Citace Původně odeslal nefetuj Zobrazit příspěvek
požiadal som o UB a nethi povedala že druhú šancu nedáva?
Opravdu nejsem povinna davat hackerovi unban.

Citace Původně odeslal Mind Zobrazit příspěvek
Odkazujete tu na Event od Abandonation, který nejsem nikde schopný najít. Mohl by mně a všem co neví o co jde prosím někdo říct, co to bylo za event?
Byla to PvP liga. Sekce na foru uz jsou smazane... Vice vam k tomu rekne Abandonation

Citace Původně odeslal Mind Zobrazit příspěvek
Pokud se každý eventer supportoval, proč nenechat zezačátku možnost přidávat itemy a goldy pouze GMkům
Supportovat sebe a ostatni jde i jinak, nez itemy a goldy. Pridavat tyhle veci muzu uz ted jen ja a admin. Zadny eventer nemel nikdy prikaz na pridavani/zasilani itemu.

Nerikam, ze eventeri pouze supporti, rikam, ze doposud byla pouze a jenom spatna zkusenost s timhle postem. Jinak - pri naboru eventeru jsem po nich vzdy vyzadovala minimalne 3 napady na event.

Jinak co se tyce propagace eventu - pokud si dobre vzpominam, uz tu byly DVA takovehle pokusy - prvni byl Anathema Season Event, ktery se propagoval na webu/foru/ingame na channelech/announce. Ucastnilo se pravidelne 10 lidi z 1000. Druhy byl abandonationuv Pvp, ktery se nakonec kvuli nedostatku lidi nerozjel.

Pokud mi nekdo sezene cestneho, inteligentniho, poctiveho a sikovneho eventera, ktery umi v DB, bude delat kazdy tyden min. 1 event a do mesice se nezblazni, prosim, na zkousku ho vezmu na mesic. Klidne i dva, jak jsi napsal eventera a event developera. Nebude mit zadne pravomoce, jen Blizz ikonku pred jmenem, porty skupin a spawn objektu.

(Jinak diky za slusny prispevek)