Výsledky 1 až 10 z 243

Téma: Populace na serveru

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Tak k teme na zaciatok trochu... duron62 neviem ako dlho tu uz hras ale vies kolko podobnych topicov tu uz bolo?? hram tu od doby snajla takze asi dvojciferne čislo... Ono je pekne ze mate napady atd ale po pravde je to vsetko bullshit. Pokial sa o to nezacnu zaujimat ty "zhora" ale zober si to s ich pohladu (moj nazor) "preco by som sa ja mal snazit a venovat svoj volny cas 400ludom popke na servry ked zato dostanem par NC a ked tu nehram iba opravujem chyby nedostanem nic" samozrejme najdu sa aj samaritani ale pristup hracov co tu hraju ich tu velmi dlho neudrzi... Teraz jeden priklad asi rok a pol do zadu mozno aj viac som tu zalozil s ineho uctu topic(ten ucet je zabanovany priznavam som sa trochu pripil a hral sa na inziniera na forku, ale k veci) Bol to topic o tom ze anti-magic shell a.k.a anti deserter shield. bug bol v tom ze pokial dk si nahodilo v bg ams tak mohlo leavnut bg bez desertara (uhadli ste spravne stale to tu tak funguje ). Ok neopravilo sa to ale co je zaujimave ten moj topic uz ani v tej sekcii neni skratka sa "zmazal". K MOP toto tu bude este vecsia ubohost ako prve core co sa tu snazili sputit... Niekto tu spominal Catac co mal na starosti radek. Po pravde nikdy som tam nehral ale pametam radka ako este na anathema opravoval bugy lebo to postoval do oznameni ake opravy poslal snajlovy aby ich mohol nahodit ked sa raci lognut.. a ze ich bolo dost. spet k wotlku, nahodilo sa nove core takze by sa podla slubov mali lahsie opravovat bugy, no cas ukaze.
    Populacia tu bude stale klesat s jedneho dôvodu wotlk je zastary ale stale ma nieco do seba. Takze pokial nezacne pritahovat mladsiu generaciu tak ta starsia niekedy musi prestat a zacat zit. Najlepsie podla mna by bolo spojit sa s inym servrom hoci bude low. Lebo ked sa nato pozriem tak ze ludia co tu zacnu hrat ako naozaj od zaciatku tak si kupia za vip 80 netusia naco ktory spell/abilita je, z rdf ich kicknu, v bgckam im vynadaju, gildu si najdu ale podla mojho nazoru sa pri tejto populacii uz ziadna novo zalozena gilda nema sancu dostat az na vrchol.
    Takze finalna otazka pre kompetentnych preco by tu mali zacat hrat novy ludia???
    P.s. Dufam ze tu niekto nenapise ze wipe servru lebo to bu tu asi neostal nikdo
    P.s.2 ospravedlnujem sa za tu slohovu pracu dufam ze sa to uz nebude z mojej strany opakovat...
    Naposledy upravil Brisinger; 08.01.2015 v 21:41.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání