Stránka 23 z 25 PrvníPrvní ... 13222324 ... PosledníPoslední
Výsledky 221 až 230 z 243

Téma: Populace na serveru

Anathema Gamemaster
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    Citace Původně odeslal Nikolnp Zobrazit příspěvek
    Raikine, je pěkné, že máš čas rozdávat dislike
    A kde jsem dal dislike? A i kdyby někde ano, mám to snad zakázané? Nemyslím si.

Ono tady není moc co psát, když se tady neustále opakuje několik stejných názorů dokola, ale nikde není žádný kloudný, realizovatelný nápad, krom těch, ke kterým jsem se už vyjadřoval.

A ne, není R jako R a GM jako GM.

"Some people just need high-five. In the face. With chair."

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Rodoxi, sorry, že jsem napsala Tebe místo Raikina, to víš i mistr tesař se NĚKDY utne
    lenze ty nie si ani mistr,
    ani tesař... takze jedine,
    co ti mozem povedat je

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Dal jsi dislike na můj příspěvek, nic není realizovatelné ?. Ono je, jen by se chtělo a jak vidím aktivitu ze strany GM teamu, tak je mi jasné, že nic není realizovatelné..
    Ono je těžké uznat svou chybu a ustoupit pro spokojení hráčů co na AN odehráli mnoho hodin,dnů,týdnů,měsíců, ne-li roků, tím pádem pokud se nezačne něco dít o postavy třeba příjdou. Tímhle přístupem k řešení problému tak akorát hráče odlákáte jinde.

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal Huahyppe Zobrazit příspěvek
    lenze ty nie si ani mistr,
    ani tesař... takze jedine,
    co ti mozem povedat je

Ano ?? Rozhodně jsem v kuchyni dnes svou práci udělala
    Rozhodně jsem se utla míň, než ti, co tenhle server dojebali

Anathema Gamemaster
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    Dal jsi dislike na můj příspěvek, nic není realizovatelné ?. Ono je, jen by se chtělo a jak vidím aktivitu ze strany GM teamu, tak je mi jasné, že nic není realizovatelné..
    Ono je těžké uznat svou chybu a ustoupit pro spokojení hráčů co na AN odehráli mnoho hodin,dnů,týdnů,měsíců, ne-li roků, tím pádem pokud se nezačne něco dít o postavy třeba příjdou. Tímhle přístupem k řešení problému tak akorát hráče odlákáte jinde.
    Ne nedal, pokud jasně vidíš, dislike tam dal RODOX, nikoliv já. Já dal poslední dislike někdy 8. 3. v UB topicu.

Ustoupit v tom, že bychom se měli spojit s jiným server v tom smysl, že my bychom měli přejít jinam? Tohle není ani otázka pro GMt, tohle je pro Jinda a nikoho jiného. A navíc je to nesmysl. Vždy se "menší" server připojuje k "většímu" serveru.

Tak mi řekni ty věci, které jsou realizovatelné, které zde padly a já na ně neodpovídal.

Donor
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Jak to tak pročítám, jsem pro i proti, ale v závislosti jak to ingame vypadá chce se mi zvracet. Hlavní chybou tohoto serveru je to, že všichni mají všechno nadosah ( nechci expit koupím instant, jsem moc líný si vydělat goldy - koupím, a je toho plný seznam co si za NC koupit) tim pádem hráči nemají chuť jakkoliv svépomoci postavu rozvíjet( teď mluvím o těch, co koupí NC za goldy apod..)
    Já začínal hrát na EQ nejsem si jist, jestli se dalo na serveru nakoupit tolik věcí do hry. Pak jste přešli na wotlk to jsem uznávál do té doby dokud fungovalo vše a nebyl problém ze strany GM teamu, byli ochotní, vstřícní, a ingame byli dost často, snažili se hráče co nejčastěji zabavit různými eventy. Také si pamatuji kdy člověk musel čekat na to aby vůbec mohl lognout ingame. Po těch pár letech co jsem se vrátil zpátky tak to dost upadlo.

Ověřený člen
    Věk
    31
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16
    Nikdy jsem nečekal že to řeknu, ale pokud nahodíte FUNKČNÍ Cata, kde se pojede hezky od první sezóny a nebude EQ za NC, tak bych uvažoval o návratu, ale muselo by tenhle názor sdílet více lidí...

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Nechte ten server docukat. S novým datáčem ta jistota příchodu lidí stejně nebude. Forum nesleduje přes 80% populace a jakýkoliv krok momentálně nic nevyřeší. Je pozdě. Proto si AN zaslouží dokonat se vztyčenou hlavou. Pandy se můžou připravovat někde bokem, ale jak říkám, nikde ta jistota lidí už nebude. Konkurence je veliká.

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Upřímně ta situace už není moc růžová.
    A jak už tu padá ve 20+ stránkách : Wotlk je po 7 letech opravdu ohraný.
    Chci se zeptat v čem spočívá problém přechodu na jiný datadisk nebo spuštění vedlejšího serveru na doladění ?
    Ať už Cata nebo MoP. Je to nedostatek lidí na doladění nebo celková nechuť pouštět se do práce ?
    Co jsem sledoval momentální opravy na AN tak je sice pěkné že se snažíme ale možná je to práce navíc a nedokážu si představit jak pomůže
    opravení 50 Questů které stejně dělá jen hrstka achiev hunterů ( některé ani nepatří do důležitých na achievy atd. ) nebo critování do sedícího targetu...

Ten čas strávení na opravách těhle "drobností" mohl někdo věnovat na úpravu nového Cata/MoP realmu který by možná něco málo hráču nahnal zpátky.
    A upřímně po xyz letech je k dispozici spousta oprav a scriptů na TC takže se ušetří práce a nezačíná se od začátku...

Odhadem bych řekl že 60-75 % AN hráčů jsou lidi kteří neřeší 100% funkčnost každého spellu/achievu a scriptu bosse.
    Přece jenom je AN stále Fun server a většinu motivuje pokoření nového a samozdřejmě "equipování"/zlepšování.
    Kdo chtěl vysokou funkčnost dávno utekl na Offi....

Případně mě napadlo jestli PN zůstala databáze Dragonmawu ? Je to sice už nějaký ten rok ale aspoň by byl slušný základ v podobě možnosti
    vyexpit přes velké množství funkčních questů.Tuším že bylo z 5-men dungeonů asi tak 5-6 obstojně scriptovaných a další content by se mohl postupně opravovat...

Ale to už plácam zbytečnosti ale chtěl jsem se pokusit alespon a nejaky navrh nebo odezvu .

Anathema Gamemaster
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    Problém spočívá v tom, že nemáme data pro spuštění Cata serveru. Na MoP serveru se pracuje a pokud vím, tak by Jind měl brzy zveřejnit přípravné informace a data, kdy bude MoP určeno k testování.

Jestli zůstala nějaká data z DMW netuším, to budeš muset počkat na odpověď Jinda, do tohoto já nevidím.

Stránka 23 z 25 PrvníPrvní ... 13222324 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání