Stránka 6 z 25 PrvníPrvní ... 56716 ... PosledníPoslední
Výsledky 51 až 60 z 243

Téma: Populace na serveru

Registrovaný uživatel Avatar uživatele Tomboo
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    17
    Ta možnost wipe taky není k zahození, ale pod podmínkou, že se instance a arena sezony budou pouštět postupně. Naxx -> Uld -> ToC -> ICC -> RS. (možnost Realm Firstů, atd.) A mělo by to výhodu i v času pro developery. Tzn. nahodím Naxx a mám čas plně pracovat na Uldu -> Nahodim Ulduar a pustim se do ToCka. atd. atd.

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    tomboo to presne ma menhe na mysli tiez by sa mi to pacilo. a myslim ze dost ludi by to prilakalo. sever na ktorom hra aspon 300 ludi a zacina od zaciatku? super vec

Administrator TS3 Avatar uživatele Lapeno
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    43
    Citace Původně odeslal Tomboo Zobrazit příspěvek
    Ta možnost wipe taky není k zahození, ale pod podmínkou, že se instance a arena sezony budou pouštět postupně. Naxx -> Uld -> ToC -> ICC -> RS. (možnost Realm Firstů, atd.) A mělo by to výhodu i v času pro developery. Tzn. nahodím Naxx a mám čas plně pracovat na Uldu -> Nahodim Ulduar a pustim se do ToCka. atd. atd.
    to som navrhoval asi 2 roky s5, zamietlo sa to a rovnako sa to zamietne i teraz
    Mahori
    Detest
    Nemesis

Registrovaný uživatel Avatar uživatele Tomboo
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    17
    Jo no, nemáš to lehký

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Lape to je jasne ze sa to zamietne...ale ludia si aspon tento navrh precitaju a mozno zacnu nad tym rozmyslat (ano viem, z mojej strany to je blaznovstvo a nie optimizmus)

Registrovaný uživatel
    Věk
    33
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    22
    z tých 300 ľudí čo tu ešte na anatheme hrá, tak nech 200 chce wotlk...

vedenie projectu nech sa rozhodne, že či mu stačí server s 200 ľuďmi

a k wipe

Ověřený člen Avatar uživatele Almarell
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    Wipe equipu - možno. Wipe postáv - zbohom.
    Huntress Loremaster Sylvana

Ověřený člen Avatar uživatele tatkasmoula
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    21
    To wipe equipu je super napad. Tocko se uz scriptovat snad ani nemusi, funguje pekne, OS taky, naxx taky, max nejake achievy ;O)
    Mozna by nebyla spatna oficialni anketa, jenom pro prehled, aby se videl zajem hracu, ci by to vbc melo smysl

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Zdravím,
    rád bych se pokusil přinést nový názor na toto téma. Předem se omlouvám, bude to trochu delší.

Jsem hráč, co hrál na EQ už TBC, pak jsem přešel na WotLK, který mne naprosto nadchnul. Na EQ bylo super, jak se postupně otvíraly (fungovaly v rámci možností) raidy. Bylo to super a progress byla zábava. Když se otevřelo ToC, tak jsem z časových důvodů (škola) skončil.
    Nyní, když jsem se rozhodl vrátit, tak mne šokovalo jako PVE hráče jedna věc. Všichni chtějí všude GS, to bych ještě chápal, ale proč tak velký?! Od kdy GS = skill?! Když už se mi podařilo s mým equipem z Ulduaru dostat do ToC, tak jsem zjistil, že lidi s „vysokým“ GS neznají taktiky (to by ještě šlo), ale spousta lidí, vůbec neví jak hrát svojí classu (opravdu je zvláštní, když healuju dvakrát tolik než člověk s ICC gearem - to se mi nestalo jen jednou). Co tímhle chci říci? Nový hráč, nebo hráč po dlouhé pauze si PVE (myslím raidy ne farmení dungů) v podstatě nemůže zahrát. Když člověk najde LFG raid na který stačí jeho GS, tak se dostane jen k prvním pár bossům, protože lidi neznají taktiky anebo neví co „mačkat“. Myslím si, že by nebylo špatné zavést pravidelné raidy – stanovil by se den (vypsalo by se to třeba na stránky), kdy se chodí ten a ten raid s tím, že by se vždy před bossem vysvětlili taktiky, aby i neznalý hráči, věděli, co mají dělat. A mohli by se tam i vyměňovat informace ohledně skillu ve hře.

Další věc, co mne zděsila, je množství cenných mountů. Naprosto chápu, že si lidé mounty kupují za reálné peníze, to je OK (však to tak je i na offo). Ale co mi přijde naprosto zvláštní je kupování věcí za ty AC peníze, či co to je. Přeci nehraji PVP, kvůli tomu abych si pak kupoval epické mounty. Od toho jsou eventy, achievmenty, nízké dropy bossů atd. Jakou pak má člověk motivaci chodit staré raidy pro mounta, když takového mounta má stejně každý. Neříkám, že by se mělo udělat wipe, ale alespoň tohle stopněte, protože jaký má význam farmit mounta, když ho pak bude mít každý. Pokud tyhle věci člověk bude moci získat jen tradičním způsobem, tak se opět stanou raritními. Když už tak ať jsou ty mounti jako ceny pro splnění eventů.

Poslední věc, kterou tu nikdo nezmínil. WoW jako takové upadá. Důvod je jednoduchý, před asi šesti lety každý teenager hrál anebo někdy zkusil WoW. Dnes každý teenager hraje free to play hry, ať už je to MOBA, WoT nebo Hearthstone. Takže do budoucna WoW nemá dobré vyhlídky. Když se začínají spojovat i offiky, tak jak pak mají přežít privátní servery? Takže dle mého názoru, dříve či později, bude jediná možnost jak zvýšit počet hráčů spojení se s jiným serverem.

Jestli jste to dočetli až sem, tak děkuji za pozornost

Prosím nechápejte to jako kritiku, spíše jako pár poznámek „starého hráče“. Není mým cílem nikoho urazit, jen projevit svůj osobní názor.

Anathema Gamemaster
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    Jenom se zmíním. Píšete tady o wipu obecném, o wipu gearu, ale jen jeden z vás zde si uvědomil jeden fakt - je to NEPROVEDITELNÉ, ať už kvůli proběhlým aukcím, proběhlému donate nebo že to je vlastní skoro úplně to samé, jako naprosto normální wipe.

Citace Původně odeslal Traukam Zobrazit příspěvek
    Poslední věc, kterou tu nikdo nezmínil. WoW jako takové upadá. Důvod je jednoduchý, před asi šesti lety každý teenager hrál anebo někdy zkusil WoW. Dnes každý teenager hraje free to play hry, ať už je to MOBA, WoT nebo Hearthstone. Takže do budoucna WoW nemá dobré vyhlídky. Když se začínají spojovat i offiky, tak jak pak mají přežít privátní servery? Takže dle mého názoru, dříve či později, bude jediná možnost jak zvýšit počet hráčů spojení se s jiným serverem.
    S vydáním Warlords of Draenor toto už není pravda. Předpověď v roce 2013 byla taková, že v roce 2015 bude WoW na retailu hrát zhruba 3 miliony lidí. TOTO je ale aktuální stav. S příchodem WoD se počet subscriberu zvýšil o zhruba 3M a dostal se zhruba na hodnotu, která byla při vrcholném TBC.
    A mimojiné, oficiální server je jen jeden, realmy sice mají cross-realm funkci, ale k žádnémů spojování nedochází, stále jsou vytvářeny nové a nové realmy.

Co se přehnaných nároků na gear týče, tak na retailu je to vesměs to samé, čím je dosažitelnější a dostupnější end game/content gear, tím více lidí ho má a tím více se zvedají nároky na inv do raidu, protože pak se předpokládám, že to člověk už má odchozeno, má něco naprogressováno a jeho dmg/healing/tank skill nebude malý. To na AN moc neplatí vzhledem k tomu, že spousta lidí se gearnula alty a alt alty atp., když se dalo dobíhat.

AC jako takové si kdysi, podle mých informací, "vydupali" hráči, kteří psali podobné topicy, jako je tento. Že se nudí, není o co hrát, není co nového získávat atp.

"Some people just need high-five. In the face. With chair."

Stránka 6 z 25 PrvníPrvní ... 56716 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání