Stránka 12 z 20 PrvníPrvní ... 2111213 ... PosledníPoslední
Výsledky 111 až 120 z 192

Téma: Motivace hrát na AN

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal Nethiel Zobrazit příspěvek
    Mishanek: AC v TBC a Classic raidech padaji .
    Aha.Já jen,že to v tom základním seznamu není napsáno,ale když to tak je tak je to SUPER

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Ale no ták.. Přece to, že nejsou eventy nebudete svádět na hráče. Když jsem před 2 lety dělal eventera já, tak se dlouhodobého eventu o guild house účastnilo kolem 10ti guild a 200 hráčů, tak mi vysvětli, co bylo jinýho před dvěma lety? Jde jen o propagaci. Asi měsic jsem spamoval ve hře ať se přihlásí guildy na foru a postupem času se to dostalo lidem do mozku a začli na to forko chodit.. Ale samozřejmě pokud to odpískáš a řekneš, že ani žádný eventery nechceš, tak je jasný, že si moc tý zábavy a eventů neužijem no ^^ v tom případě zaplaťpánbuh za drop AC a hlav...

Ověřený člen Avatar uživatele Hipisi
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    Stejně to všechno jde do sraček...

Registrovaný uživatel Avatar uživatele Aralkumm
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    19
    Huntzor...síce len ako hráč, ale za podpory GMs a dokonca aj Adminov (Faeho aj Jinda) som organizoval PVP event. Spamovalo sa to dlhšie ako 3 týždne, všetko bolo rozpísané na fóre, vybavil som cez Jinda podsekcie na fóre + moderátorské práva, vrazil som do toho čas aj nápad...výsledok? Po 3och týždňoch 15 ľudí prihlásených do eventu. Spamoval som to cez herné chary a bol aj spustený autobroadcast.

Vieš čo sa za 2 roky zmenilo? Veľa...veľmi veľa a ak si to neuvedomuješ, tak si asi slepý. Vezmi si to spätne, kedysi hráčom stačilo aby boss bol (tam kde má byť prípadne aspoň niekde v danom dungu) a aby mali v spellbooku spelly, ktoré patria k ich classe. Teraz? Nároky sú stále vyššie a vyššie a vďaka žiadna. Bol rozdiel opravovať veci pre hráčov pred 2-3ma rokmi, keď si za to videl určitú vďaku a hlavne aj ochotu pomôcť a je rozdiel opravovať niečo teraz, pre nevďačné svine. Bol rozdiel robiť event pred dvoma troma rokmi, keď tí ľudia chceli, a bolo im jedno či za event bude milión goldov alebo len 1000, či zaň bude wepka z lk 25 hc alebo len záplata na legy. To je ten rozdiel medzi vtedajšími hráčmi a dnešnými. Mysli si čo chceš, ale je to tak ako som to napísal. AN ale celkovo wow svet čelí útoku 12-14 ročných kreténov, ktorí od 5tich rokov sedia denne pri PC 10 hodín pretože rodičia na nich nemajú čas. To je bohužiaľ celkov problém, nie len vo WoW. Ja som mal krásne detstvo bez PC, prvé PC som si kúpil sám po brigáde keď som mal 15 a poznal som svojich kamarátov aj osobne dokonca sme chodievali aj von. Teraz? Banda nevďačných nerváckych deciek, ktoré ani nevedia ako Oskar vyzerá čo je rok dlhý. Tak rob pre nich niečo, zaujmi ich. Skúšal si niekedy zaujať 13-15 ročných pubertiakov? Vyskúšaj si to, robiť program pre niekoho takého. Oni nevedia čo je vďaka, netušia to. Skús si to v RL, robiť program pre nich...jo mám jeden nápad...a jediný, ktorý by u nich uspel...zapoj im notebooky a internet a môžu sedieť na FB, to ich bude baviť.

Nikdy nepochopím, ako si mohol vypustiť takú blbosť, že čo sa zmenilo za 2 roky...haha, zasmiali sme sa.

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Fajn tak máš pravdu, asi jsem zamrznul dlouho jsem nehrál, tak to bude asi tim...V tom případě můžete tohle tema zamknout, zavřít, vyhodit, spálit nebo co já vim

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    Yes konečne to po 3 dňoch padlo a inak Trayy a ja idem na X-53 Touring Rocket na to sa už chystám dlhšie dúfam že to nebude mať zas polovica serveru

Movies, Arenas, Music and MORE >>> http://www.youtube.com/user/XaquarTV?feature=mhee

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16
    jaký malý príspevok ultra.. to chce screen

Registrovaný uživatel Avatar uživatele nefetuj
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Podľa mňa by nebolo odveci urobiť to čo tu niekto spomínal chain Q na RAIDY tým by sa s časti vyriešil problém dobiehania a ľudia by mali väčšiu motiváciu hrať pretože kukať sa ako behajú ľudia po og/sw (alebo inde) s 3-5 itemamy s icc HC a ja chudák pretože nemám guildu kde tieto veci idú na dissenchant na ne musím čakať ale zas nejaké rozumné ceny tie zas 200eot, no nie len EoT ale napríklad aj veci ako zabiť niektorých bossov ako napr. pre vstup do toc doniesť 100eot, hlavu niektorých last rdf hc bossov (nemyslím si že by to bolo také ťažké pridať item do dropu napr. hlavu) potom čo ja viem 2k goldov nejaké surky s profiek možno by to motivovalu ľudí a po tomto CHAINE by som dostal item: "TOC povolenie 10" ktorý by mi umožnil vstup do toc 10 potom po zabití anuba na 10tke by som dostal "TOC povolenie 25" pokiaľ viem funguje to aj na GGF pre vstup do , takže si nemyslím že by to bolo až také nereálne + začalo by sa chodiť viac world raidov a ľudia by mali motiváciu ak by sa chceli dostať do ICC a ako bonus"problém s dobiehaním" by sa s 2/3 vyriešil ... to je môj názor príjmem kritiku

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    No to by asi docela s dobíháním zalomcovalo,ale pak máš taky v icc trash, ze kterého je taky drop a ten se dá v pohodě prodat v aukci a nebo dát do guild banky a někdo si to vybere a pokud jde guilda s full hero equipem tak to nikdo nechce a zas si taky zvednes gs.A myslim,že by se to asi moc hráčům nelíbilo. Je toto strašně složité to dobíhání a asi zamezit tomu bude chtít hafo času.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    No chtel bych k tomu taky trosku prispet svym komentem.

a) co se tyce tech arena rating a pve cosi modifikaci setu, je to urcite vyborny napad, ale je takovy, ze maximalne primneje nejake lidi tu zustat hrat, ale neprilaka velke % novych hracu
    b) Spojeni s EQ. No myslim si ze +100 aktivni lidi z celeho EQ situaci na AN nezachrani, ale muze ji pomoci do noveho zacatku, ale chce to nejake znovuzrozeni
    c) Eventeri - Nethiel argument ze eventeri svych postu zneuzivaji, tak zadne eventy nebudou...najdete nekoho, komu se da verit, nekoho, kdo ma vse a aspon 20+ roku, ba co vic, klidne jim nabidnete nejaky support ve smyslu petu, mountu, ale ne equipu. Dyt delat GM je tak nevdecna prace, ze si zaslouzi alespon tydle fun itemy za dobre odvedenou praci.
    d) Eventy - velky problem s eventy je, ze u vetsiny, ktere jsou na serveru zorganizovany, je vyzadovano registrovani do eventu pres forko. Ruku na srdce, kolik si myslite ze chodi lidi na forko. Navic ikdyz vim presne datum eventu, tak lecky den predtim nevim, jestli budu doma a mit cas na wow a nebo jeslti budu nekde venku a proto se radeji na event neprihlasim, protoze nechci se zavazovat k necemu, co pak nebudu moci dodrzet. Proto je treba vymyslet eventy, na ktere neni potreba ZADNA registrace na forku (si vemte skakacku, kolik lidi tam na ni skakalo, kdybyste to udelali ze na skakacku muze jen ten, kdo se zapise PM zpravou na forku, tak tam bude dobre prazdno. Proste delejte eventy typu: horda/ali piste si o INV GM, portne vas na jedno misto, rekne vam bezte na vychod a kdo se privni dostane z nejake zaterasene zony a neco splni, tak dostane odmenu. Proste chaoticke eventy maji vetsi ucast nez organizovane.
    e) Jak jsem psal uz v bode b), tak je treba udelat nejaky comeback. Prilakat spousty novych hracu. Apendixi, zkousni to, ze s tvojim serverem je konec, spojte se s AN, opravte vse aby to bylo 100% blizzlike (= na AN opravte MMapy, gunship, ruby, ulduar, PvP, udelejte ty sety) a zacnete se starat, aby se na serveru stale neco delo. Klesajici populace ma a bude mit za nasladek vzdy jen klesajici populaci, pokud se do toho razne nevkroci.
    f) WIPE - wipe by byl dobrou volbou, kdyby server fungoval na 100%, jak jsem zminoval v bode e), jinak se wipe mine ucinkem a lidi odejdou na jiny server/jinou hru.
    g) Delat ze serveru fun NENI spatne! Zadny server, ktery nenabizi vice, se nemuze udrzet pri zivote vecne, to mohl jen offik, protoze tam se stridali patche jako ponozky, to ale free servery nedovoli, tak musi nabidnou neco vic! = udelat to pro hrace motivujici.
    h) Kdyz se uz bavime o motivaci, tak jak se resily zmeny v distribuci AC, tak je tam nekolik veci, se kterymi nesouhlasim, jako napriklad ze za prohru v 2v2 neni sance na ziskani AC. To ma za nasledek jen to, ze do aren budou chodit full wf hraci, kteri vi ze mohou vyhrat, ale hrace, kteri nejsou full wf a ktere tam POTREBUJETE a kterych je HODNE, tam nebudou chodit farmit rating jinym jen tak pro nic za nic. Svoje uz jsem k tomu psal asi milionkrat v topicu kde se to resilo a myslim ze argumenty byli dostatecne silne, ale z nepochopitelneho hlediska to GM zavrhli se slovy: ,,Bugeri by meli zas co bugovat'' - Tak to jako budem vsechno co na serveru se ma zmenit, delat s ohledem na to, ze jestli se to da bugnout, a 5-10% lidi toho zneuzije, tak to radsi neudelame. A tech 90-95% lidi kteri by z toho byli nadseni, tak s temi to vypada, ze nejsou hlavnimi prioritamy serveru.

Dekuji za pozornost.

Stránka 12 z 20 PrvníPrvní ... 2111213 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání