Citace Původně odeslal zaramoth Zobrazit příspěvek
Škoda že už na serveru nehraje Octavián a další hráči kterým bylo okolo těch 30,myslím že by jsi dostal docela zajímavou odpověd na tvůj post!
Mě by osobně zajímalo co by jsi k tomu chtěl dodávat. Jde o to že jemu třicet být může, může pracovat a tak dále, ale furt si neuvědomuješ jednu zásadní věc - hraní je ZÁBAVA! Opravovaní a skriptování je práce, která může bavit, ale dělat jí ve volném čase a zadarmo není nejlepší motivace, nehledě na to že můžeš vyprodukovat mnohem zajímavějši projekty, za které můžou být reálné peníze.

Řekněme že u mě to vypadá s časem asi takhle:
Chodím do školy, což mi sebere třetinu dne (v týdnu), pracuji pro jednu pražskou společnost jako freelancer, což občas žere celkem dost času, podle toho jak to vypadá s aktuálníma zakázkama, občas dělam nějaký web nebo jinou práci pro nějaké inviduální zákazníky. Dále mám nějaké vlastní projekty a k tomu všemu ještě opravuji nějaké věci na AN.

Teď mi řekni, proč by měla mít prioritu práce na AN, která mi nikdy v životě nepřinese žádné hmatatelné peníze? Dělat to pro uspokojení? Really? Neumíš si představit jak je to všechno časově náročné.