Stránka 13 z 20 PrvníPrvní ... 3121314 ... PosledníPoslední
Výsledky 121 až 130 z 192

Téma: Motivace hrát na AN

Registrovaný uživatel Avatar uživatele nefetuj
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal Mishanek Zobrazit příspěvek
    No to by asi docela s dobíháním zalomcovalo,ale pak máš taky v icc trash, ze kterého je taky drop a ten se dá v pohodě prodat v aukci a nebo dát do guild banky a někdo si to vybere a pokud jde guilda s full hero equipem tak to nikdo nechce a zas si taky zvednes gs.A myslim,že by se to asi moc hráčům nelíbilo. Je toto strašně složité to dobíhání a asi zamezit tomu bude chtít hafo času.
    Tie ringy zas nie sú až také strašné je to proste drop vec ako keď ti padne BH môžeš to nasadiť(splniť) alebo predať, je to síce zložité ale to dobiehanie by bolo už o ničo obmedzené, ale veď to by nebol problém ani urobiť ten Q keď si zoberieš ľudia by museli chodiť viac GR na slabšie dungy a aj world raidy by sa zvýšili + 2k goldov je na anatheme skoro **** a tie EoT? za 2-3 dni farmenia ako nič

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal MalejDoom Zobrazit příspěvek
    Nemužete motivaci hraní na AN popř wotlku řešit přidáním nějakych setu s jinym skinem.
    Stejnou vec muzu napsat s tvym uzasnym ulduarem kterej je mi absolutne v pi*ci a do kteryho se nepodivam protoze mi tam stejne nic nepada. By me zajimalo kolik lidi do toho ulduaru leze krome achiev hunteru a asi 20ti lidem kterejm se ten dung libi pac jinak je to ztrata casu a server kde je ICC na ulduar nikoho neudrzis ani neprilakas muj nazor.

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Kdyz jsme u te motivace mohli by jste opravit tu buglou Duel Zonu, ktera je tu opravdu mala.

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16
    Citace Původně odeslal Boneling Zobrazit příspěvek
    ,,Bugeri by meli zas co bugovat'' - Tak to jako budem vsechno co na serveru se ma zmenit, delat s ohledem na to, ze jestli se to da bugnout, a 5-10% lidi toho zneuzije, tak to radsi neudelame. A tech 90-95% lidi kteri by z toho byli nadseni, tak s temi to vypada, ze nejsou hlavnimi prioritamy serveru.

Dekuji za pozornost.
    kolik bylo těch blbců co si nabugovali goldy a jak to srazilo celou ekonomiku serveru. Kolik bylo těch wpečkařů co zabili cenu primordialů...

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Tohle tema je zalozeny s velmi dobrym napadem.... Vidi to asi kazdej, ze hraci odpadavi.. Ale kde je chyba? Hraju tu od 1.12.1 kdyz byvalo 50 lidi online, troufam si rict ze jsem tu mezi jedinyma hraci, co tu hraji tak dlouho,, ALE? Muzu osobne rict ze ty "PRASECINY" co se tu deji dneska jsem jeste nezazil... a je to ze vsech stran... Ochota resit GM zavaznej problem? 5-10%... Reseni "sracek" 100%... asi nelogicky ale je to tak... + hraci znaji GM postavy a jak to dopada? nekomu se neco nelibi a uz sme u vety "ja to reknu kamosovi on je GM a dostanes perma..." driv to bylo na jine urovni... server chtel aby hraci hrali a udrzovali se... bohuzel tohle tempo s poklesem populace jde vazne rychle dolu.. server si zkusil co znamena mit 2k lidi online, ale nemuze se tak chovat kdyz je tu hracu 700 a jde to rapidne dolu... Zlate pravidlo, ktere ted plati.. "GM ma VZDY pravdu"... nechapu co to ma byt... Pulka GM teamu ani nevi co ma jakej char za spelly a kdyz je problem jen s Q na def stanci u wara, ktere se ted buguje q neni schopna vyresit do 5 min... a kdyz jim hrac neco rekne ve stylu "to uz se stalo vickrat minule GM daval Q hraci pres prikaz..." tak to berou jako velkou urazku na cti a reknou ze je to provokace... takze komunikace mezi hraci a GM je 5%... Navic nesmyslne dlouhe mute za nic? Odpravdu ma potom kazdy hrac chut hrat... hraci si delaji s GM srandu ale ja se nedivim kdyz si nechaj "srat" na hlavu od kamaradicku z guildy a jeste verejne na worldu...

Vedeni by melo pochopit, ze uz tu nema tucty hracu, kde si muze dovolit ztratit 20 lidi... Je tu jen hrstka lidi a jak jsem jiz psal, jde to cim dal vice dolu...
    Chapu ze to taky neni jednoduche... ale driv se to dalo.. tak proc ne ted? prolitl jsem par postu, takze se mozna opakuji (nwm kdo by cetl vsech dosud 13 stranek), ale fakt by se melo neco delat a ne odpoved Neithel: "Zadne eventery tu nechci jen toho zneuzivaji"... tohle vzdycky bylo a bude, proto se ale musi najit nejakej, ktery neco bude delat... s takovym pristupem jako hlavni gm tu mozna zustane ve finale hrat GM team a 20 kamaradicku....

Je cas se zamyslet a pokud cete zabit server, ktery jede cca 6 let, tak GL, ale je to smutne...

Ověřený člen Avatar uživatele Osk
    Věk
    30
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    18
    Post od GM ako "Už vidím ako nejaké GM bude robiť 6-8 itemov pre pár ľudí" je úplne smiešny...

Ověřený člen Avatar uživatele Keirel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    Citace Původně odeslal Osk Zobrazit příspěvek
    Post od GM ako "Už vidím ako nejaké GM bude robiť 6-8 itemov pre pár ľudí" je úplne smiešny...
    spatne jsi to pochopil. 6-8 itemu pro kazdeho jednoho cloveka co ten rating da. Pokazde jine itemy.

Anathema Admin Avatar uživatele Faelon
    Věk
    33
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    Citace Původně odeslal matrin Zobrazit příspěvek
    Tohle tema je zalozeny s velmi dobrym napadem.... Vidi to asi kazdej, ze hraci odpadavi.. Ale kde je chyba? Hraju tu od 1.12.1 kdyz byvalo 50 lidi online, troufam si rict ze jsem tu mezi jedinyma hraci, co tu hraji tak dlouho,, ALE? Muzu osobne rict ze ty "PRASECINY" co se tu deji dneska jsem jeste nezazil... a je to ze vsech stran... Ochota resit GM zavaznej problem? 5-10%... Reseni "sracek" 100%... asi nelogicky ale je to tak... + hraci znaji GM postavy a jak to dopada? nekomu se neco nelibi a uz sme u vety "ja to reknu kamosovi on je GM a dostanes perma..." driv to bylo na jine urovni... server chtel aby hraci hrali a udrzovali se... bohuzel tohle tempo s poklesem populace jde vazne rychle dolu.. server si zkusil co znamena mit 2k lidi online, ale nemuze se tak chovat kdyz je tu hracu 700 a jde to rapidne dolu... Zlate pravidlo, ktere ted plati.. "GM ma VZDY pravdu"... nechapu co to ma byt... Pulka GM teamu ani nevi co ma jakej char za spelly a kdyz je problem jen s Q na def stanci u wara, ktere se ted buguje q neni schopna vyresit do 5 min... a kdyz jim hrac neco rekne ve stylu "to uz se stalo vickrat minule GM daval Q hraci pres prikaz..." tak to berou jako velkou urazku na cti a reknou ze je to provokace... takze komunikace mezi hraci a GM je 5%... Navic nesmyslne dlouhe mute za nic? Odpravdu ma potom kazdy hrac chut hrat... hraci si delaji s GM srandu ale ja se nedivim kdyz si nechaj "srat" na hlavu od kamaradicku z guildy a jeste verejne na worldu...

Vedeni by melo pochopit, ze uz tu nema tucty hracu, kde si muze dovolit ztratit 20 lidi... Je tu jen hrstka lidi a jak jsem jiz psal, jde to cim dal vice dolu...
    Chapu ze to taky neni jednoduche... ale driv se to dalo.. tak proc ne ted? prolitl jsem par postu, takze se mozna opakuji (nwm kdo by cetl vsech dosud 13 stranek), ale fakt by se melo neco delat a ne odpoved Neithel: "Zadne eventery tu nechci jen toho zneuzivaji"... tohle vzdycky bylo a bude, proto se ale musi najit nejakej, ktery neco bude delat... s takovym pristupem jako hlavni gm tu mozna zustane ve finale hrat GM team a 20 kamaradicku....

Je cas se zamyslet a pokud cete zabit server, ktery jede cca 6 let, tak GL, ale je to smutne...
    1. GM maji zakazane completovat questy. Ono je hrozne tezke udelat jeden dva screeny,pustit prohlizec a zalozit tema s tim, ze quest na stance je bugly a chce opravu ze ?
    2. Nesmyslne mute - Pokud mas nejaky primy dukaz ze GM dalo zbytecne velke mute bezduvodne tak mi ho posli a ja to vyresim. Ale mluv konkretne o GM. Nejake obecne recneni v tomhle pripade smysl nema protoze nic nevyresi a je to "jedna pani povidala".
    3. Problem upadajici populace je vsude ve Wow(neresme offi). Zadna hra bohuzel nevydrzi vecne. Uvedom si take ze jak jiz bylo receno : driv hracum stacilo ze boss daval autoattack a byl v dungu kde mel byt. Dneska jak nejde vsechno aspon na 80% podle offi tak je to bugly a stoji to za hovno. Free servery proste nemuzou drzet krok s offi.
    4. Najdi nekoho spolehliveho kdo bude mit napady a nebude supportovat atd... takovyho cloveka najdes spise pres znamost nez pres nabor(muj osobni nazor).
    5. Dalsi vec : Abandonation chtel udelat pomerne velky event, vsichni rikali ja kto je super.Dostalo se mu podpory vedeni,gm tymu a dokonce i hracu. Jak to skoncilo ? za tri tydny spamovani ingame,na foru i na webu se prihlasilo 15 hracu. A proc? protoze za to nein super uber mega giga moc goldu,frostu a neni tam T2 a zbran z LK... pointa je v tom ze pokud se chteji hraci zabavit tak si tu zabavu musi take najit a ne jenom nadavat na server a GM ze je nuda a "omg gm vymyslete neco zabavte me".
    6. Proc se to driv dalo a ted ne ? jak jsem uz psal v predchozich postech...soucasne generace hracu je narocna a prijde mi ze si nedovede zavazat tkanicky u bot bez pomoci GM. Driv si hraci pomahali byli radi za kazdou opravenou drobnost.. ted se neco opravi a jediny so slysim je "proc kurva opravujes tohle a ne to co potrebuju ja". Napriklad zde na foru se dokazalo ze resilience jde naprosto v poradku.. a porad od hracu slycham "omg resilka je bugla" a podobne

Je cas zamyslet se mozna spise nad tim jak opravdu pomoct nez neustalou NEKONSTRUKTIVNI kritikou jako je tvuj post. Opravdu to bylo nekolik radku ktere NICEMU nepomohly, pricemz zde byly nektere zajimave nazory, ale tvuj k nim opravdu nepatri.
    hauk
    Naposledy upravil Faelon; 02.06.2012 v 12:38.

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16
    ešte chvílu môžte všetci pičovať na gm team, jak nič nerobia, hlavne faelona, ale aj ostatných, že je všetko napiču a neviem jak to všetko nemožne funguje, a na všetko sa môžu samozrejme vysrať...

a teraz go do mňa, aká som vlezoprdelka

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Faelon proti tobe nemuzu rict ani pul slova... ale kdyz jsem dodal screeny jak GM delalo co nemelo... nikdo se ani nepozastavill...

Stránka 13 z 20 PrvníPrvní ... 3121314 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání