Stránka 10 z 20 PrvníPrvní ... 91011 ... PosledníPoslední
Výsledky 91 až 100 z 194

Téma: Nespokojenost s fungováním serveru

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    ano presne aby nassuportovany debili s 10 shadowmournami (ktore samozrejme poctivo dali samy ze layboyz) mali este viac bonusov za hranie lama comb ktore totalne dosieraju cele pvp a chut do pvp .. areny tu hraju 3 classy mozno 4 a 90 percent aren je bugwar s holadinom a to potom clovek ani nema chut logovat .to ze wary nemaju normalny dmg je asi jasne kazdemu co hral aj niekde inde. Dmg co maju tu nemaju ani doneri na funkach s doner bufmi ved sa zobudte.. a este sa hraju aky su to skill hrdinovia s ich troma naucenymi anglickymi slovickami co sa naucili niekde na zdške vo vidlakove. Kto tu chodil pvp za nieco ine ako pala war dk hlavne dvojky asi vie o com hovorim. nie je normalne aby war s full offsetami ktory ma max 900 resil dostaval cez sacred za 2k critom od 4/5 huntra. shield wall = bublina a war sa zachrani aj ked je pala v cc a war ma 500 hp k tomu no comment. A to nehovorim o sacrede ktory v pohode zhltne celu rotaciu co je cca 10-15k ved toto neni normalne sa potom cudujte ze sa tu hra jedno combo ked to je freerating. U huntra pvp cele posrate do deterencu od predu dostavam stuny od rogun bladestorm od warov na pohodu (to lubi hlavne moj oblubeny hrac gayprus robit) podotykam od predu. a to nehovorim o overpower ale o normalnom bsku. peti su bugly uz asi 5 rokov a nikoho to absoultne nesere to si to potom ten war focusne ked pet ma o 10 k menej hp ako ma mat a sfukne ho na 2 rany aj cez healy partaka. A potom je hunt celu arenu bez peta to tu lubia robit uplne vsetky lamky preco teda posraty lockovi peti ktorych nikto nikdy nejde maju normalne hp? na normalnom serveri sa da s petom aj tankovat a tu vydrzi asi ako 78 lvl mob.bg su dalsia vec a to nehovorim len o neustale prehravajucej horde kedze alikov je malo a ti ktory su maju nahonene equipy uz 20 rokov. hovorim o tom ze clovek caka na bg 30 minut potom logne isle of conquest alebo av (v lepsom pripade skonci do 5 minut z dovodu nedostatku hracov) to uz fakt radsej tu sotu kde s neviem z akeho dovodu maju ludia boostnuty dmg na tanku takze si tam davaju ik do vsetkych. velmi vybalancovane sa pozrite na arenove teamy a je vam jasne.neni normalne aby furi retrina napriklad dala s kridlami 15k dmg do 1200 resil s crusader+divine.proste tymto stylom vam tu zachvilu areny budu logovat uz len suportnuty zebraci a mozu si tam honit prdelky do kriza proti sebe alebo si nakradnut dalsich 10 full wf charov.
    Naposledy upravil Grass; 26.09.2013 v 12:10.

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    načo kradnúť však ten support tu je taký okatý že aj slepý by si to všimol

Ověřený člen Avatar uživatele Osk
    Věk
    30
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    18
    Grass, dmg je tu nehorázny, ale zase netreba preháňať... Takéto posty, že prišiel furi warr a dal mi 300k jednym hitom cez detterence nemajú žiadnu výpovednú hodnotu.

Izaya +1, konečne rozumné nápady

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    povedal som furi retrina nie furi war . ti warovia su tu v drvivej vacsine minimalne shadow edge/full wf/dbw

Ověřený člen Avatar uživatele Irone_QQ
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    18
    roguna ti stun do deterence dať môže zo stealth-u a to znizenie dmg...niektore classy uz nebudu mat dmg vobec, ine naopak sa priblizia len z dialky dmg-u ktory by mali mat normalne... ku prikladu arms war tu ma tak cca 1,5-2x taky dmg (absolutne no idea why), funkcnost resil je tiez diskutabilna..... ale najviac tu pvp serie wintrade (niektory to volaju "chcel som si proti tomu teamu zahrat a VOBEC to neni dohodnute a VOBEC neni tych aren odohratych 60%+ po 24:00 ) a nefunkcne spelly (dispell magic, earth shield , Predatory Instincts ...)

Registrovaný uživatel Avatar uživatele Layboyz
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    13
    No to je přece jasne leprus a layboyz to je stara banda este aj s tym kokotkom Inflamezöm !! chapu, že se tu rozčiluješ s tímhle týmem http://armory.project-nemesis.cz/tea...+nohy+ty+kokot Ale tak co k tomu rict ? Za prve váš super um kterej je dávání trapek do sacrificu a nebo, že ti trapnu vyruší intervenem .. a ty začneš psát kokot, piča, klekni a kuř ty žebrak atp. Co se týče toho že Inflovo sacred vyabsorbuje celou rotaci no tak to si snad ani nezaslouží komentář ...

Areny ? http://armory.project-nemesis.cz/are...mory&gid=95250
    http://armory.project-nemesis.cz/are...mory&gid=89149
    http://armory.project-nemesis.cz/are...mory&gid=89135
    http://armory.project-nemesis.cz/are...mory&gid=79949
    http://armory.project-nemesis.cz/are...mory&gid=81706
    http://armory.project-nemesis.cz/are...mory&gid=75104 < tady to je extra cool QQ

Co se týče mýho supportu o kterym tady básníš, pokud mám support jdi na armory a dokaž to ... statistiky achievy ... Ba dokonce když je to tak okatý jak tu píšou fanoušci. Neměl by bejt problém to dokázat ne ?

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    proti tebe som bol 3 areny dokopy a o tebe som ani nehovoril hovoril som iba o tych vasich poctivo ziskanych equipoch ale ako ok ked sa chces domna jebat tak pod ved dobre ja ti nic nemusim dokazovat je mi jasne ze na 10 charoch dat shm je uplne bezna v pohode vec a s tymi troll smajlikmi to uz trocha prehanas chlapce nemyslis? k tej poslednej arene ta je absoultne irelevantna obaja ste mali lepsi equip plus lepsie kombo a vyhrali ste iba vdaka tomu ze si zdrhol za stlp ako piča a obiehal si tam 2 minuty tak na co sa tu hras ty chudak jebnuty co uhras akurat retrinu na 3 tlacitka wow talk about skills.a k mojmu teamu je uplne zbytocne sa vyjadrovat bol som tam este ked som ani equip nemal pvpckovy a odbehaval som tam asi s 20 ludmi takze ked sa chces ohanat tym tak neviem no ..btw tie staty z tych aren su nejak mimo .. akoze 171 minut trvala ta arena? wtf btw toho paladina mas urcite stacknuteho bud armor alebo resil alebo neviem co ale ked do polo pve retriny dam za 500 krity tak nieco neni v poriadku ked ti to tam healuje rele diskac . vsetko ste to jedna pojebana banda bugerska vyjebana zname firmy co by ojebali aj svoju mamu len aby mali ranky a raty na .eq ste boli pobanovani kazdy 5 krat a teraz sa tu hrate na kralov lebo mate kamratov gmka takze nedostanete bany. k takym dementom sa ani nebudem vyjadrovat takze toto je posledny moj prispevok.
    Naposledy upravil Grass; 26.09.2013 v 15:16.

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    dat post made my day ...sa bez kokot kurva pica nevies vyjadrit co ?
    rieste dalej tie bullshity...vsetci vieme ze PvP na AN je sci-fi...od Bryntrollky az po samotny nebalancnuty dmg...Izaya dal dobry napad uz len to nejako zrealizovat...

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Neviem no na intelektualnu uroven tychto kralov co pri tom presedia 20 hodin denne a tvaria sa ze su gangstri nesiaham.ja by som bol skôr za ten wipe itemov ale zase ked si to vedeli pozhanat na milion charov tak budu vediet zas ze .. magia

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    14
    Citace Původně odeslal Grass Zobrazit příspěvek
    proti tebe som bol 3 areny dokopy a o tebe som ani nehovoril hovoril som iba o tych vasich poctivo ziskanych equipoch ale ako ok ked sa chces domna jebat tak pod ved dobre ja ti nic nemusim dokazovat je mi jasne ze na 10 charoch dat shm je uplne bezna v pohode vec a s tymi troll smajlikmi to uz trocha prehanas chlapce nemyslis? k tej poslednej arene ta je absoultne irelevantna obaja ste mali lepsi equip plus lepsie kombo a vyhrali ste iba vdaka tomu ze si zdrhol za stlp ako piča a obiehal si tam 2 minuty tak na co sa tu hras ty chudak jebnuty co uhras akurat retrinu na 3 tlacitka wow talk about skills.a k mojmu teamu je uplne zbytocne sa vyjadrovat bol som tam este ked som ani equip nemal pvpckovy a odbehaval som tam asi s 20 ludmi takze ked sa chces ohanat tym tak neviem no ..btw tie staty z tych aren su nejak mimo .. akoze 171 minut trvala ta arena? wtf btw toho paladina mas urcite stacknuteho bud armor alebo resil alebo neviem co ale ked do polo pve retriny dam za 500 krity tak nieco neni v poriadku ked ti to tam healuje rele diskac . vsetko ste to jedna pojebana banda bugerska vyjebana zname firmy co by ojebali aj svoju mamu len aby mali ranky a raty na .eq ste boli pobanovani kazdy 5 krat a teraz sa tu hrate na kralov lebo mate kamratov gmka takze nedostanete bany. k takym dementom sa ani nebudem vyjadrovat takze toto je posledny moj prispevok.
    Grass ty ani nevíš, kdo za koho kdy a co a jak hraje Ale mudruješ tu jak znovuzrozený a máš tam chybu, na EQ jsem konkrétně já, byl vymazán cca 80x +- :-*

Izaya : Dobrý nápad, jen jak psal Ironwall, když se sníží globálně dmg všem v areně, tak to odnesou i ti, co teď mají menší dmg než by měli mít.

Stránka 10 z 20 PrvníPrvní ... 91011 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání