Boze, to ste fakt tak hlupy ze idete porovnavat cz/sk server s medzinarodnym serverom? Ou pockat, ano ste, lebo to robite. Zacnite rozmyslat (i ked asi nemate cim) kym vypustite takyto "argument".
Printable View
zasa otazka ... komu by to pomohlo a komu uskodilo .... hracom pomohlo... ale Jindovi a GM´t uskodilo kedze by sa preslo na iny projekt... takze by Nemesis uz nemal nic spolocne asi... max by dostali niaku odmenu ze odovzdaju hracov a tym to hasne... takze asi preto to GM´t nechce ist niekam inam...lebo by nemohli potom vyzmikat aj to malo co tu ostava alebo co este vyzmikat mozu pokial AN skonci :D (PS ziadny hejt len,len co si myslim :D )
ja neporovnavam alebo nieco take... ale proste napr na moltene tvori aj velka skupina ludi SK/CZ... tak preco radcej su tam a ne na AN... koli minulosti aka bola na PN tak SK/CZ zastupenie je radcje na inych aj zahranicnych serveroch ako Project od alikov atd. to som tym chcel povedat.
Slučování serverů s sebou nese řadu problémů. Čí core bude použito? Kdo bude vést nový, sloučený server? Pokud má GM tým rozpory mezi sebou kvůli chybějícímu zásahu vedení, co myslíš že se stane při sloučení s jiným? Čí pravidla použiješ (pro hráče a pro GM)? Které chary/guildy nuceně přejmenuješ? A mohl bych pokračovat...
Neříkám že všechny tyhle věci nejdou vyřešit, ale vážně bych to musel vidět abych uvěřil že by to bylo možné, zvlášt tady.
GM se mají jen starat o hráče a řešit jejich problémy. K tomu nemusí být extrémně kreativní nebo zběhlí v oživování polomrtvých serverů, to je práce vedení.
No, vidím, že je tady dost chytráků, se jterýma se nehodlám dohadovat. :)
Ale, to je jedno. A jestli si to myslel jinak Wutle, tak ok a sorry. :)
Za predpokladu že Anathema neprežije ani leto (keďže po prázdninách hráčov vždy ubudlo) je len na vedení, čo chcú pre svojich hráčov. Či im nechajú zakapať chary spolu s projektom alebo ich včas posunú niekam inam.
Mimochodom jeden z dôvodov prečo aj ja som na zahraničnom serveri je to že je tam úplne iná komunita. Guildy hráčov prijmaju bez problémov, pomáhajú si tam, od devov a vedenia servera je spätná väzba a nieje tam taký ignor a hejt jak tu keď niekto "vyruší" afkujúceho hráča kvôli niečomu. Alebo je to možno len náhoda.
Oni radši chary nechaji zaniknout spolu s projektem, protože proč by měli ustoupit a tak nechat hráče dál pokračovat v hraní se svými chary... K čemu, že jo ? Je to přece jejich projekt a oni nebudou ustupovat a ani neuznají chybu..
INGAME nevidím GM skoro vůbec, event jednou za sto let, po novém core se slibovalo jak budou opravy rychlejší.. sliby-chyby.. Pokud nezačnou jednat, v létě se každý rozloučí s chary a pápá ... Tady nepomůže nic, než se s někým spojit, ale jak vidím, jakákoliv snaha je velmi těžká ..Šla jsem k allianci, jelikož to bylo zdarma a myslela jsem, že to pomůže, až na pár nových přátel toho velmi lituju, uděláš si daily a můžeš jít off, protože nesložíš ani tu debilní partu na RDF, a nedej bože, když chceš jít 10N..
Jind by se měl probrat a pokud chce AN nějak pomoct, musí ustoupit a spojit se s někým. Nic není těžké a nemožné , jen se musí chtít, sám tu dáááávno psal (tuším ještě INGAME), kdyby projekt prodal, jak má na nové auto a bůhví co ještě, psal, že to neudělá a že chce udělat server, na kteří budem jednou rádi vzpomínat, a že udělá vše proto ať jsme my hráči spokojení... opět sliby-chyby :)
Spravte tie Pandy na Anatheme a pevne verím ze sa 90% starých hráčov vráti späť (+ kopec nových). Osobne si myslím ze všetci tý , ktorý odlišli čakali len na to ...
Wotlk na projecte je Bohuzial mŕtvy . A ci uz podniknete hociaké kroky , opravy , G.H. ci logovanie aréniek ... Anathemu s Wotlkom jednoducho nevzkriesi ...
(tolko môj skromný názor ...no offensive)
Ahoj všichni tady je Kukutykluku, Czetko
ex dlouholetý hráč serveru, který už dávno odešel, nevím jestli jste k něčemu dospěli za těch 20 stran tady ale nečetl jsem je ! (tak nevim zda se tu něco řeší !
Hrál jsem tu fakt hodně dlouho a project nemesis (protože na TBC jsem byl ještě na Equilibriu (Nevim zda ten server ještě vůbec si pamatujete :-D)...
Ale já si pamatuju ty časy kdy na Anathemě byli na TBC zakázaný registrace, kdy všechno běhalo jak na dratkách, kdy přistup gm byl někde jinde, prostě řeknu to takhle, když to ještě všechny bavilo !
Pamatuju slavu wotlku jak se progresoval naxx , toc hc atd, Guildy si vybírali jen ty nejlepší z nejlepších... Kdy areny byli v prvních TOP30 rank teamech obsazeni hráči z AT kteří měli 2,2 EXP .... Takhle já vzpomínám na Anathemu - Vim, odešel jsem jako jeden z prvních ale věděl jsem, že za mnou začnou chodit další a server bude upadat, protože už toho wotlku tenkrát bylo dost na tož teď !
Wotlk je hodně starej a sice krasnej datadisk ale je ohranej ! A vždy jednou končí ! Upřímně nechápu lidi co hrajou wotlk nějakých 7 let ?
Anathema - vlajková loď projectu nemesis dříve M&M končí - Já bych chtěl poděkovat JINDOVI za to že mi umožnil tím že sponzoroval tento project a tím mi umožnil se seznámit se spousty lidma a zažít zábavu kterou bych jinde nezažil ... Děkuju
Taky všem head Adminům serverů (od Stormera až po Faelona) díky GMkům (ale jen těm slušným co chtěli pomáhat a měli starost o server) a v poslední řadě taky těm hráčům ! Díky všem už tu pár let nejsem ale vždy na Anathemu budu vzpomínat, už jen kolik lidi se tu seznámilo, kolik přátelství, srazů se tu událo (možná i nějaký to manželství),těm guildám, hodin odprogressovanejch v ICC .... Je to masa hráčů co budou mít určitě milion hezkých vzpomínek na tenhle project ať už anathema, gigafun , eqilibrium nebo další projekty !
Hračům/GMkům co měl znali a měli/neměli rádi a asi už jit tu moc ani neni - chci popřát do života hodně úspěchu a štěstí v životě.
A ještě jednou děkuju děkuju moc všem za ty super chvíle,srandy,hádky,keci,prdele co jsem tu zažil tohle je asi můj úplně poslední přispěvěk na Project nemesis....
Asi mě tu už nikdo ani nebude znát ale musel jsem to napsat nebo to už nikdy nebudu mít možnost napsat
Teď na stránkách je něco o titulech moje tituly by byli asi na anatheme tyhle:
First Wrathful 3v3 Tabard Arms Warrior and Best Manapool Holy Paladin on the Anathema! S pozdravem a srdečnym rozloučení Kukutykluku / Czetko
PS: Asi za moje postavy někdo hrál myslim že můj warrior dostal už tak 4x rename :-D a paladina asi možná i někdo hraje Immortal by ho teď měl mít ale pravej kukín už tu řadu let neni :)
PS2: Snad si to někdo přečte kdo mě ještě pamatoval :-D
To by ovšem ta funkčnost pand musela být minimálně 75% a více, kde těch 25% jsou old achievy, old instance, některé nepotřebné questy atd...protože já zase nevěřím tomu, že by sem někdo vracel na pandy a oživil svoje vymazlené postavy jenom proto, že to zase za nějakou dobu pujde do řiti.
No dneska mě ve hře překvapili lidi , co stále věří, že se AN zvedne, no nezvedne..
Je to den odedne horší a i já se rozhodla jít ke konkurenci.
1 postavu si na sledování jak server porkačuje nechám, občas kuknu i na forum .. :)
A Jinde, ty se prober jinak ti takhle bude odcházet víc a víc lidí !
Rodoxi, je pěkné, že máš čas rozdávat dislike :)
Ale pokud jsi spokojen ve 14 hodin se 126 online hráči ( 28 aliance a 98 horda ) tak tvůj dislike plně chápu ;)
- Som rád že si nás oboznámila s tvojím odchodom, bolo to fakt milé od teba.
- Nevedel som že dať dislike znamená vyjadriť spokojnosť....
- Mrzí ma že som si našiel čas v práci, pozrel fórko a dal ti dislike.
bohuzial viacej ludi uz nenahrabes na tomto projecte :lols:
OMÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝL, ale ne tak velký aby se tu pro to vraždilo :D
Tenhle project nepostaví na nohy už nic :D Výše jsem dávala návrh ať se spojí s jiným serverem, co je na tom taky špatně(např. Posterus), Raikin odepsal, že i když nabízeli cokoliv, jiné projecty nesouhlasili, že by přešli k AN. Tudíž s takovou AN do léta skončí s pár hráči on-line.
A kde jsem dal dislike? A i kdyby někde ano, mám to snad zakázané? Nemyslím si.
Ono tady není moc co psát, když se tady neustále opakuje několik stejných názorů dokola, ale nikde není žádný kloudný, realizovatelný nápad, krom těch, ke kterým jsem se už vyjadřoval.
A ne, není R jako R a GM jako GM.
lenze ty nie si ani mistr,
ani tesař... takze jedine,
co ti mozem povedat je
http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/s...to-kitchen.png
Dal jsi dislike na můj příspěvek, nic není realizovatelné ?. Ono je, jen by se chtělo a jak vidím aktivitu ze strany GM teamu, tak je mi jasné, že nic není realizovatelné..
Ono je těžké uznat svou chybu a ustoupit pro spokojení hráčů co na AN odehráli mnoho hodin,dnů,týdnů,měsíců, ne-li roků, tím pádem pokud se nezačne něco dít o postavy třeba příjdou. Tímhle přístupem k řešení problému tak akorát hráče odlákáte jinde.
Ano ?? :D Rozhodně jsem v kuchyni dnes svou práci udělala ;)
Rozhodně jsem se utla míň, než ti, co tenhle server dojebali
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...895277b3743849
Ne nedal, pokud jasně vidíš, dislike tam dal RODOX, nikoliv já. Já dal poslední dislike někdy 8. 3. v UB topicu.
Ustoupit v tom, že bychom se měli spojit s jiným server v tom smysl, že my bychom měli přejít jinam? Tohle není ani otázka pro GMt, tohle je pro Jinda a nikoho jiného. A navíc je to nesmysl. Vždy se "menší" server připojuje k "většímu" serveru.
Tak mi řekni ty věci, které jsou realizovatelné, které zde padly a já na ně neodpovídal.
Jak to tak pročítám, jsem pro i proti, ale v závislosti jak to ingame vypadá chce se mi zvracet. Hlavní chybou tohoto serveru je to, že všichni mají všechno nadosah ( nechci expit koupím instant, jsem moc líný si vydělat goldy - koupím, a je toho plný seznam co si za NC koupit) tim pádem hráči nemají chuť jakkoliv svépomoci postavu rozvíjet( teď mluvím o těch, co koupí NC za goldy apod..)
Já začínal hrát na EQ nejsem si jist, jestli se dalo na serveru nakoupit tolik věcí do hry. Pak jste přešli na wotlk to jsem uznávál do té doby dokud fungovalo vše a nebyl problém ze strany GM teamu, byli ochotní, vstřícní, a ingame byli dost často, snažili se hráče co nejčastěji zabavit různými eventy. Také si pamatuji kdy člověk musel čekat na to aby vůbec mohl lognout ingame. Po těch pár letech co jsem se vrátil zpátky tak to dost upadlo.
Nikdy jsem nečekal že to řeknu, ale pokud nahodíte FUNKČNÍ Cata, kde se pojede hezky od první sezóny a nebude EQ za NC, tak bych uvažoval o návratu, ale muselo by tenhle názor sdílet více lidí...
Nechte ten server docukat. S novým datáčem ta jistota příchodu lidí stejně nebude. Forum nesleduje přes 80% populace a jakýkoliv krok momentálně nic nevyřeší. Je pozdě. Proto si AN zaslouží dokonat se vztyčenou hlavou. Pandy se můžou připravovat někde bokem, ale jak říkám, nikde ta jistota lidí už nebude. Konkurence je veliká.
Upřímně ta situace už není moc růžová.
A jak už tu padá ve 20+ stránkách : Wotlk je po 7 letech opravdu ohraný.
Chci se zeptat v čem spočívá problém přechodu na jiný datadisk nebo spuštění vedlejšího serveru na doladění ?
Ať už Cata nebo MoP. Je to nedostatek lidí na doladění nebo celková nechuť pouštět se do práce ?
Co jsem sledoval momentální opravy na AN tak je sice pěkné že se snažíme ale možná je to práce navíc a nedokážu si představit jak pomůže
opravení 50 Questů které stejně dělá jen hrstka achiev hunterů ( některé ani nepatří do důležitých na achievy atd. ) nebo critování do sedícího targetu...
Ten čas strávení na opravách těhle "drobností" mohl někdo věnovat na úpravu nového Cata/MoP realmu který by možná něco málo hráču nahnal zpátky.
A upřímně po xyz letech je k dispozici spousta oprav a scriptů na TC takže se ušetří práce a nezačíná se od začátku...
Odhadem bych řekl že 60-75 % AN hráčů jsou lidi kteří neřeší 100% funkčnost každého spellu/achievu a scriptu bosse.
Přece jenom je AN stále Fun server a většinu motivuje pokoření nového a samozdřejmě "equipování"/zlepšování.
Kdo chtěl vysokou funkčnost dávno utekl na Offi....
Případně mě napadlo jestli PN zůstala databáze Dragonmawu ? Je to sice už nějaký ten rok ale aspoň by byl slušný základ v podobě možnosti
vyexpit přes velké množství funkčních questů.Tuším že bylo z 5-men dungeonů asi tak 5-6 obstojně scriptovaných a další content by se mohl postupně opravovat...
Ale to už plácam zbytečnosti :D ale chtěl jsem se pokusit alespon a nejaky navrh nebo odezvu .
Problém spočívá v tom, že nemáme data pro spuštění Cata serveru. Na MoP serveru se pracuje a pokud vím, tak by Jind měl brzy zveřejnit přípravné informace a data, kdy bude MoP určeno k testování.
Jestli zůstala nějaká data z DMW netuším, to budeš muset počkat na odpověď Jinda, do tohoto já nevidím.
http://i1.kym-cdn.com/photos/images/...83/137/485.gif
Kdybych ti v tuto chvíli nahodil pravomoce řadového GM, vážně bych chtěl vidět kolik časově náročné,nebo jakékoliv jiné práce bys našla.
Hmm... říkal jsem už že s tím v jakém stavu je server GM nemohou téměř NIC UDĚLAT?
Protože jsem si absolutně jistý že si to ještě NIKDO NEUVĚDOMIL.
Děláte jako by nebylo jasné že populace vymírá už 20 stránek nazpět. Nevím čeho se snažíte dosáhnout tím, že to budete pořád opakovat.
Třeba tu nikde nevidím tu slibovanou anketu o cross-invite. Když už funguje cross bg a cross rdf, nemyslím, že by to měl být zas tak velkej a kritickej zásah.
Pyrhos: No, je mi jasný že z té věty "... nikdo neuvědomil" ironie přímo srší, ale pravdou je fakt, že se tu momentálně absolutně nic neděje a čas tiká... a tiká.
Osobně už taky neloguju. Nemá to smysl... ač jsem doufal ... v něco, v cokoliv, tak, jediný co teď můžu dělat po lognutí k Alianci je afkovat ve Stormwindu, protože se nic nejde, nic nesloží, s přáteli se bavím mimo hru. U aliance je mrtvo.
Tak věř tomu, že já bych ten čas měla.
Teď už s tím jak server vypadá opravdu nic neudělají, to máš pravdu, ale času měli dost s tím něco udělat. Už, když lidi začli odcházet to někomu v hlavě bliknout mělo.
Řešíte to samé pořád dokola. (nemá cenu psát znova další a další vyjádření)
Ohledně spojení frakce se připravuje anketa ve které budete moci hlasovat, potom se to vyhodnotí a pak se to bude řešit.
Ohledně připravovaného realmu máte sekci na foru.
Aktuálně jsou zatím dva testeři kteří mají začít testovat spelly, bohužel absence DB developera je velký problém takže pokud se někdo hlásí na DB developera má šanci.
spusta sa realm bez developera? :vlajka:
Shání se DB dev, core devů je několik.
http://memecreator.cz/media/created/wvhgcr.jpg
Akoze ta pandaria znela este pohode. Ale toto? Vsak na prepatchi uz neboli ani valory , vetsina spellov bola prerobena + cely healing system bol prerobeny.
Pandy boli o tom ze si mal tonu HP a obrovsky Dmg/healing.
Nebudete ta mat Scenaria a reforge. http://replygif.net/i/1509.gif Scenarka boli to najlepsie co prislo na pandach , dal sa spravit rychlo valor cap. Vlastne hraci uz ani nebudu muset robit cap kedze ziadne valory nebudu. A som zvedavy na 5.3 kde pride IoT kde je vcelku dost scenarii a slusne fazovania. + R.I.P legendary back :(
Ale tak GL HF som zvedavy na vysledok :D
:bravo:
Bohužel... :-/