Mne sa osobne moc na blizz serveri nepáčia iné skinny weapon.. ak chceš mať tú zbraň tak si môžeš zájsť old TBC raidy a farmiť ju a podobne.. alebo nejaký TBC gear taktiež a môžeš s ním behať a trolliť ale pomeniť skinny gearu a zbraní je už strašné fun a po chvíli by ťa tie skinny aj tak prestali baviť a chcel by si hneď ďalšie.... Jediná chyba čo ja hovorím stále a je to aj tak že problém je v tom že Wotlk a ICC je tu už niekoľko rokov a nieje možné aby človeka bavilo dokola to isté... akože PVP fajn behať arénky a atď ale PVE? ja som behal to ICC tak rok možno aj menej a fakt už som to mal prechodené a vôbec ma to už nebavilo.. a to je problém jednoducho na ofii máte raid pár mesiacov a keď to máte prechodené bossov ste zdolali nazbierali gear a achivy tak prišiel ďalší a môžte znova hľadať taktiky a skúšať bossov čo sa týka PVE momentálne je to len čisté noobske farmenie a to zábava teda moc nieje no.. Možno na nejaký čas by určite potešil Ruby Sanctum ale po čase aj to by už bola nuda... Ale tomu sa nedá fakt vyhnúť jedine vymýšľať niečo nové ale to sa blizz serveru potom veľmi vzdialite ale iné východisko zrejme ani nebude.

Bolo to ja pekne vidieť v guildách. Príklad v OSB keď som prišiel leadroval úplne niekto iný a potom to ostalo na bode mrazu nejak som sa dostal k leadrovaniu a ten tým čo vtedy behal po čase prestal hrať, šiel na offi a podobne. Potom som aj ja nejak prestal behať a keď som po dlhšom čase šiel raid leadrovali úplne iný ľudia ktorých som nikdy nepoznal a ľudia úplne iný z iných guild alebo ľudia čo prišli na server.... A teraz zas na raid prišlo 10 ľudí a zas sa nič nechodí a presne z toho dôvodu sa rozpadlo aj IO atď jedine sa prežije tak že budú prichádzať nový ľudia a ďalší zas odchádzajú a takto to je dokola pretože už to omrzí keď nič nové sa nedeje.