NC) keď investuješ čas, energiu a podlizovanie sa kvôli vytvoreniu podsekcií na fóre a získaniu moderátorských práv, rozpíšeš podrobnosti eventu, návody a ďalšie kraviny a po 3 týždňoch sa ti prihlásia 15ti. Na začiatku som napísal topic s nápadom a poprosil o vyjadrenie názoru komunity a účasti. Bolo tam asi milión odpovedí, like-ov, thanks (ktoré mali odzrkadliť účasť) a hlavne sľubov, že mi s tým pomôžu (napríklad GuMká ale aj hráči so spamom ingame) Komunikoval som s Faem, aj keď som žiadne odmeny nesľúbil, kedže malo ísť o skvalitnenie PVP, ale tak som ich vybavil pomerne dosť. Nabádal som hráčov k tomu, aby ukázali že nie sú len tie lenivé svine, ktoré nepohnú riťou ani keď im treba srať. Bohužiaľ, ukázali pravý opak, až na pár výnimiek, ktorí sa tým PVP eventom chceli zabaviť a nepotrebovali za to odmenu.

Ako formu registrácie som použil svoj mail, skype, facebook, ingame poštu aj u ali aj u hordy a fórum účet - formou PM. Neviem ako som mal viac vyhovieť hráčom. Asi som sa mal každého zvlášť opýtať, či nechce ísť na event.

Mrzí ma to, že sa to nezrealizovalo, len ma to viac utvrdilo v tom čo som stále tvrdil a tvrdím, viď môj predchádzajúci post.

Ja nemám čas byť eventer, nemám na to náladu ani čas. Robota, sťahovanie + reálny život, ktorý mi je už hodne dlho prednejší ako nejaké wowko, keď som si čas našiel a skúsil niečo zrealizovať dopadlo to ako to dopadlo, v tomto obdivujem GMká, že to vydržia tak dlho. Po pravde, nejaký Nemesis (verejný) zraz si neviem ani predstaviť. Ľudia by tam prišli a akurát by si začali nadávať alebo ohovárať, ako GMko by som asi ani nemal odvahu tam prísť, pretože to čo je dnes za hernú komunitu to tu ešte nebolo. GM zraz, na ktorý sme sa sami pozvali (ako trápne a drzé vtierky) bol skvelý. Je to fajn kolektív ľudí, ktorí to majú v hlave v poriadku a som rád, že som niektorých (ktorých som do vtedy moc nemusel, že Kamil) spoznal aj osobne a keď už nič iné aspoň si s nimi vypil.

Pre mňa je vzor skutočnej guildy a hráčskej komunity guilda SoL z EQ (čiastočne z AN) ktorá sa do dnes aj keď už x rokov neexistuje, stále stretáva v RL. Je to o priateľstvách nájdených cez posranú hru a utužovaní v reálnom živote aj keď len 2-3 krát ročne. Toto už dnes takto nie je. Stále ide viac a viac o samotnú posranú hru, ako o ľudí, ktorí ju hrajú a to zabíja hru. Nikdy sa nebudeš cítiť v hre dobre, keď ti pôjde len o 6ku a štyri 9ky v GS čísle. Sami si tú zábavu zabíjate.

Registrovaný uživatel Avatar uživatele nefetuj
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    To Nethiel: Nájdem ti tu miniláne 10 topicov v ktorom si buď ty alebo ostatný ľudia s GM teamu dali UB za omnoho horšie veci ako je WPE.bugovanie icc alebo aj hocičo iné a ja nie? žiadal som po 4 mesiacoch oni hneď a dostali ešte raz a perma a prečo ja takú šancu nemôžem dostať?

To Faelon: úplne súhlasím zmenenie skínov ničomu nepomôže je to LEN krátkodobé riešenie

Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal Abandonation Zobrazit příspěvek
    Ja nemám čas byť eventer, nemám na to náladu ani čas. Robota, sťahovanie + reálny život, ktorý mi je už hodne dlho prednejší ako nejaké wowko, keď som si čas našiel a skúsil niečo zrealizovať dopadlo to ako to dopadlo, v tomto obdivujem GMká, že to vydržia tak dlho. Po pravde, nejaký Nemesis (verejný) zraz si neviem ani predstaviť. Ľudia by tam prišli a akurát by si začali nadávať alebo ohovárať, ako GMko by som asi ani nemal odvahu tam prísť, pretože to čo je dnes za hernú komunitu to tu ešte nebolo. GM zraz, na ktorý sme sa sami pozvali (ako trápne a drzé vtierky) bol skvelý. Je to fajn kolektív ľudí, ktorí to majú v hlave v poriadku a som rád, že som niektorých (ktorých som do vtedy moc nemusel, že Kamil) spoznal aj osobne a keď už nič iné aspoň si s nimi vypil.
    Já bych právě řekl, že na srazu by se nerval ani nenadával nikdo. Ono je totiž daleko jednodušší něco napsat na internetu, ještě s tím, že spousta lidí žije v iluzi, že jsou anonymní oproti RL, kde můžeš za to, co řekneš dostat přes hubu A většina těch "hráčů" o kterých mluvíš by ani neměla odvahu na takový sraz dojít.

Citace Původně odeslal Abandonation Zobrazit příspěvek
    Pre mňa je vzor skutočnej guildy a hráčskej komunity guilda SoL z EQ (čiastočne z AN) ktorá sa do dnes aj keď už x rokov neexistuje, stále stretáva v RL. Je to o priateľstvách nájdených cez posranú hru a utužovaní v reálnom živote aj keď len 2-3 krát ročne. Toto už dnes takto nie je. Stále ide viac a viac o samotnú posranú hru, ako o ľudí, ktorí ju hrajú a to zabíja hru. Nikdy sa nebudeš cítiť v hre dobre, keď ti pôjde len o 6ku a štyri 9ky v GS čísle. Sami si tú zábavu zabíjate.
    I když už nehraju, pořád se svojí guildou chodím pokecat na TS, protože jsou to fajn lidi, kterým jde o požitek víc než o čísla. Možná proto jsem nabyl takového optimismu a dojmu, že komunita AN by se pořád dala zaujmout. Sám bych asi měl čas, náladu i fantasii dělat eventera (Protože se v podstatě stačí logovat jednou za týden na ~3 hodiny), ale bojím se právě komunity AN.

I když souhlasím víceméně s celým tvým postem, číst tohle je velice smutné a depresivní...

Moderátor fora
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    24
    Už mě nebaví to jen číst, tak taky přidám názor.

Co udělat pár mrňavejch eventů ala GGF? XvX, Loto, šipky atp. Nemusí pršet, stačí když kape. Když se budou takovéhle eventy dělat pravidelně, lidi si začnou stěžovat, že by chtěli něco většího. No a pak je čas pro kolegu abadon...na jeho monster event. Když si lidi zvyknou na eventy chodit bude i větší zájem o ty velké na které je třeba EM. A odměny? Takovýhle event může trvat třeba jen 10-30 minut, takže když za něj bude malá odměna nebude to potíž...

Aspoň tak nějak si myslím, že to funguje. No a když je malá účast, znamená to, že se odměna přizpůsobí. A i když to bude třeba jen 1000g nebo nějaký AC nebo tak něco, mohlo by to lidem stát za to. XvX event, na to stačí i třeba jen 6 lidí. Na šipky 10, no a když lidi zjistí, že támhleten si vydělal jedním skokem do vody (na terč) 1-2000g, příště se třeba přihlásí taky.

A ke změně vzhledu itemů. Kdyby se nedělali pro každého zvlášť, ale udělaly by se 2 wf sety navíc (jeden jako High warlord, druhej jako Brutal/Venge) a dal by se k vendorovi za cenu normálního WF jen s ratem 2350, tak by to nemuselo být na škodu. Přeci jen kupovat si všechny itemy za 2350 rat a kopici AP to chce hromadu přepočtů a udržet si takovej rat tak dlouho, to dá zabrat (dobře ne všem, ale většině). Není to nijak dlouhodobé řešení, ale jako oživení, proč ne. Ještě by se to dalo ozvláštnit tím, že by se udělala serie questů, která by "odemkla" vendora. Nemám tušení kolik to dá práce, ale myslím, že je to jednodušší než dělat itemy pro každého zvlášť (pokud je to vůbec proveditelné).

Stránka 14 z 20 PrvníPrvní ... 4131415 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání