Výsledky 1 až 10 z 186

Téma: Nespokojenost s fungováním serveru

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0

Nespokojenost s fungováním serveru

Dobrý den všichni,

v poslední době jsem silně přehodnotil svůj názor na tento server a konečně se rozhodl dát to trošku do hlasu. Možná jsem naivní, když si myslím, že by se tento server dal ještě nějak zachránit /a teď mluvím především o PvP stránce hraní/, ale když už si zde člověk založí charakter, něco na něm nahraje, pozná lidi, tak se mu logicky odcházet nechce a má tendence se snažit něco změnit, zlepšit. Na Anathemě se v poslední době nelepší nic /když pominu Ruby Sanctum, které já jako zlepšení snad ani nepovažuji/ a to je špatně, protože je tu spousta věcí, které by stály za opravení a udělaly by z Anathemy lepší místo.

Než začnu s vytýkáním věcí, které jsem zde za svou éru poznal jako při nejmenším silně odrazující, chci apelovat na rozum hráčů a poprosit je, aby nebyli lenošní, připojili se do diskuze a dali najevo svůj nesouhlas, protože to je jediná věc, která může přimět zdejší gamemastery dělat konečně něco užitečného, respektive vůbec něco dělat.

Je zde velká spousta věcí, které by snesly opravu, chtěl bych vypíchnout jen ty nejdůležitější a sice
    Funkčnost statů
    Fungování statů jako je armor penetrace a nebo resilience je pro PvP klíčové. Bohužel zde "nefunguje" ani jedno. Penetrace paradoxně boostuje proti cloth armoru a proti plate nedělá vůbec nic, z čehož vyplývá, že některé classy, kupříkladu Discipline Priest, nemají prachžádnou šanci vyrovnat se třeba Holy Paladinům, kteří to tu ve výsledku válcují. Pro hráče, který by si zrovna D. Priesta chtěl zahrát, je to velice nepříjemná skutečnost, protože ho ani 100% funkční resilience /jak bylo tvrzeno/ nezachrání. O funkčnosti Resilience ratingu by se dalo polemizovat, ovšem i v případě, že je R.r. plně funkční, nemáte šanci ustát tu Warriorskou bandu s kotlem nefunkčního arpenu.

Na toto bych chtěl navázat další odrážkou a sice nesmyslností
    Nošení gearu s item-levelem 277+ do arén
    Jak zde na fóru již několikrát bylo zmiňováno, itemy jako Shadowmourne, Heroické off-party a trinkety /RS tomu teď ještě více nahrává/ naprosto kazí PvP. Bohužel se to vždy nějak zamete pod koberec a proto bych chtěl toto téma opět oživit. Právě tyto itemy totiž způsobují naprosto nesmyslný damage deal a v některých setupech /WP Charge-Storm, Arcane Mage + Destruction Warlock, Marksman Hunter + Retribution Paladin/ stačí poklikat dva, tři bindy a dostanete se do takové převahy, že je to až k smíchu /kupříkladu Arcane Missiles mě jako Feral Druida poskládají zcela bez problémů a přičinění čehokoliv jiného/. Za další si také můžete porovnat užitečnost HCčkových trinketu nebo doplňků pro healery a damage dealery, najdete velké mínus na straně healerů. Přitom by stačilo u slečny Beky Zipwhistle a jí podobných zakázat logování s danými předměty, postavit T2 zbraň na špici a myslím si, že by to byla pro většinu hráčů věští výzva, mnohem větší zábava a určitě i menší nervy. O to přeci při hraní jde.

Dále jsou tu špatné textury, peti v nich, špatně fungující Sacred Shield, špatně fungující Earth Shield healing efekt a spousta dalšího, co údajně mělo vyřešit nyní už zapomenuté core Conflux /http://forum.project-nemesis.cz/show...%A1dro-Conflux/. Všichni víme, jak to tu funguje, server prodělává krizové období. Čemu ale nerozumím je, že během toho, co je main server lidově řečeno ve sračkách, se najde čas na budování nějakého zbytečného Gigafunu pro hrstku lidí. Když se nad tím zamyslíte, jsou jen dvě možnosti. Buď se tu začne něco dít, ubírat lepším směrem, nebo lidi logicky začnou měnit své místo působení /již se tak děje/ a to po skupinkách, tak, jak se mezi sebou znají - moje osobní zkušenost z jednoho nejmenovaného serveru. Závěrem bych chtěl jen říci, že se tu nesnažím nijak vyhrožovat, jde mi pouze o zlepšení zdejšího PvP, tak si to prosím vás, gamemasteři, vezměte k srdci.

S pozdravem

Tweezle
    Naposledy upravil Tweezle; 17.09.2013 v 17:46.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání