Stránka 7 z 20 PrvníPrvní ... 67817 ... PosledníPoslední
Výsledky 61 až 70 z 192

Téma: Motivace hrát na AN

Registrovaný uživatel Avatar uživatele Aralkumm
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    19
    Citace Původně odeslal P0werage Zobrazit příspěvek
    Mna uz tiez moje DK nebavi tak ako kedysi, ale na pve si ho nechavam a na pvp som si vytvoril inu classu (maga). Skuste to tiez, najlepsie u opacnej frakcie, a uvidite ze vas to znova zacne bavit. Ked nie, je asi na case si dat pauzu a cakat na Cataclysm alebo prejst na inu hru. Robit brutal sety s WF statmi je hlupost uz len z toho dovodu ze aj to cloveka prestane bavit a to velmi skoro.

Co sa tyka toho spectrala, pozrite si na wowheade, co musia hraci urobit preto, aby ho ziskali. Potom zistite ze nejakych 1000 AC je oproti tomu smiesna ciastka. Btw. pocitate to zle, pozrite si lepsie odmeny u tych Anathema vendorov a vyjde vam ze pri totalnom zavyslaceni ho je mozne ziskat o polovicu skor, co pre top maniakov urcite nieje problem. Ja by som chcel aspon trochu blizzlike, a nie totalny FUN server, kde kazdy jazdi na spectralovi.

Uz len to je parada ze Faelon ide balancovat cele pvpcko s hracmi.

Ale s tym eventerom suhlasim.
    Bola to reakcia na toto a ten edit ma už fakt sere....

Banned
    Věk
    34
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    A nieje to tym ze mas prave lockov? Co takto skusit nieco ine?

Registrovaný uživatel Avatar uživatele Aralkumm
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    19
    Mal som ferala, maga, disco priesta, rogunu, paladina a wara. Všetko som rozdal alebo vrátil.

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    fae je urcite lepsi jak malaco !!

Administrator TS3 Avatar uživatele Lapeno
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    43
    asi zacnem xaquara dislikovat za kazdy post nad 4 riadky
    Mahori
    Detest
    Nemesis

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    To by som fakt psychicky nezvládol Mne môže byť úplne jedno nejaký like, disslike . Keď chceš napísať aj niečo konštruktívne a nie len takéto blbosti ako teraz tak často treba napísať omnoho viac ako jedne riadok.. To fakt nieje moja chyba že máš problém prečítať 10 viet.

Pleeeease restart server už chcem behať BG

Movies, Arenas, Music and MORE >>> http://www.youtube.com/user/XaquarTV?feature=mhee

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal Raikin Zobrazit příspěvek
    To Madhunter: Zamysli se u těch svých konspiračních wipe teoriích trochu...

1 - Pokuď je to proveditelné, tak to je hezký nápad.
    2 - AC mají svůj význam a jeden z hlavních je ten, že je to "měna", která je získatelná jak v PvE tak v PvP. Navíc ty itemy za AC nemá mít každý...
    3 - Nechápu smysl ...
    4 - Dočkáš se ...
    5 - Pokuď vím, tak možnost vyřešit tebou popsaný problém, mají v GMt pouze 2 lidi. Nejstarší ticket nevyřešený, jelikož majitel zatím nebyl zastižen online - 16d. Nejstarší ticket týkající se itemů za SHM - 1d18h52m. Takže máš pravděpodobně špatné informace .
    6 - Nápad s Pre-Q se mi celkem zamlouvá. A co si pamataju, tak není možné udělat věci tak, aby se znemožnilo dobíhání, ale to se ptej Faeho, to není můj obor.
    S tema anathema creditame je problem ze to za

A) je to vyslovene urazlive

B) nesmyslne narocne a cas konzumujici

Proc je to urazlive?Podivej se na ten novy drop list. 20x pujdu afkovat do RGB a ziskam tim nekonecne vice AC nez treba za zabiti LK na 10hc.Musim nutne rozebrat jak moc je to stupidni?A musim pripominat ze toho LK zabijes tydne jenom jednou a ze RGB se da jit neomezeny pocet?

Naopak kdyz si sezenu dalsi dva lidi (nebo 4) a projdeme spolu daily PVE a RDF hc tak budeme ty AC delat delsi dobu nez afker v RBG a dame do toho mnohem vetsi effort.Navic typka v RGB nepotka vec jako too many instances.A jeste ke vsemu on ma ty AC za RBG jiste,za RDF mas jenom 66%....

Opravdu to prehlizeni end-game PVE na anatheme uz zacina byt komicke.Proste a jednoduse postavit RDF normal (na ktere ti staci JEDEN prot paladin) nad ICC a dalsi raidy je insane,nic vic nic min.

Kdyby z LK na 10hc padalo 25 AC a z LK na 25hc padalo dalsich 25 AC porad by bylo treba je zabijet 5 mesicu v kuse kazdy tyden na mounta za 1000 AC,takze sam o sobe neexistuje duvod proc to tam nepada.Tedy konkretne krome nedomyslenosti celeho AC a tak trosku posouvani endgame PVE do pozadi.Anglictina ma pro zajimave slovo,Arbitrary....

A i presto ze afkeri v RGB prijdou k AC celkem levne a bez namahani,porad to bude tedious journey as fuck.Z meho pohledu se AC muzou prejmenovat na jednorozce pripadne 16ti-lete panny!Udelat mounta pres chozeni daily PVE,nachystej si 200 dnu!Pridas k tomu daily PVP,porad to je 100 dnu delani toho stejneho.Pricemz budu odmenovan za tu nejnizsi formu PVE a z te kde things really matter budu mit hovno

Co se me tyka radeji se seberu a vypravim se pesky na cestu do mongolska nez abych farmil AC.A nejhorsi je ze tam mozna dojdu drive nez normalni clovek na AN udela mounta za AC.

Vis co jsem po roce hrani udelal ja se 120 AC?Smazal jsem je a dal na jejich slot do banky modre gemy na JWC.Sice je nepotrebuju,ale nekdo v guilde si bude delat jwc a budou se mu hodit.Co to vypovida o mene serveru kdyz ji radeji deletnu abych udelal misto na vec kterou stejne nekomu dam zadarmo?

Jinak pokud je to mena serveru tak neni treba nic menit,akorat das moznost prevest jeden frost na jedno AC.Jeden frost tak ci onak dava dohromady vice prace nez sehnat jeden AC z RBG

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    Prečo hovoríš o AFK v BG? Ak afkujes v BG dostaneš po čase kick a na to je aj pravidlo že dostaneš potom aj ban myslím za AFK? a keď už by si chcel len AFKovať aký máš problém s tým ty že ty nemôžeš ísť afkovať do BG? akože nehovorím že môžeš lebo sa to banuje ešte to pôjdem teraz pohľadať ale čo ty píšeš je úplná hlúposť ale... Ako keby si ty do BG nemohol.. a ešte sa ohrádzaš tým že AFKovať v BG AFKovať v BG môže každý aj ty... namiesto sedenia v SW tak nechápem fakt čo dávaš... a za ďalšie jedno BG trvá veľa krát aj tak dlho ako RDF a aj dlhšie.... a keď sme ešte u toho prečo by si akože ty BG chodiť nemohol? .... fakt úplne nepochopiteľné pre mňa čo píšeš....

Movies, Arenas, Music and MORE >>> http://www.youtube.com/user/XaquarTV?feature=mhee

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    §3.13 Afk status v PvP

§3.13.1 Hráči kteří budou v BG jen postávat a nebudou se nijak zapojovat do hry, mohou být bez varování z instance kicknuti, v případě opakování mohou být hráčům vymazány honory a PvP equip.

§3.13.2 Stejné počínání může být trestáno i v arénách, v tomto případě se místo honorů vymaže arena team.

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    To tema jsem zakládal v době, kdy ještě žádný AC za rbg nebyly (nebo tam byla šance asi tak 10%) tak mi přestaňte předhazovat, že farmení 1000ac neni na rok.. Já si rád zajdu těch 5-6 bg denně, to je 5až12AC denně za něco co mě aspoň baví a nenutim se do toho. Takže takovýhle farmení je supr a jsem spokojen. Ovšem je pravda, že je to trochu diskriminující pro pve, kteří nelezou do bg a choděj jen ty 5many
    btw Opreax, neřikal jsem že takový jsi, jen že se takových lidí určitě hodně hlásí na posty eventera..

Stránka 7 z 20 PrvníPrvní ... 67817 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání