Výsledky 1 až 10 z 243

Téma: Populace na serveru

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Administrator TS3 Avatar uživatele Lapeno
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    43
    Citace Původně odeslal Traukam Zobrazit příspěvek
    Zdravím,
    Jsem hráč, co hrál na EQ už TBC, pak jsem přešel na WotLK, který mne naprosto nadchnul. Na EQ bylo super, jak se postupně otvíraly (fungovaly v rámci možností) raidy. Bylo to super a progress byla zábava. Když se otevřelo ToC, tak jsem z časových důvodů (škola) skončil.
    Nyní, když jsem se rozhodl vrátit, tak mne šokovalo jako PVE hráče jedna věc. Všichni chtějí všude GS, to bych ještě chápal, ale proč tak velký?! Od kdy GS = skill?! Když už se mi podařilo s mým equipem z Ulduaru dostat do ToC, tak jsem zjistil, že lidi s „vysokým“ GS neznají taktiky (to by ještě šlo), ale spousta lidí, vůbec neví jak hrát svojí classu (opravdu je zvláštní, když healuju dvakrát tolik než člověk s ICC gearem - to se mi nestalo jen jednou). Co tímhle chci říci? Nový hráč, nebo hráč po dlouhé pauze si PVE (myslím raidy ne farmení dungů) v podstatě nemůže zahrát. Když člověk najde LFG raid na který stačí jeho GS, tak se dostane jen k prvním pár bossům, protože lidi neznají taktiky anebo neví co „mačkat“. Myslím si, že by nebylo špatné zavést pravidelné raidy – stanovil by se den (vypsalo by se to třeba na stránky), kdy se chodí ten a ten raid s tím, že by se vždy před bossem vysvětlili taktiky, aby i neznalý hráči, věděli, co mají dělat. A mohli by se tam i vyměňovat informace ohledně skillu ve hře.
    Toto mi pride ako dost konstruktivny navrh, celkom by sa podla mna dal zrealizovat. videl by som to asi tak, ze nejaky hrac (najlepsie tank alebo healer, bude mat pravo na anathema webe vyplnat novu kolonku "planovane raidy", kde zahlasi raid a bude sa moct nejaka "lowka" ,co ma problem ziskat gear prihlasit. prechadzali by sa instance ako je ToC a ICC, popripade OS [farma emblemov] (ostatne nema vyznam, v 5 men ICC dungu ziska lepsi gear ako v naxxe). Tento "leader by nasledne za kazdy raid dostaval odmenu v podobe NC (alebo VIP balicka, popripade nejakych AC, mozno goldov), samozrejme, vsetky taktiky by interpretoval na TSku, kde je nie problem nieco podobne zariadit. najvacsi problem vidim v dobrovolnikoch, ktori chcu pomahat ostatnym... tych asi vela nebude ale pre kazdu frakciu by sa hodil aspon jeden clovek. podla mna, na take male ozivenie to za pokus stoji.

ps. samotne podmienky by sa vyjedali samozrejme s vedenim, ale pokial nebude odmena aspon NC, tak do toho fakt nikto nepojde (napriklad za 4 raidy + mesacne, mesiac VIP zdarma)

Citace Původně odeslal Raikin Zobrazit příspěvek
    Jenom se zmíním. Píšete tady o wipu obecném, o wipu gearu, ale jen jeden z vás zde si uvědomil jeden fakt - je to NEPROVEDITELNÉ, ať už kvůli proběhlým aukcím, proběhlému donate nebo že to je vlastní skoro úplně to samé, jako naprosto normální wipe.
    pokial si dobre pametam, po wipe sa aktivnym donorom vratili veci (minimalne lvl, nesledoval som to az tak, sledoval som skor ako Kingpin (raiden) postupuje na leveloch priam magickym sposobom) az po dovrseni vsetkych realm first achievov.
    Naposledy upravil Lapeno; 09.01.2015 v 19:27.
    Mahori
    Detest
    Nemesis

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání