Výsledky 1 až 10 z 186

Téma: Nespokojenost s fungováním serveru

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal HenkyzHankyz Zobrazit příspěvek
    Tweezlee Tweezle huba ti jede a jede
    je vtipné co tu píšete a jak už psal peace tušim tak je z toho jen flame topic a zase se nic nevyřeší. Takovej vtipálek jako ty co logne 3v3 pak zjistí, že jsem v areně já kuta a shyr a leavne to ani to nezkusí se tu pokouší něco vyplodit to je vtipné
    Hankyz Hankyz, původím cílem bylo vás vydodgovat, no bohužel jsem to nestihl, ale to ty jako warrior neznáš a nepoznáš. Vážně? To je Kuta? Zajímavé, jak se člověk usvědčený ze supportu, následně se snažící se ospravedlnit lží, dostane přes perma IP banán zase do hry. Tak trošku jsem toho názoru, že člověk kterého toto potká, by měl dostat banán na každou další postavu, se kterou se ve hře objeví. Jak ale vidíš, do držky jsi dostal /toto píšu jen z osobních důvodů/ přesně tak, jak jsi se dožadoval ve hře, alespoň od pižma. Když jsem viděl co jsi mu pak psal, no vůbec bych sem nelezl a neřešil nějakou mou nelognutou arénu, seš nula co se tu přiživuje na tom, že něco nefunguje, jak má, ale to ty víš
    Naposledy upravil Tweezle; 03.10.2013 v 17:42.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání