Stránka 4 z 20 PrvníPrvní ... 34514 ... PosledníPoslední
Výsledky 31 až 40 z 192

Téma: Motivace hrát na AN

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    Mne sa osobne moc na blizz serveri nepáčia iné skinny weapon.. ak chceš mať tú zbraň tak si môžeš zájsť old TBC raidy a farmiť ju a podobne.. alebo nejaký TBC gear taktiež a môžeš s ním behať a trolliť ale pomeniť skinny gearu a zbraní je už strašné fun a po chvíli by ťa tie skinny aj tak prestali baviť a chcel by si hneď ďalšie.... Jediná chyba čo ja hovorím stále a je to aj tak že problém je v tom že Wotlk a ICC je tu už niekoľko rokov a nieje možné aby človeka bavilo dokola to isté... akože PVP fajn behať arénky a atď ale PVE? ja som behal to ICC tak rok možno aj menej a fakt už som to mal prechodené a vôbec ma to už nebavilo.. a to je problém jednoducho na ofii máte raid pár mesiacov a keď to máte prechodené bossov ste zdolali nazbierali gear a achivy tak prišiel ďalší a môžte znova hľadať taktiky a skúšať bossov čo sa týka PVE momentálne je to len čisté noobske farmenie a to zábava teda moc nieje no.. Možno na nejaký čas by určite potešil Ruby Sanctum ale po čase aj to by už bola nuda... Ale tomu sa nedá fakt vyhnúť jedine vymýšľať niečo nové ale to sa blizz serveru potom veľmi vzdialite ale iné východisko zrejme ani nebude.

Bolo to ja pekne vidieť v guildách. Príklad v OSB keď som prišiel leadroval úplne niekto iný a potom to ostalo na bode mrazu nejak som sa dostal k leadrovaniu a ten tým čo vtedy behal po čase prestal hrať, šiel na offi a podobne. Potom som aj ja nejak prestal behať a keď som po dlhšom čase šiel raid leadrovali úplne iný ľudia ktorých som nikdy nepoznal a ľudia úplne iný z iných guild alebo ľudia čo prišli na server.... A teraz zas na raid prišlo 10 ľudí a zas sa nič nechodí a presne z toho dôvodu sa rozpadlo aj IO atď jedine sa prežije tak že budú prichádzať nový ľudia a ďalší zas odchádzajú a takto to je dokola pretože už to omrzí keď nič nové sa nedeje.

Movies, Arenas, Music and MORE >>> http://www.youtube.com/user/XaquarTV?feature=mhee

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16
    Citace Původně odeslal ultra Zobrazit příspěvek
    Nechápem ľudí čo si myslia že ciel v PVP je dať full gear ale to je veľký omyl... atd atd
    jo přesně tak, v tom je krása PvP. Neni to jako PvE kde boss dělá pořád to samý (to sice na AN moc nesedí ale budiž ), ale hra proti skutečným lidem, kteří mají vlastní nápady, taktiky a strategie.
    Pro všechny znuděný PvPčkaře: Jsi borec s gearem? Paráda, teď zkus bejt borec v brutal gearu. Furt borec? Paráda, zkus classic set. Stále borec??

MickeyMousovo nápad o prequestu na icc je taky fajn

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    35
    Probblem s wipe co tu uz nekolikrat napsal madhunterj je v tom ze kdyz byl na AN wipe vzdy to bylo zrhuba uprostred dění...zazil jsem tu jeden wipe a to pri prechoduu z patche 3.1.3. na 3.2.0. To bylo uprostred wotlku kdyz mel ten datadisk co nabidnout , na ofiku se tou dobou otviralo ToCko a ICC a lidi se meli na co tesit. Dneska je tak malo lidi jako si ty kteri by si ten datadisk zahrali znoiva ze to nema cenu delat a opravdu je spis pravdepodobnejsi ze vic lidi odejde nez ze by to nalakalo nekoho novyho. Wotlk se skoro blizi k tomu co bylo a je TBC...uslysis spousty lidi jak by strasne moc chteli hrat na TBC servru ale kdyz ho na projektu udelas nepujde tam skoro nikdo. Prvni tyden 150 + lidi a s kazdym dalsim dnem pocet lidi zacne klesat a po mesici tam jsou 3 + jedno GM. (presne takle uz tu dvakrat dopadl pokus o preTBC server). Za me osobne kdyby byl na AN wipe tak uz se nikdy nevratim. Posledni k tomu co chci rict je to ze dejte si bacha na navrhovani wipe a dalsi diskuse o tom protoze GM, jak se zacne resit tohle locknou topic s vetou ze wipe nebude a konec. An podle me dlouhodobe nepomuze vubec nic krome otevreni zbyvajicich casti ulduaru, ruby sanctum a naslednyho prechodu na cata (dejme tomu konmcem roku).

Kdybych to mel shrnout jak to vidim ja tak moznosti ktery se nabizej jsou takovyhle

wipe - nejhorsi mozna volba , vzhledem k tomu ze lidi nudi a malo kdo bude chtit delat vsechno od znova
    Vetsi prisun hracu - nepravdepodobny protoze neni ani od kud. Jediny mozny reseni (zase kontroverzni zavanejci lockem) je komunitu hracu EQ presunout na AN, problem to z dlouhodobyho hlediska nevyresi ale kratkodobe bude na servru o neco malo hracu vic a s tim vzroste pocet moznosti nejaky zabavy, ovsem je jasny ze i kdybny se to stalo (a ono nestane) tak za pul roku enbo 3/4 tu muze byt uplne stejne topic odznova
    Poradnej eventer - taky z dlouhodobyho hlediska nic nevyrasi protoze pravdepodobnost ze by na server zacly houfe chodit hromady novych hracu jen proto ze slyseli ze na AN je skvelej eventer a je tam spousta zabavy je dost nerpavdepodobny protoze wotlk. Castecne by to vyresilo problem tim ze ubytek hracu by se spomalil nebo v lepsim pripade by pocet hracu trochu stoupal.
    Cata - v mych ocich asi nejvetsi trhak pro ostatni hrace je novej datadisk. Ovsem na nem podle toho co jsem slysel je vsechno komplikovanejsi, spousty fazi po celych svetech a asi uplne jiny fungovani a spravovani jadra ) v tom se moc nevyzna takze tenkej led opoustim)

Co by podle me byla uplne nejvetsi pecka by bylo za prve pokracovat v otvirani ulduaru protoze i kdyz je to tezky tak slozit grupa se na to ve vetsich guildach da, preci jen je to nejkrasnejsi raid na wowku asi vubec (na wotlku urcite). Dalsim krokem kterej je rozhodne asi netezsi je pokusit se sehnat opravdu dobryho eventera (nakopal bych ho do prdele pokud prvni event bude skakacka a druhej turnaj). Pri otevirani ulduaru (a to pokudmozno v co nejdrivejsi dobe) otevri ruby sancum (trena aspon zatim normal jako u ICC a pok postupne doopravit HC) - to zavre hubu vecne nespokojenym honicum za GS kterym s kazdym bodem rostou ramena , svaly penis nebo co jeste. Posledni vec co by byla opravdu asi nejzajimavejsi a AN by tim urcite ziskala jedinecnost by bylo ohlasit predem prechod na cata s tim ze by se opravil kompletne celej event prechodu. Kdyby se nasel clovek kterymu by se podarilo kompletne sprovoznit precata event se vsim vsudy s tim ze se rekne ze se na cata prechazi treba v listopadu (aby to bylo dostatecne predem) tak se sem naposledni chvili urcite nahrne hromada hracu kteri si budou chtit precata event vyzkouset , tzn treba na pul roku to zvedne populaci AN a celkovy deni bude na mnohem vyssi urovni. Uplne posledni vec je plynulej prechod na dalsi datadisk s tim ze by se zacinalo na starych patchich a postupne by se dodavali dalsi (tohle uz je budoucnost planovana na roky dopredu tzn zatim zbytecna).

Zajimalo by me jaky maji GM plany a nazor na to co jsem napsal.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Suhlasim s Madhunterom ale len na pol, wipe je to co skutocne AN potrebuje to je pravda ale pockal by som kym vynde Pandaria a nahodit ju co najskor.
    Ja urcite nemam v plane 2 datadisky byt pozadu a behat s deadly gearom, to urcite nehrozi.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    Citace Původně odeslal Vanquisheress Zobrazit příspěvek
    jo přesně tak, v tom je krása PvP. Neni to jako PvE kde boss dělá pořád to samý (to sice na AN moc nesedí ale budiž ), ale hra proti skutečným lidem, kteří mají vlastní nápady, taktiky a strategie.
    Ale PVE je tiež dobré ja som vždy hral aj PVE aj PVP a je to dobré skombinovať aj časti z pve do pvp atď .. PVE ma vždy bavilo a behal som to.. práveže v PVE máš dobré to že musíš teamovo to je 25 ľudí robiť všetko čo má a keď je nový raid vymýšľať taktiky ako to dať a podobne. Ja som tým len chcel povedať že na AN som prestal chodiť PVE lebo to ICC je už nudné po toľkých rokoch. PVE aj PVP je dobré a každé ma do seba niečo.

Movies, Arenas, Music and MORE >>> http://www.youtube.com/user/XaquarTV?feature=mhee

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    Citace Původně odeslal opreax Zobrazit příspěvek
    Suhlasim s Madhunterom ale len na pol, wipe je to co skutocne AN potrebuje to je pravda ale pockal by som kym vynde Pandaria a nahodit ju co najskor.
    Ja urcite nemam v plane 2 datadisky byt pozadu a behat s deadly gearom, to urcite nehrozi.
    Panda? vieš aké ťažké to je nascriptovať? to nemusím ani vedieť ako sa to robí a viem že to sranda nieje.. Cata bude problém a to nie ešte Pandaria ktorá ešte ani nieje a ani tak skoro na free serveri nebude... Veď nám tu poriadne nefunguje ani Wotlk a nie to ešte Cata a nie ešte Panda ale zas neznamená že musíte hrať len na jednom fre serveri.. Serverov máte kopu a keď vás to nebaví tu môžte hrať aj inde a na AN chodiť napríklad len raidy alebo le narény alebo dačo.. na AN je tiež veľa vecí čo vám iné servery neponúkajú alebo na čo ste si už zvykli.... Ja tiež hrám aj inde ale behám tu 3ky a 2ky atď aj Eventy zajdem ak budú a podobne ak chceš Cata zahrať máš na Projekte cata server alebo máš kopu iných.. Ak to skĺbiš dokopy nebudeš sa nudiť.

+ Som chcel len dodať k tým AC že ste to fakt super vymysleli s tým väčším dropom keď to má v BG 100% tak na mňa to určite platí a budem behať viac Bg a farmiť a určite sa budú BG behať viac teraz

Anathema Admin Avatar uživatele Faelon
    Věk
    33
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    mno vyjadrim se k malemudoomovi hlavne...
    1) wipe je nesmysl, popsal vam dost pekne proc.
    2) spojovani EQ a AN, to nezalezi na me ze. Nebudeme tu krmit dohady.
    3) eventer - sezen si nejakeho poradneho, a halvne, z moji praxe s eventama, skoncili tak, ze nakonec jsem s tim mel vic prace ja nez eventer
    4) Cata - pokud bude poradny emulator na 434, ktereho se bude dat drzet, tak se cata nebranim. Avsak zatim neni, je to naprosto v plenkach,nejsou hotove opcody,struktury packetu,nic..neda se ani lognout do hry. Pochopitelne predtim nez by se slo na cata tak bych pocital s precata eventy funkcnimi.. avsak ani listopad nevidim jako realny termin pro 434

5) otvirani Ulduaru - antechamber mam hotovy, keeperi jsou ve vyvoji,mam zaklad pro mimirona a hodira. Jakmile dodelam keepery, otevru to(zavreny bude vezax yogg a algalon).
    6) Ruby Sanctum - to bohuzel nejde tka snadno otevrit jen normal.Ale pravdepodobne to tak udelame, ale až to bude v hrateléné urovni. Doufám že po matuře Wolverina půjde developing trochu rychleji.
    7) Experimentuji znovu s Gunship Battle
    8) Hodlám přeportovat dynamické vmapy znovu -> dala a OG arenka
    9) Experimentuji s instance systémem - extend a sdílené ID na normal a HC -> méně frostů

pak jestě pár dalších věcí, které zatím nebudu zveřejňovat a o pandach ani nemluvte

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    nevim fakt se mi nechce hrat cata kde by to fungovalo na prd... hral jsem na dragonmawu a po par tydnech jsem se zacal nudit a tech bugu bylo tolik ze to bylo nehratelny (autoattack bossu, pvp absolutne nevybalancovany, questy v novych lokacich no hruza expit malem jsem u toho umrel a to byli tusim 10x raty apod.) Hrace vzdycky prilaka nova vec. Kdyz se otevrelo ICC zaclo hrat vic lidi kdyz se opravila armor pene zaclo hrat vic lidi. Kdyz se doopravi a otevre ruby sanctum tak se nekteri lidi taky vrati. Mmapy by taky mohli prilakat hrace kdyz to jde na jinych serverech urcite to pudje i tady a spoustu dalsich vecich ktery by se dali udelat. Kdyz bude kvalitni pvp tak to taky prilaka hrace. Dat wipe a zacit od deadly sezony? Myslim ze by lidi sli hrat radsi na twi*star nez aby tady rozjizdeli neco odznova.

Anathema Gamemaster
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    To Madhunter: Zamysli se u těch svých konspiračních wipe teoriích trochu...

Citace Původně odeslal mickeymouse Zobrazit příspěvek
    1)Zmena skinu EQ za frosty.Dejme tomu ze zaplatim 500 frostu a moje 10.5HC bude vypadat jako T2 z klasiku.Dale mame spoustu krasnych skinu pro zbrane
    2)AC vendor,seriozne fuck off anathema credity.Nechte me nakupovat alespon cast za frosty.A draho....
    3)Legendarni wepky z klasiku a tbc.Dokazete udelat bad ass chain na GH,sem si jisty ze dokazete udelat jeste vice bad ass chain na tyhle wepky.Zatimco lidi budou delat ten bad ass chain budete mit dost casu ty itemy prekonvertovat na Wotlk.
    4)Ruby "motherfucking" Sanctum!Prosim
    5)Zmeny v GM teamu.Jeden nas clen ceka na veci za Shadowmourne uz pres mesic,bez prdele ma pres mesic ticket a ceka.Neomluvitelne,bud na nej nekdo nema cas nebo mu proste nekdo nechce dat co ma.Tak jako tak neomluvitelne!!!!!!! Pokud chceme neceho v tomhle topicu dosahnout musi byt v GM teamu lidi kteri jsou schopni delat svuj bussines.
    6)Udelejte pre-Q na ICC.Doexpil jsi cerstve 80tku nebo alta?Mazej do naxxu!Prosel jsi naxx?Cg a utikej do Tocka.Udelal jsi Tocko?Cg odevzdej 200 triumphu a muzes do ICC.
    Konec tomu shitu kdy si clovek koupi 80tku a za tyden beha ve vecech z 25hc.Zakazte dobihani pro EQ a nejlepe znemoznete dobihani pro EQ!!Na anatheme teoreticky v pondeli udelas 80tku a v nedeli uz ti nema Wotlk co nabidnout.Zkuste si v tomhle prutokovem ohrivaci ridit guildu.....
    1 - Pokuď je to proveditelné, tak to je hezký nápad.
    2 - AC mají svůj význam a jeden z hlavních je ten, že je to "měna", která je získatelná jak v PvE tak v PvP. Navíc ty itemy za AC nemá mít každý...
    3 - Nechápu smysl ...
    4 - Dočkáš se ...
    5 - Pokuď vím, tak možnost vyřešit tebou popsaný problém, mají v GMt pouze 2 lidi. Nejstarší ticket nevyřešený, jelikož majitel zatím nebyl zastižen online - 16d. Nejstarší ticket týkající se itemů za SHM - 1d18h52m. Takže máš pravděpodobně špatné informace .
    6 - Nápad s Pre-Q se mi celkem zamlouvá. A co si pamataju, tak není možné udělat věci tak, aby se znemožnilo dobíhání, ale to se ptej Faeho, to není můj obor.

"Some people just need high-five. In the face. With chair."

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal Raikin Zobrazit příspěvek
    To Madhunter: Zamysli se u těch svých konspiračních wipe teoriích trochu...

1 - Pokuď je to proveditelné, tak to je hezký nápad.
    proveditelne to urcite je (znam jen jediny server kde neco takoveho je AT) otazkou zustava jestli to zvladnete udelat ) a tim nemyslim prepsani statu itemu ale pouze vizualni zmenu na jiny set
    Naposledy upravil Trayy; 30.05.2012 v 15:32.

Stránka 4 z 20 PrvníPrvní ... 34514 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání