To Madhunter: Zamysli se u těch svých konspiračních wipe teoriích trochu...

Citace Původně odeslal mickeymouse Zobrazit příspěvek
1)Zmena skinu EQ za frosty.Dejme tomu ze zaplatim 500 frostu a moje 10.5HC bude vypadat jako T2 z klasiku.Dale mame spoustu krasnych skinu pro zbrane
2)AC vendor,seriozne fuck off anathema credity.Nechte me nakupovat alespon cast za frosty.A draho....
3)Legendarni wepky z klasiku a tbc.Dokazete udelat bad ass chain na GH,sem si jisty ze dokazete udelat jeste vice bad ass chain na tyhle wepky.Zatimco lidi budou delat ten bad ass chain budete mit dost casu ty itemy prekonvertovat na Wotlk.
4)Ruby "motherfucking" Sanctum!Prosim
5)Zmeny v GM teamu.Jeden nas clen ceka na veci za Shadowmourne uz pres mesic,bez prdele ma pres mesic ticket a ceka.Neomluvitelne,bud na nej nekdo nema cas nebo mu proste nekdo nechce dat co ma.Tak jako tak neomluvitelne!!!!!!! Pokud chceme neceho v tomhle topicu dosahnout musi byt v GM teamu lidi kteri jsou schopni delat svuj bussines.
6)Udelejte pre-Q na ICC.Doexpil jsi cerstve 80tku nebo alta?Mazej do naxxu!Prosel jsi naxx?Cg a utikej do Tocka.Udelal jsi Tocko?Cg odevzdej 200 triumphu a muzes do ICC.
Konec tomu shitu kdy si clovek koupi 80tku a za tyden beha ve vecech z 25hc.Zakazte dobihani pro EQ a nejlepe znemoznete dobihani pro EQ!!Na anatheme teoreticky v pondeli udelas 80tku a v nedeli uz ti nema Wotlk co nabidnout.Zkuste si v tomhle prutokovem ohrivaci ridit guildu.....
1 - Pokuď je to proveditelné, tak to je hezký nápad.
2 - AC mají svůj význam a jeden z hlavních je ten, že je to "měna", která je získatelná jak v PvE tak v PvP. Navíc ty itemy za AC nemá mít každý...
3 - Nechápu smysl ...
4 - Dočkáš se ...
5 - Pokuď vím, tak možnost vyřešit tebou popsaný problém, mají v GMt pouze 2 lidi. Nejstarší ticket nevyřešený, jelikož majitel zatím nebyl zastižen online - 16d. Nejstarší ticket týkající se itemů za SHM - 1d18h52m. Takže máš pravděpodobně špatné informace .
6 - Nápad s Pre-Q se mi celkem zamlouvá. A co si pamataju, tak není možné udělat věci tak, aby se znemožnilo dobíhání, ale to se ptej Faeho, to není můj obor.