To "poděkování" nebo "like" za post neber tak, jak jsi to teď popsal. Když se mi nějaký post líbí, souhlasím s názorem, který obsahuje nebo je mi prostě něčím blízký, tak snad mám právo toto dát na jevo, nebo ne? Kliknout na tlačítko je instantní záležitost, vyjádřit se k takovému tématu nikoli.
Navíc, podle mého názoru není na místě, abych zde učinil nějaké ukvapené prohlášení za celý server. Jsou věci, které se plánují, jsou věci, které ne. Něco je ve fázi realizace, něco je ve fázi příprav a nemůže být vyřčeno nahlas a veřejně prezentováno.

Myslím si, že bych se mohl řadit mezi kompetentní osoby, které by se k tomuto mohly naplno vyjádřit, ale také si na druhou stranu myslím, že by k tomu prvně měl něco říct Faelon z postu Admina, a/nebo také Jind, jakožto vlastník P-N.

Takže, prosím, neber to, že poděkuju někomu za post, jako nějaký pouhý výraz ignorace, nezájmu nebo opovrhování. Zkrátka si myslím, že jsou věci, ke kterým bych se vyjádřit měl a měl bych tam mít první, někdy snad i poslední slovo, a také existují věci, kde raději svůj názor nebo prohlášení ponechám vklidu.