Stránka 11 z 20 PrvníPrvní ... 101112 ... PosledníPoslední
Výsledky 101 až 110 z 194

Téma: Nespokojenost s fungováním serveru

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    aj keby sme to dokázali nič sa nestane lebo si tak hlboko zaritý v niektorych riťiach že by si dostal ešte pochvalu aj nemám už čo ktomuto napísať

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Grass si dneska zalozil acc na forku a uz je z nej buh.

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    musim se jen smat hosi. Btw celkem brzo jste zacali delat neco s anathemou kdyz uz na serveru je o 800 lidi min. S takovou situaci co tam je ted tak bude mit r1 i uncak a dalsi jeho kamaradi. Nikdo v topce neni tak dobry na to aby si to udrzel poctive

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    celkove znizenie dmgu nedava zmysel no.. a ja som boh stale dnes som si len zalozil ucet je ale pravda ze v podstate riesime hovno..

Registrovaný uživatel Avatar uživatele Layboyz
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    13
    Grass tvuj nejvetsi problem je to ze nevis ani kdo za koho hraje, takze vlastne fňukáš nad dvouma vylitejma skleničkama z jedný flašky. K tomu, že mám stacknutyho holadina > nemám holy spec ani na jednom ze svejch palachu, ale jak jsi psal "určitě tam je stackleho něco, nevíme nikdo co ale něco tam stackleho je ! " Bo když neumím ani základní Control tak je to prostě jedna pojašená bugerska sku*vená banda že.
    Co se týče tvýho chování ingame > http://puu.sh/4AHC5.jpg kdy jsem si te dal hned po arene do ignore a ty si proste relognul napsal mi tuhle ufňukanou básničku a šel zase off .. a takovejch tu máme mraky
    Co se týče mýho super vztahu k gm, milujou mě tu tak moc až mi i výmaz dali. Kdbybys hrál nějak obstojně asi bych ti ani neodepsal ... ale s tim co tam předvádíš bych bejt tebou zalez zpátky do tý nory odkud jsi vylez, protože žádnej konstruktivní příspěvěk si sem nedal, jen jsi další, co fňuká a brečí a píše tady storky z toho jak je chudák ublíženej a znevýhodněnej a jak je každej nastackovanej a supportnutej.

Z tohodle topicu už je offtopic.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    13
    Grass pokud vymyslis neco lepsiho rad to uvitam ... Bud to a nebo by se musela otestovat uplne kazda abilita / spell u kazdy classy jestli tam neni nahodou spatny koef. + by se musela otestovat armor pene + spell pene a dalsich x veci a bez pomoci hracu se to nidky otestovat neda ... Btw libi se mi ze sis zalozil ucet na foru az kdyz sis chtel na neco postezovat palec nahoru.

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    v podstate to je moj nazor na teba v jednom screene a ja hovorim o tvojej retrine kriste .. otačas tu kraviny ani sam nevies ake ides sa tu bit do prs keby som bol na tvojom meiste by som stiahol prdel a hanbil by som sa ..to neni stazovanie sa to pvp je realne nehratelne kvoli takym panom ako tamten qt x godx ci kera anca uz ani neviem kolko tych sraciek ma ja viem ze tu k nicomu nepomaham a iba pičujem holt sloboda prejavu ale nie vazne skus si zahrat arenu proti warovi a ziadne koeficienty nepotrebujes ratat to neni iba o tom ze su overquipnuty ..a layboyz k tebe uz len jedno si cutiepie ty kokotko este desat belfiek si sprav ty panic a na ccka sa mozes ohrnat kolko chces velmi dobre vieme ako tu funguju krasne tie trapy mozes si na tom tapdancovat ako penguin ty kokot a nezamrazi ta to polku krat..
    Naposledy upravil Grass; 26.09.2013 v 17:40.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    13
    Dneska jsem hral areny dali jsme 16/0 na 2700 mmr

EDIT: jinak ja nerikam ze me warr temer nevysoluje // warlock me neda na fear (uprimne podle me tu ma warlock skoro stejnej dmg jak na AT) // ze me shadow priest neda na silence // ze me protect pala nevytuneluje apod.... proto jsem navrhl snizeni dmge o nejaky % jen do aren a chtel jsem videt jak by to vypadalo ale pokud si to hraci nepreji tak cekam na vase napady.
    Naposledy upravil Izaya; 26.09.2013 v 17:41.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    14
    Citace Původně odeslal Grass Zobrazit příspěvek
    to neni stazovanie sa to pvp je realne nehratelne kvoli takym panom ako tamten qt x godx ci kera anca uz ani neviem kolko tych sraciek ma

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    35
    Citace Původně odeslal Grass Zobrazit příspěvek
    ja viem ze tu k nicomu nepomaham a iba pičujem holt sloboda prejavu
    hochu tohle je nemesis forum DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    http://z0r.de/L/z0r-de_439.swf

Stránka 11 z 20 PrvníPrvní ... 101112 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání