Nechápem ľudí čo si myslia že ciel v PVP je dať full gear ale to je veľký omyl... vždy sa zasmejem keď mi niekto napíše či mu nepotiahnem rating a napíšem že mám tým a on sa zasmeje veď máš full gear alebo niekto v aréne mi bude nadávať full WF lamy načo to chodíte... nechápem fakt už veľmi dlho kde ste na to prišli PVP nieje o tom nazbierať gear ale ide o rating a o rank... Predsa hra začína až od vtedy keď máš ten full gear a potom môžeš ísť hrať.. gearom to všetko len začína. Na cata to je tak ak sa nemýlim za každú arénu dostávaš body za ktoré si ten gear kúpiš a nepotrebuješ naň ani rating. To ako keby ste povedali mam 80 lvl načo hrať keď mám full lvl To len ľudia na AN si myslia lebo nevedia dať 1950.... tak to môžu akurát taký ľudia tvrdiť keby idete na rank hneď by vás to viac bavilo možno ... A tie NC veď to je úplne v pohode ak BG vyhráte máte 2 AC a stačí 5 BG vyhrať a máte 10 za jeden deň a za týždeň si dám v pohode 70 AC a medzi to ešte nejaké arény a máš hneď zas to nemôže byť že na mounta našetríš za týžden.. kúpil by si si všetkých mountov a zas by ste sa sťažovali že nemáte čo robiť.... Ďalšia chyba ľudí je to že chcú mať hneď všetko čo najrýchlejšie najlepšie za týždeň ale až potom si uvedomíte že nemáte čo robiť zas.. tak keď budeš mať spectrala za 5 mesiacov si myslím že je akurát ... keď to stojí 1000AC. Ale čo si myslím čo by určite pomohlo ako boli tý mounti za 2350 prečo nespraviť ďalších mountov ktorý sa už nedajú získať alebo tabard, titul atď za high rate dajme tomu niečo 2350 ďalšia vec 2500, 2700 , 2900 atď a ľudia čo sa sťažujú že rank nedajú alebo že nemajú prečo chodiť arény tak budú mať ciel teda keď chcú, to by bolo fajn a nieje to nič neprijateľné.

A Brutal sety sú pekné ale AN sa snaží nebyť Fun serverom a preto si myslím že to určite neprejde... Ak si myslel konkurenčný server ako deffender tak to ani moc nie keďže to je fun server a AN blizz....