Stránka 3 z 20 PrvníPrvní ... 23413 ... PosledníPoslední
Výsledky 21 až 30 z 194

Téma: Nespokojenost s fungováním serveru

Moderátor fora
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    24
    Zkoušel jsem všechny možnosti - warny, mazání postů, bany. Vždycky se našla skupinka idiotů co na flame post prostě reagovali - i když pro úspěch topicu stačilo jen ignorovat. No a když jsem mazal flame posty, tak se zase lidi bránili, že máme demkracii a tak. Takže ano, když tu bude flame, tak to zamknu, můžeš se vztekat jak chceš. Už o tom tady nechci diskutovat. Pokud tě napadá lepší řešení tak PM.

Citace Původně odeslal Peacemaker Zobrazit příspěvek
    Takze kdyz GM nabidnu pomoc s testovani, vysvlom svuj nazor a dodam kontakty na me jelikoz poredpokladam ze se mi nekdo bude chtit ozvat tak ty to povazujes za spam ? chc k dispozici drogy ktery zeres abych mohl prijimat tvoje frekvence

ja nemam rad tebe ty nemas rad me ale i presto by sis mohl uvedomit ze ne vsechno co napisu je spatne ok ? Mír ?

Vidíš tady někde napsáno "nábor do GM teamu"? Myslím, že nedavno tu nějaký takový topic byl. Tam ses mohl prezentovat.
    Naposledy upravil K4M1L; 17.09.2013 v 20:24.

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    a jeje kamil nastoupil a uz tu bude vyhrozovat LOCKEM TOPICU, kterym lidi chteji pomoct anathemne aby neudepadla v zapomeni, zadny flamu tu teda nevidim. Vidim tu jen kritiku, ktera je z vetsi casti pravdiva. A to, ze ted neni otevreny gm nabor je snad problem ? lepsi kdyz se na ten post hlasi clovek, ktery chce a ma CHUT neco tady spravit aby se lidem lepe hralo, nez clovek, ktery to chce jen proto aby si pripadal neco vic a pritom neopravil NIC.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    35
    Citace Původně odeslal K4M1L Zobrazit příspěvek
    Zkoušel jsem všechny možnosti - warny, mazání postů, bany. Vždycky se našla skupinka idiotů co na flame post prostě reagovali - i když pro úspěch topicu stačilo jen ignorovat. No a když jsem mazal flame posty, tak se zase lidi bránili, že máme demkracii a tak. Takže ano, když tu bude flame, tak to zamknu, můžeš se vztekat jak chceš. Už o tom tady nechci diskutovat. Pokud tě napadá lepší řešení tak PM.

Vidíš tady někde napsáno "nábor do GM teamu"? Myslím, že nedavno tu nějaký takový topic byl. Tam ses mohl prezentovat.

Jenze ja se NEHLASIM GO GM TEAMU !!! hlasim se ze jsem ochotnej pomoct s TESTOVANIM PRIPADNYCH BUGU predevsim pak resilky. Do GM teamu se hlasim temer praidelne po kazdy kdyz je otevren nabor i kdyz vim ze tam nikdy nebudu pokud bude head GM Nethiel, nicmene to sem nepatri.

Prekvapuje me jak muze delat moderatora forka nekdo kdo neumi cist.

Anathema Admin Avatar uživatele Faelon
    Věk
    33
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    V necem mate pravdu v necem ne.
    Wipe podle me a i podle vetsiny tymu neni reseni.
    Kazdopadne zacneme tim ze zavedem arena crystal..jeste dneska ho implementuju a pujdeme ho vyzkouset na ptr.

druha vec bude zavreni soty-sam nehraju,a naposeld kdyz jsem hral vypadala ok, ocividne v "ok" stavu neni, takze ji zavreme.

Za tretii by me zajimaly vase nazory na crossfaction battlegroundy - Ano/ne a proc

Za ctvrte : zkusil jsem si pohrat s resetama idecek,uvidime jestli to opmuze..dejte to mu tyden a uvidime

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    vidis niekde, ze sa hlasi do GMT ? ...ja len vidim ze sa hlasi do skupinky ludi, ktora by testovala spelly, questy, staty, sracky, sracky, sracky....

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    , mě je ale úplně jedno, co jsi zkoušel proti Peacemakerovi. Mohl by jsi se prosím přenést přes "flame" a začít se věnovat smyslu tohoto topicu?

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal Faelon Zobrazit příspěvek
    V necem mate pravdu v necem ne.
    Wipe podle me a i podle vetsiny tymu neni reseni.
    Kazdopadne zacneme tim ze zavedem arena crystal..jeste dneska ho implementuju a pujdeme ho vyzkouset na ptr.
    Wipe je dle mého názoru zbytečnost, odradilo by to spoustu hráčů a prakticky nic by to nevyřešilo, spousta lidí by ten equip měla za chvíli zpět. Krystal je dobrá vychytávka, proč ne, pomalu se blížíme AT

Citace Původně odeslal Faelon Zobrazit příspěvek
    Za tretii by me zajimaly vase nazory na crossfaction battlegroundy - Ano/ne a proc
    Druhá věc ve stopách AT, bylo by to zase něco jiného, než na co jsou lidé zvyklí. Možnost zahrát si s lidmi z druhé frakce v jednom týmu. Aby to pak ale nedopadlo tak, že v jednom teamu bude 10 lidí a v druhém třeba takový Fifinka

Když už tu máme developera, je nějaká šance na vyřešení toho, co jsem psal v původním topicu? Gear v arenách apd., nebo třeba i z jiného soudku a sice otevření dosud uzavřených arén - Dalaran a OG?

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    35
    Crossfaction bg by byl urcite zajimavej napad, byl bych toho priznivcem , nicmene si myslim ze budou asi veci ktery tu budou mit vetsi prioritu. Nicmene ja jsem PRO.

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Peace pokud budou lidi pro stane se prioritou spojeni frakci do BG

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    35
    Mylsim ze prioritou by melo byt zavreni pusy tem kteri tvrdi ze resilka nefunguje. Tim ze se udelaji pkomplet testy a zjisti se pravda tzn rekne se , funguje, nebrecte a nebo nefunguje , budem pracovat na oprave. Pak muzou byt na rade dalsi priority. je to diskusni topic takze tohle je muj nazor ;-)

Stránka 3 z 20 PrvníPrvní ... 23413 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání