Stránka 17 z 20 PrvníPrvní ... 7161718 ... PosledníPoslední
Výsledky 161 až 170 z 194

Téma: Nespokojenost s fungováním serveru

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal zaramoth Zobrazit příspěvek
    Škoda že už na serveru nehraje Octavián a další hráči kterým bylo okolo těch 30,myslím že by jsi dostal docela zajímavou odpověd na tvůj post!
    Mě by osobně zajímalo co by jsi k tomu chtěl dodávat. Jde o to že jemu třicet být může, může pracovat a tak dále, ale furt si neuvědomuješ jednu zásadní věc - hraní je ZÁBAVA! Opravovaní a skriptování je práce, která může bavit, ale dělat jí ve volném čase a zadarmo není nejlepší motivace, nehledě na to že můžeš vyprodukovat mnohem zajímavějši projekty, za které můžou být reálné peníze.

Řekněme že u mě to vypadá s časem asi takhle:
    Chodím do školy, což mi sebere třetinu dne (v týdnu), pracuji pro jednu pražskou společnost jako freelancer, což občas žere celkem dost času, podle toho jak to vypadá s aktuálníma zakázkama, občas dělam nějaký web nebo jinou práci pro nějaké inviduální zákazníky. Dále mám nějaké vlastní projekty a k tomu všemu ještě opravuji nějaké věci na AN.

Teď mi řekni, proč by měla mít prioritu práce na AN, která mi nikdy v životě nepřinese žádné hmatatelné peníze? Dělat to pro uspokojení? Really? Neumíš si představit jak je to všechno časově náročné.
    Anathema DB&Core Developer.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    35
    nepochopil si me , nevadi. nemam silu ti to vysvetlovat zivot jde dal.

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal Peacemaker Zobrazit příspěvek
    pokud na to nemas cas tak to nedelej -> tvuj boj
    pokud ses dobrovolne prihlasil na post kterej obnasi casove narocnou praci a dopredu vis ze odmena je miziva -> tvuj boj
    Nechci abych vypadal jako nevdecnej ale pokud se ti nelibi pracovni podminky , nikdo te nenutil to zacit delat. Pokud nemas cas byt full time dev, jen te to bav i a mas touhu s necim pomoct tak se nehlas na post deve ale proste jen obcas postni svoje dilo do topicu s patricnym bugem a je to.

rika nekdo kdo ma prach na 80% procentech klavesnice protoze pouziva jen 1, 2, 3, 4 a obcas 5 kde ma mounta ?
    Nejdřive se vyjádřím k tvému chování - Nadávat někomu a mluvit mu do duše když sám porušuješ pravidla a nechováš se korektně - viz. offtopic a reakce na offtopic je zajímavá idea - očividně si bereš příklad z politiků.

Správně, nikdo mě nenutil a já to na začátku při vstupu oznámil že to tak u mě je. FULL TIME DEV víš co to znamená? Pokud ano, víš že jsi napsal kravinu! FULL TIME = práce na plnej úvazek, která není placená. Každopádně tvůj přístup a filozofie je velmi zajímavá. V tom případě nechápu, proč nehraješ na ofíku když chceš hrát na 100% funkčním serveru? Vysvětli mi to :-)

Očividně nemáš zkušenosti s prácí a hodnotou času. Něco málo jsem i napsal výše.

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Zajímavé :-) V changelogu nějaké opravy ode mne jsou, ale to nevidíš že? :-)

Judr nejsem, mimochodem to je právnický titul.

K tomu hráči, ta postava byla jen tak mimochodem neaktivní dlouho a navíc jsem znal jejího majitele, který si jí následně přišel smazat sám :-))))

S tím SW souhlasím, nebyl to vyloženě EGO boost a určitě to není vyloženě v popisu mé práce, ale z mého pohledu je to zábava. Já si tim dopřávám jakési "uklidnění".

A jen tak mimochodem, tím naražíš na otázky od Radka či jak se ten jeden člověk z TSka jmenuje že? Radil jsem mu párkrát, ale odkázal jsem ho že pokud potřebuje radu, ať mi napíše na mail přesný popis problému a rozpitváme to tak, nikdy mi nic nepřišlo. Teď si tak nějak nejsem jistý o co ti jde.

První věta je dost nadsazená, tohle určitě slyšet nechci. Chci jen pochopení pro to že z pohledu vývojáře to zas tak jednoduché není.

Ověřený člen Avatar uživatele Rafko
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16
    Alebo iný prípad 2v2 arény v kombe h pala a destro lock, keď sme stretli warra s holadinom, celú arénu sme ich tlačili, po 20tich minútach som dostal jeden OP do castu a s parťákom sme sa mohli aj zblázniť a warr ma proste zabil

iba k tomuto D OP v caste si mal perma sec D a ziadny war hpala v kombe (destro hpala) nás nikdy nezabil ani nezabije to mozno bolo hard core ked sme hrali Rdudu destro ked stacilo tunel peta a dosiel som na manu DDD funny ..aj na AT sa snazili to zlepsit tým ze zmazali
    BY KUTA

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal Tweezle Zobrazit příspěvek
    Hankyz Hankyz, původím cílem bylo vás vydodgovat, no bohužel jsem to nestihl, ale to ty jako warrior neznáš a nepoznáš. Vážně? To je Kuta? Zajímavé, jak se člověk usvědčený ze supportu, následně se snažící se ospravedlnit lží, dostane přes perma IP banán zase do hry. Tak trošku jsem toho názoru, že člověk kterého toto potká, by měl dostat banán na každou další postavu, se kterou se ve hře objeví. Jak ale vidíš, do držky jsi dostal /toto píšu jen z osobních důvodů/ přesně tak, jak jsi se dožadoval ve hře, alespoň od pižma. Když jsem viděl co jsi mu pak psal, no vůbec bych sem nelezl a neřešil nějakou mou nelognutou arénu, seš nula co se tu přiživuje na tom, že něco nefunguje, jak má, ale to ty víš
    tohle ti musí stačit vim že nejsme zage a na nic si nehraju jen mě dostává to co se tu odehrává a taky bych byl radši kdyby v areně zredukovali dmg o 5-10%

Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16
    Citace Původně odeslal Izaya Zobrazit příspěvek
    Dobra sracka.
    99% Topicu je plná sračiek :P toto je asi najmudrejšia vec čo som tu Čítal
    BY KUTA

Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16
    Takže posledný krát nechápem prečo ked je war tak OP nespravíte si všetci wara a nehráte Hpala/war ked je to tak easy :P, každý na servery môže hrať Lumber ( 2x ar hpaly ) ale mám pocit je niekde inde. Keď niekto aspoň z časti sleduje AN a píše že to hráme iba na DMG tak si kadí do pusy :P + hráme každý všetky classy na high ratoch takže neviem prečo omielate o nás vkuse to isté dookola Iron prestan konečne hatovať už sa to nedá čítať ..Farmil som to tvoje noobzor kombo snád so všetkým čo na AN mám takze to neni v tom že war je OP. Veľa ľudí sa snaži hrať Hpala war no žiadne výsledky, takže z toho usudzujem že to neni v tom že sme bugged :P a 270 : 0 hovorí za svoje . + ked ingame píšeš jak sme dobrý a leavuješ nám arený keď nas stretneš a potom začneš takýto flame a začneš písať niečo v štýle že to neumíme ...to chce hodne Rage
    BY KUTA

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    kuta 270:0 proti nubum? nice 1 shatter a uz zacina dodge

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal Rafko Zobrazit příspěvek
    + hráme každý všetky classy na high ratoch
    u wish myslis warra/palu/dk? .. OK ..

Stránka 17 z 20 PrvníPrvní ... 7161718 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání