Stránka 2 z 20 PrvníPrvní 12312 ... PosledníPoslední
Výsledky 11 až 20 z 194

Téma: Nespokojenost s fungováním serveru

Moderátor fora
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    24
    Zase přišel Peace a začal flame... nechte toho nebo vám to zamknu a zase budete brečet, že s váma nikdo nic neřeší.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    tady nepomůže už nic. jde to ke dnu..

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal K4M1L Zobrazit příspěvek
    Zase přišel Peace a začal flame... nechte toho nebo vám to zamknu a zase budete brečet, že s váma nikdo nic neřeší.
    Já si nemůžu pomoct, ale přesně takhle se chovám, když mi přítelkyně řekne, že mám umýt nádobí...

Ověřený člen Avatar uživatele Nethiel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    26
    Citace Původně odeslal MrtnkHmbrgrk Zobrazit příspěvek
    Zase raz GM odpovie len na časť z postu, kde sa dá prejsť do proti-útoku, aby náhodou nemusel priznať pravdu nejakému hlúpemu rádovému hráčovi, ktorý nič neznamená a začať hľadať riešenia (áno, narážam na Nethiel). Vlastne nie hľadať...problém Anathemy je skôr v samotnej realizácii týchto riešení.
    Post, o kterem mluvis, je miren na developery, ja komentuji cast, ktera spada pod moji kompetenci, tedy GMs. Nehodlam a netroufam si komentovat veci, za ktere zodpovida a rozumi jim nekdo jiny, stejne tak jako mi developeri nekecaji do GMs.

Moderátor fora
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    24
    čekal bych, že když si založíš topic, tak budeš chtít aby se v něm něco vyřešilo a ne aby ti tady spamoval peacemaker a spol. nějaký nesmyslný provokace. Zřejmě ti to nevadí. Tak pohoda, když budete dál spamovat, nesmysly, tak vám to přesunu do offtopicu a tam si hoňte ego nad super postavama, vyměňujte si kontakty...třeba můžete zajít i na rande

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Funkčnost statů
    Fungování statů jako je armor penetrace a nebo resilience je pro PvP klíčové. Bohužel zde "nefunguje" ani jedno. Penetrace paradoxně boostuje proti cloth armoru a proti plate nedělá vůbec nic, z čehož vyplývá, že některé classy, kupříkladu Discipline Priest, nemají prachžádnou šanci vyrovnat se třeba Holy Paladinům, kteří to tu ve výsledku válcují. Pro hráče, který by si zrovna D. Priesta chtěl zahrát, je to velice nepříjemná skutečnost, protože ho ani 100% funkční resilience /jak bylo tvrzeno/ nezachrání. O funkčnosti Resilience ratingu by se dalo polemizovat, ovšem i v případě, že je R.r. plně funkční, nemáte šanci ustát tu Warriorskou bandu s kotlem nefunkčního arpenu.

S timhle naprosto souhlasim je to hruza ale kdo vi kde je chyba bez nejakyho poradnyho reportu armor pene nebo resilky se stejne nic nevyresi takze asi tak.. Ja osobne jsem logl po pul roce arenu a me zabil za 10sec areny... nemusel mi trefit OP do castu ani cast stacil mu autoattack + bladestorm .... hold jsem si rekl ze po 2 mesicnim hranim na AT si budu muset zase jen zvyknout.

Na toto bych chtěl navázat další odrážkou a sice nesmyslností
    Nošení gearu s item-levelem 277+ do arén
    Jak zde na fóru již několikrát bylo zmiňováno, itemy jako Shadowmourne, Heroické off-party a trinkety /RS tomu teď ještě více nahrává/ naprosto kazí PvP. Bohužel se to vždy nějak zamete pod koberec a proto bych chtěl toto téma opět oživit. Právě tyto itemy totiž způsobují naprosto nesmyslný damage deal a v některých setupech /WP Charge-Storm, Arcane Mage + Destruction Warlock, Marksman Hunter + Retribution Paladin/ stačí poklikat dva, tři bindy a dostanete se do takové převahy, že je to až k smíchu /kupříkladu Arcane Missiles mě jako Feral Druida poskládají zcela bez problémů a přičinění čehokoliv jiného/. Za další si také můžete porovnat užitečnost HCčkových trinketu nebo doplňků pro healery a damage dealery, najdete velké mínus na straně healerů. Přitom by stačilo u slečny Beky Zipwhistle a jí podobných zakázat logování s danými předměty, postavit T2 zbraň na špici a myslím si, že by to byla pro většinu hráčů věští výzva, mnohem větší zábava a určitě i menší nervy. O to přeci při hraní jde.

Je to nemozny.... musel by jsi ty itemy smazat uplne ze hry ... neda se to nijak hlidat nikdo ti nepohlida jestli tu zbran nekdo neswitchne .... kdyz nechces hc itemy tak jaky maji pouzivat co kdyz jiny nemaji atd? Proste tohle je k nicemu napad je to mozna uzasnej ale neproveditelnej bohuzel musis se smirit s tim ze tu ty itemy proste mit muzes.

Co se tyce sacred shieldu tak ja osobne jsem ho hodnekrat testoval a vzdycky fungoval presne podle popisu + talentu .. holy paladin je proste op classa a sacred shield je op spell neudelas nic.

To je asi vsechno co jsem k tomu chtel rict.

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    Nethiel a co tak se vyjádřit k příspěvku od Pigmyho na ten bordel co tu nechal Nikim? Přečti si to ještě jednou a prosím o vyjádření, čistý to tady rozhodně ještě není.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal K4M1L Zobrazit příspěvek
    čekal bych, že když si založíš topic, tak budeš chtít aby se v něm něco vyřešilo a ne aby ti tady spamoval peacemaker a spol. nějaký nesmyslný provokace. Zřejmě ti to nevadí. Tak pohoda, když budete dál spamovat, nesmysly, tak vám to přesunu do offtopicu a tam si hoňte ego nad super postavama, vyměňujte si kontakty...třeba můžete zajít i na rande
    A tak mi ale poraď, co mám asi tak dělat? Ty očividně nic řešit nechceš, pouze vyhrožuješ, že nám, chudému lidu, zamčeš topic. ZASE. Sakra práce kolik potřebujete topiců, aby se to někam pohnulo? Mimoto, já na to, co sem Peacemaker napíše, nebo nenapíše, nemám absolutně žádnej vliv. Povím ti jak mi to tady připadá. Já jsem Kamil a mě se nechce, takže jim napíšu, že jakmile začnou flejmovat, tak je zamču, což vzbudí ohlas nevole /protože se vůbec nic nemění/, oni flejmovat začnou a já je zamču, jak jsem slíbil. S tímhle přístupem vám to za chvilku spadne na hlavu.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    35
    Takze kdyz GM nabidnu pomoc s testovani, vysvlom svuj nazor a dodam kontakty na me jelikoz poredpokladam ze se mi nekdo bude chtit ozvat tak ty to povazujes za spam ? chc k dispozici drogy ktery zeres abych mohl prijimat tvoje frekvence

ja nemam rad tebe ty nemas rad me ale i presto by sis mohl uvedomit ze ne vsechno co napisu je spatne ok ? Mír ?

Ověřený člen Avatar uživatele Nethiel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    26
    Bordel od Nikima jsme se snazili zachytit co nejlepe to slo, pomoci logu i db, samozrejme, pokud nam neco uniklo, napis mi to do SZ. Uvitam v tehle kauze jakykoliv podnet od hracu, kteri maji podezreni, to uz jsem rikala i ingame.

Stránka 2 z 20 PrvníPrvní 12312 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání