Stránka 1 z 25 1211 ... PosledníPoslední
Výsledky 1 až 10 z 243

Téma: Populace na serveru

Registrovaný uživatel Avatar uživatele duron62
    Věk
    41
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16

Populace na serveru

Zdravím,

Vím že toto téma bude bud smázáno, zamčeno nebo kdoví co... Ovšem nedá mi to se nezeptat o chcete dělat s tím že vám lidé odcházejí po desítkách jinam. Je problém složit raidy, dokonce už i RDF je celkem problém. Máte něco v plánu jak nalákat lidi? Ale něco co se opravdu uskuteční. Na "mi bychom chtěli" moc lidi nepřilakáte. Populace na serveru je opravdu s prominutím žalostná. Aukce postav moc lidí nepřiláká, to je výdělek jen pro server a né lidi, lidi nemaj moc duvod přijít, je mnoho serveru a anathema se bohužel moc neliší z pohledu přicházejícího hráče. A přechod hordácké guildy tak asi nebude nic top.

Proto bych se tedy rád zeptal, máte nějaký plán jak ty lidi přilákat?

S pozdravem
    Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu..

Registrovaný uživatel Avatar uživatele Tomboo
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    17
    Já ti nevim, ale přijít s nějakým plánem je teď už jak s křížkem po funuse. Na serveru maj všichni všechno, a co nemaj to si koupí za NC (to je podle mě chyba - není o co hrát). Každej si koupí 80tku za NC, rychle nafarmí gear, murny, sračky za AC a střelí to v aukci postav = Nikdo neexpí = nikdo nefarmí = prázdný aukce = nulová ekonomika. Buď aukce postav, nebo 80tka za NC, obojí celej klasickej koloběh serveru tak trochu kazí. Fungující raidy - OK, ale po přechodu na nový core, v době svátků (jasně chápu že GM sou taky lidi a maj i jiný zájmy a aktivity, ale za zamyšlení to stojí), kdy si lidi maj čas zahrát, dostanou ze čtvrtky funkční výtvor a po 20. evadnutí bosse (příklad) prostě ztratí chuť hrát, nebo jdou jinam. A na BGčka a skákačky nikoho nenalákáš.

Ověřený člen Avatar uživatele petaaa
    Věk
    33
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Tomboo, si to rovnou mohl napsat kratší verzi = AN fun server ušetřil by sis tolik zbytečné práce, kterou opět zamknou určitě..

Ověřený člen Avatar uživatele Almarell
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    A ja si myslím že nech vymyslia čokoľvek tak na eventy a wotlk už ťažko pritiahnú ľudí. Wotlk je obohraný. Tu to môže oživiť jedine sľubovaný MoP (ak bude aspoň trochu funkčný) lebo pre freečka je to stále novinka. A je jedno či je ten datač podla jednej polky na hovno a podla druhej polky super. A myslite si čo chcete o tom, ale na MoP realmoch je denne čakačka na login pretože sú preplnené.
    Huntress Loremaster Sylvana

Registrovaný uživatel Avatar uživatele Tomboo
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    17
    Zajímavý že někde 3.3.5 furt drží... A fakt bych chtěl vidět Pandy někde, kde se nedá do cajku ani X let starej Wotlk. (bez urážky)

Věk
    41
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16
    Head GM má celkem dobrej přístup. Jen tak dál, to dost vysvětluje
    Naposledy upravil duron62; 05.01.2015 v 17:52.
    Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu..

Anathema Gamemaster
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    Co se Ti nelíbí na mém přístupu?

"Some people just need high-five. In the face. With chair."

Věk
    41
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16
    Že se tu na něco ptám a ty si tu dáváš místo nějakého vyjádření k postum že like, nebo cos to tam dal. Nepřijde ti tohle jako docela vážná věc, nebo jsme (jsem) ti (vám) jako hráč uplně ukradený? Nevím, ale Já bych se třeba vyjádřil, alespon nějak. Koukám že tohle od vás nebo od tebe očekávat asi nemužu. Lepší je děkovat za posty jiných než se vyjádřit, že...

Anathema Gamemaster
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    To "poděkování" nebo "like" za post neber tak, jak jsi to teď popsal. Když se mi nějaký post líbí, souhlasím s názorem, který obsahuje nebo je mi prostě něčím blízký, tak snad mám právo toto dát na jevo, nebo ne? Kliknout na tlačítko je instantní záležitost, vyjádřit se k takovému tématu nikoli.
    Navíc, podle mého názoru není na místě, abych zde učinil nějaké ukvapené prohlášení za celý server. Jsou věci, které se plánují, jsou věci, které ne. Něco je ve fázi realizace, něco je ve fázi příprav a nemůže být vyřčeno nahlas a veřejně prezentováno.

Myslím si, že bych se mohl řadit mezi kompetentní osoby, které by se k tomuto mohly naplno vyjádřit, ale také si na druhou stranu myslím, že by k tomu prvně měl něco říct Faelon z postu Admina, a/nebo také Jind, jakožto vlastník P-N.

Takže, prosím, neber to, že poděkuju někomu za post, jako nějaký pouhý výraz ignorace, nezájmu nebo opovrhování. Zkrátka si myslím, že jsou věci, ke kterým bych se vyjádřit měl a měl bych tam mít první, někdy snad i poslední slovo, a také existují věci, kde raději svůj názor nebo prohlášení ponechám vklidu.

"Some people just need high-five. In the face. With chair."

Věk
    41
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16
    Tak tohle beru, rozumné vyjádření a děkuji za něj. A tím to se i omlouvám za utok na tebe, opravdu mi to přišlo jako ignorace. S tím prohlášením si myslím že by to asi bylo na místě, alespon kuli té hrstce hráču co tu jsou, dyt ubytek a stale odcházející hráči jsou nežádoucí pro obě strany, jak hráču tak i přece vás. Protože až tu nebude nikdo a to se docela začíná stávat realitou, tak veškerá práce na serveru se stane zbtečnou. A nás taky nebaví čekat na rdf, dneska sem čekal hodinu a pul, zapomněl jsem i to že jsem byl lognutý. A to je fakt už trochu moc, čert vzal nějaké bugy na ty jsem narazil i na offi, ale bez lidí, se prostě nedá nic dělat. A já třeba vím o další guildě co uvažuje o odchodu, dalších přibližne aktivních 20lidí a to je momentálně celkem "velké" číslo.

S pozdravem

Stránka 1 z 25 1211 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání