Výsledky 1 až 10 z 186

Téma: Nespokojenost s fungováním serveru

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Registrovaný uživatel Avatar uživatele Layboyz
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    13
    Fifinka to, že jsi se konečně naučil spát i 4 řádky bez pravopisný chyby v tvým věku tě šlechtí, Chceš tu psát někomu že ho živí maminka ? ty ? s takovym played na WOTLKU ? Kdo ti platí ofík ? S tim kolik jsi trávil času ve wow na AN chceš psát že jsi normální ? ? pochybuju, že s tvým lifestylem chodíš aspoň někam na brigádu.
    Takže: někdo má v životě i jiný priority než mít všechny companiony a nebude platit jenom proto, že mu to poradil negramotnej fifinka kterej jak tady všichni víme, má život takovej, jakej má.

Jak psal MrtnkHmbrgrk WOTLK je posledni PVP patch kterej za něco stojí, CATA to se snad nemusíme ani bavit (ano hrál jsem cata) pro případ, že by jsi na mě chtěl unleashnout svoje nerd hlášky hrál jsi to vůbec atp . A co se týče pandiček, jak sem chcete dát pandy když ani WOTLK po XXX letech nefunguje ... už jsem to psal navíc free panda to se nebojím, že by nám to fungovalo aspoň z půlky.

Hodnoceni PVP od fifinky ?

I když jak jsi psal PVP v tvém podání byla zábava už na WOTLKU na pandách to musí s tebou bejt ještě větší kopa srandy
    Naposledy upravil Layboyz; 28.09.2013 v 16:25.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání