Stránka 5 z 25 PrvníPrvní ... 45615 ... PosledníPoslední
Výsledky 41 až 50 z 243

Téma: Populace na serveru

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Jano ty zas perlis asi necitas komentare. keby ludia chcu iny datadisk, tak idu hrat inde. oni chcu wotlk. preto tu hraju. menheho napad sa mi paci. ked si predstavim progres naxxu, ulduaru (nefunkcneho ) , 4k dps a tank s 35k hp, to by som rad zopakoval. s tym ze by sa wipli len equipy, zavreli instancie a nechali otvorene len rdf, os, naxx. podla mna je to konecne daky dobry napad. len skoda ze deti by plakali, ze pridu o equip, ze chcu stale aj po 4 rokoch len icc.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    No ja v zasade len precitam "Wotlk" a uz vidim len "icc, gear, icc, gear, icc, gear, bla bla bla icc," a to iste stale dookola. A napad mate sice pekny, ale uprimne, myslis ze s tych 300 hracov co hra, to pojde smerom na hor, bude stagnovat alebo smerom na dol co sa populacie tika?

Donor
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Kdybych farmil např Thunderfury a byl by wipe byl bych docela nasraný
    Naposledy upravil slipi; 09.01.2015 v 14:13.

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Hral som na viacerych wotlk serveroch a to o com vravis ze icc, gear dokola to som videl len na AN nikde inde. Tekva wipe equipu tu neprichadza do uvahy pretoze equip je to co zaujima 90% ludi a keby si im to zmazal tak koncia. Dalsia vec, tolko ludi si tu nakupilo chary a pre co podla teba? pretoze dostali moznost lahko sa dostat k full gearu a znova keby si zmazal ludom full gear na nakupenych postavach tak konec. Tvrdenie ze wotlk je zastaraly je podla mna blbost. Wotlk je pre velke mnozstvo ludi stale top datadisk a ako tu uz par krat mudro odznelo - keby chceli ludia iny datac davno hraju inde. Mozno sa vam zda ze iba kritizujem a nepridem so ziadnym novym napadom ale bohuzial AN uz podla mna nic nezachrani. Tych chyb ktorych sa tu vedenie dopustilo je fakt vela a ludia to nemozu dalej prehliadat a toto je dosledok tych chyb (pre osviezenie pamate uplne nelogicky wipe goldov, predaj rare mountov za AC, nekalosti v aukcii postav a vela vela dalsich o ktorych sa uz mozno nikto nedozvie).

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    13
    Len vyplod fantazie ... nebolo by mozne nastavit ze do instanncii sa dostanes len s potrebnym eguipom, mam tym na mysli ze do NAXX,OS,TOC,ICC by sa islo len s qearom odpovedajucim tejto instanncii. Cim by sa asi stazil kazdy raid kedze by chybali full HC ludia z ICC, ale o to by boli vzacnejsie itemy ci achiev.

Kazdy item ma svoj ilv a tym obmedzit jeho vstup do raidu. Neviem ako by sa to technicky riesilo v riade ked by si moholhodit na seba cokolvek, ale mozno automatickym kick z instanncie.

Vela krat vidim v raidoch, ze tam maju ludia svojich low altov na follow a to len preto ze so svojim full HC postavou vyrovna aj chybajuci dmg v raide. Tym padom ludia maju rychlo svoj eq nafarmeny. Tymto by sa to stazilo.

Viac menej su vsetky riady uz len o for fun a chyba progres a potesenie z uspechy. Teraz je to uz len o farmeni a nasledne asi predaja postavy cez aukciu.

Ak je to hlupost, prosim neukamenovat
    Naposledy upravil kajabart; 09.01.2015 v 14:34.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Ja si skor myslim, ze vacsina ludi by aj skusila nove contenty, len sa im proste nechce expit, zbierat achievy pripadne equipovat. Proste ide im tie postavy ako take. Ze ak by sa preslo na novy datac, a postavy by im ostali "se vsim vsudy" tak by nemali problem hrat novy datac.

Ověřený člen Avatar uživatele Almarell
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    Wipe equipu je pekná myšlienka ale tie velké guildy by ho mali do dvoch týždňov spať a ostatní bez takejto guildy by si už tým pádom nezahrali vôbec, keďže by tu boli takéto priepastné rozdiely v gearoch. Ďalšia vec je že ľudia, čo si kúpili gearnutý char z aukcie by asi zožrali vedenie za takýto krok. Mňa by ten wipe equipu mrzel iba kvôli transmogu na ktorý treba farmiť blbosti. Bolo by fajn kebyže sa zruší aspoň ten poplatok za transmog. Viem že transmog na tento datač ani nepatrí, len mi to príde také smiešne že na pandách sa transmognem komplet pomaly za 10 goldov a tu sa na to v polke človek radšej vykašle lebo ho to zruinuje. Úplne by to stačilo za tie AC.
    Huntress Loremaster Sylvana

Registrovaný uživatel Avatar uživatele Tomboo
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    17
    "icc, gear, icc, gear, icc, gear, bla bla bla icc"

Samozřejmě sou tu lidi, a není jich málo, kterejm je pojem 'užívat si hru' cizí (gear hunters, kids, atd.) , farmili by BiS gear klidně i s dummy před SW, kdyby padal. Takže jim je jedno, jestli boss dělá co má nebo ne, stačí když stojí, nechá se zmastit a pustí nějakej ten top GS item na off-off-off spec, nebo 99999 alta.

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal Huahyppe Zobrazit příspěvek
    Ja si skor myslim, ze vacsina ludi by aj skusila nove contenty, len sa im proste nechce expit,
    Proto pri WODku mas boost tohle vsechno blizzard domyslel navic na offi ted das 90ku za 12 hodin played (RDF spam) a 90-10 taky za 12 hodin = den played na 100ku to mas i kdyz si krypl za 14 dni doexpeno

Ověřený člen Avatar uživatele Altarin
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16
    Ja klidne reknu naprosto otevrene. Kdybych chtel hrat na cate, jdu na uplne v klidu na nejaky jiny server. Pandy me na offi taky celkem bavili, ale stejne jsem se vratil na AN na wotlk z celkem 4 hlavnich duvodu: wotlk (podle me stale jes enejlepsi datac), eq (mam uz neklik postav kde parkticky neni co vylepsovat a porad me to za ne bavi a hlavne narozdil od offi vim ze jakmile ten eq dodelam uplne tak uz mi tu zustane tak dlouho jak tu budu hrat jako ten nejlepsi eq.), kamaradi (ano o hezkou radku uz jsem presel co prestali hrat uplne sli na offi, cata nebo jinam, ale co par se jich porad najde a to je dulezite), transmog (nesel bych na jiny wotlk server kde nemaj transmog, to je proste uplne super vec ze to mame uz i na tomhle dataci).
    Secteno podtrzeno, kdby se tu udelal wipe nebo nahodil uz tolikrat otrepavany cata, z meho pohledu to servru nepomuze lidi co tu jsou budou alespon v prvnich trech bodech nato podobne jako ja, jiank by tu uz taky nebyli. Wotlk eni spatny datac a proc nespojit anathemu s timhle datacem? kdyz se rekne tbc kazdemu ceskemu hraci se taky jeden server vybavi (a to ani nevm jestli jeste funguje). Cata uz je je prilis proflaklej, kdyz kdo chtel si ho uz nekde vyzkousel a bud ho to tam chytilo a uz tam hraje, nebo ne a vratil se zpet na AN kvuli jednoho z vyse uvedenych duvodu. Pandy by mozna jeste za zkousku staly, ale ty tu meli byt v beta verzi uz minimalne pred rokem spis jeste driv kdy tu hravalo tech 1k hracu. Ted uz i kdby se nahodili tak mozna kazdy prijde to zkusit, ale uvidi ze nefunguji ani vsechny questy v zakladni lokaci, tak t hodi za hlavu a ani se z te zakladni lokace nepohnou a zase se vrati tam kde byli predtim.

A ze na wotlku neni co delat? Mame tu transmog vyuzijme ho. Existuje spousta itemu co uz pred wotlkem byla neziskatelna ale v DB porad jsou. Sak udelejte q na ashbringer, corrupted ashbringer, mame tu naxx - qeusty na atiesh staffky jsou snad i v db staci je ozivit. A spousta dalsich podobnych veci.

Stránka 5 z 25 PrvníPrvní ... 45615 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání