Výsledky 1 až 10 z 192

Téma: Motivace hrát na AN

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Registrovaný uživatel Avatar uživatele Mind
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal Faelon Zobrazit příspěvek
    4. Najdi nekoho spolehliveho kdo bude mit napady a nebude supportovat atd... takovyho cloveka najdes spise pres znamost nez pres nabor(muj osobni nazor).
    5. Dalsi vec : Abandonation chtel udelat pomerne velky event, vsichni rikali ja kto je super.Dostalo se mu podpory vedeni,gm tymu a dokonce i hracu. Jak to skoncilo ? za tri tydny spamovani ingame,na foru i na webu se prihlasilo 15 hracu. A proc? protoze za to nein super uber mega giga moc goldu,frostu a neni tam T2 a zbran z LK... pointa je v tom ze pokud se chteji hraci zabavit tak si tu zabavu musi take najit a ne jenom nadavat na server a GM ze je nuda a "omg gm vymyslete neco zabavte me".
    Odkazujete tu na Event od Abandonation, který nejsem nikde schopný najít. Mohl by mně a všem co neví o co jde prosím někdo říct, co to bylo za event?

No, a za další - proč každý Eventer, co tu kdy pracoval failnul? Protože jste nabrali špatné lidi.

Pokud říkáš, Faelone, že developeři museli dělat Eventerovu práci, proč jste si nedali jako podmínku náboru znalost EAI, skriptování, DB nebo čehokoliv jiného, co je potřeba k fungování? Nebo nerozdělili funkci na 2 části - Eventer a Event developer, kdy by tyhle dva posty mezi sebou spolupracovali? (Na jednodušší eventy a eventy ve formě Q line by ani nebylo potřeba někoho tak extra schopného jako developera.)

Pokud se každý eventer supportoval, proč nenechat zezačátku možnost přidávat itemy a goldy pouze GMkům, kdy by si každý Eventer musel domluvit odměny, a pokud by tak byly výrazné (wepka z LK atd.) určitě by to byl větší event, takže by pomoc GM stejně pravděpodobně byla nutná - o zátěži GM se nedá mluvit. Nebo, kdyby byla odměna ve formě goldů a ne-soulbound itemů, stačilo by eventerovi dát určitý obnos, a on by do GM sekce musel psát za co přesně tyhle věci utratil.

Pokud každý eventer udělal jen jeden event, proč nebylo v podmínkách napsat příkladových eventů hodně, kde by každý musel být originální? Klidně nechat nábor otevřený měsíc a dát jako vstupní podmínku 10+ originálních eventů? A kdo by prošel, musel by eventy co napsal zorganizovat do určitého času, jinak by letěl.

Pokud se masivního eventu účastnilo možná 15 lidí, nedělejte masivní eventy. Aspoň zezačátku ne. Máte systém Anathema Creditů, který by mohl být skvělý. Bohužel pravděpodobně nikdo nemá čas vymyslet něco, co by využilo jeho potenciál a motivovalo lidi. Vytvořte menší, zábavné eventy, které se opakují třeba každý týden v sobotu, do AC odměn zařaďte něco opravdu COOL, co se nedá nijak jinak získat (neříkejte mi, že lidi jdou jen po GS, sám jsem viděl na Valentýna kolik lidí farmilo raketu, já osobně jsem pro ni byl 117x) a udělejte tomuto eventu masivní propagandu na serveru. Zezačátku se zůčastní málo lidí, ale pokud event bude dobrý, lidi začnou přicházet. Nemluvě o tom, že klidně odměna za první místo nemusí být jen AC/Goldy/Emblemy ale i nějaká opravdu super PvE/PvP věc, ale jen za předpokladu, že se zůčastní třeba 100 lidí. (Čímž opravdu myslím přístup jako - "Hele lidi, děláme tenhle event ale pokud nepřijde hodně lidí, zkrouhneme vám odměny." )

Pokud lidi neoceňují opravy? No, tak k tomuhle nemám co říct kromě svého původního příspěvku. A abych nebyl pochopený špatně - Kdybych ještě hrál, byl bych velice rád, že se třeba ten Ulduar opravuje, protože je to zábavná instance. Tak co takhle do ní přidat i něco, kvůli čemu tam opakovaně půjdou i lidi, co mají ICC gear a ženou se jen za tím?

A takhle bych mohl pokračovat dál, ale v podstatě mi na AN už přestalo záležet, tak proč se snažit...

Edit - Vím, že pro GM je komunikace s hráči těžká, protože se většina z těch, co jsou vidět chová jako banda nevděčných čůráků. Ovšem, GM by pořád měli být schopní přijmout konstruktivní kritiku, i když její vyjádření není zrovna košér a naslouchat lidem (nikoliv je poslouchat - mezi tím je rozdíl). Pokud někdo popichuje, má k tomu občas i důvod, nechce vždycky jen někoho nasrat. Abych to tak nějak shrnul - nezajímá mě, že X lidí obtěžuje GMka zbytečnostma. Pokud já řeknu něco relevantního a budu konstantně odpálkováván/ignorován, naštve mě to.
    Naposledy upravil Mind; 02.06.2012 v 15:13.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání