Myslim ze to neni jen problem Anathemy ale celkovy problem proc vubec hrat na wotlk servru. Zaznelo tu ze eventeri na AN byli temer vzdy naprosto neschopni s tim se neda nez souhlasit ale sami hraci toho moc nevymysleli taky. Co se tyce motivace typu brutal sety s wf statama , to je sice moc hezky a vsadim se ze se na to nekdo chytne ale celkove si myslim ze je to spis individualni motivace (jako tim myslim pro mensi omezenou zkupinu) vzhledem k tomu ze spousta lidi co dnes hraje ani TBC nevidela. Podle me AN potrebuje poradnyho eventera ktery by mel dobrou predstavivost a kreativitu a zaroven vedel jak veci funguji v jadre nebo tak. Ja jsem par eventu vymyslel ale vetsinou si toho nevsiml nikdo krome mejch kamosu na forku kteri mi tam nasekali like a GM vetsinou po delsi dobe odpovedelo ve smyslu ze to nejde zrealizovat. Co se tyka PVP eventu urcite nikoho nesilni nejakej debilni 1v1 popř 2v2 event kde vyhraje bla bla bla , to bych se dostal kam nechci . Skakacka je podobne hloupej a ohranej napad. Pokud nekdo tady z vas ma nejakou predstavivost a znalosti jak AN funguje a co je realne a co ne tak to zkuste... ale predem se pripravte ze picoviny jako skakacka a nebo nejaky 1v1 eventy nejsou zadnou motivaci a ani resenim problemu nudy na AN. Eventer je nevdecnej post a zabere spousty casu a je priserne tezky byt dobrym eventerem. Ja na to rozhodne nemam.