Stránka 14 z 20 PrvníPrvní ... 4131415 ... PosledníPoslední
Výsledky 131 až 140 z 194

Téma: Nespokojenost s fungováním serveru

Banned
    Věk
    32
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal Inflapwned Zobrazit příspěvek
    O Pandách ani nemluvím to už může hrát fakt jen vůl s prominutím <3 TBC
    v tom případě jsi vůl pač na pandách je to pvp daleko větší zábava jak na trapném wotlk, kdo nezkusil neví, zaplať si ofík na mesíc či dva doexpi udelej alespoň full tyranical a zkus si to... nesuď věci dokud jsi je nezkusil...

ps. jo jak píše peace... monkové jsou větší kokotina jak DK...
    Naposledy upravil Bigrip; 28.09.2013 v 13:47.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    14
    Citace Původně odeslal Bigrip Zobrazit příspěvek
    v tom případě jsi vůl pač na pandách je to pvp daleko větší zábava jak na trapném wotlk, kdo nezkusil neví, zaplať si ofík na mesíc či dva doexpi udelej alespoň full tyranical a zkus si to... nesuď věci dokud jsi je nezkusil...

ps. jo jak píše peace... monkové jsou větší kokotina jak DK...

Sleduji streamy/videa a to mi stačí. Vím co a jak tam chodí, víc vědět nemusím. To že tobě maminka zaplatila na prázdniny ofík když tě vykázali z Anathemy je mi jedno. Baví tě omalovánky hraj si je. Napsal jsem jen svůj názor na danou věc, takže jestli chceš komentovat tak k tématu a né na můj příspěvek buď tak hodný ;-)

Banned
    Věk
    32
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Sleduji streamy/videa a to mi stačí. Vím co a jak tam chodí, víc vědět nemusím. To že tobě maminka zaplatila na prázdniny ofík když tě vykázali z Anathemy je mi jedno. Baví tě omalovánky hraj si je. Napsal jsem jen svůj názor na danou věc, takže jestli chceš komentovat tak k tématu a né na můj příspěvek buď tak hodný ;-)
    jesli chceš flamovat a urážet tak můžeš... napsal jsem ti co si myslím a není to důvod abys mě tu urážel ,pandária má lepší grafiku jak wotlk takže bych s omalovánkama pomlčel a co je hlavní já nejsu maminčin mazánek jako ty aby mi vše musela platit. Když chceš aby někdo psal k tématu tak piš i ty... pokuď vím tak tváj osobní důvod proč nesnášíš pandarii a catáˇč rohodně k tématu není, takže si laskavě zameť před svím prahem a pak mudruj do ostatních , dekuji pěkně ;-)

ps. stejně se bojíš že bys byl na cata a pandarii lama... xD

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    14
    Citace Původně odeslal Bigrip Zobrazit příspěvek
    jesli chceš flamovat a urážet tak můžeš... napsal jsem ti co si myslím a není to důvod abys mě tu urážel ,pandária má lepší grafiku jak wotlk takže bych s omalovánkama pomlčel a co je hlavní já nejsu maminčin mazánek jako ty aby mi vše musela platit. Když chceš aby někdo psal k tématu tak piš i ty... pokuď vím tak tváj osobní důvod proč nesnášíš pandarii a catáˇč rohodně k tématu není, takže si laskavě zameť před svím prahem a pak mudruj do ostatních , dekuji pěkně ;-)

ps. stejně se bojíš že bys byl na cata a pandarii lama... xD
    Tak můj milý zlatý, pokud jsi to četl celé, tak jsem odepisoval hráči "Shadowek" na jeho příspěvek. Napsal jsem tam čistě jen svůj názor. Je jasné, že se to někomu nebude líbit ale to neznamená, že to hned musíš komentovat. S tím jak já beru další datadisky po wotlk nic neuděláš takže to, že jsi mi na to odepsal bylo dost zbytečné. Jestli, tě něco urazilo v mém příspěvku tak se omlouvám. Jestli se chceš do mě navážet, můžeš mi to říct jinde ;-) Jen abych tě poupravil, píšeš úplně z cesty a snažíš se být hustý což ti upřímně řeknu " nikdy nešlo " . Nesnášíš free servery tak se od nich drž dál a piš si tam, kde to někoho bude zajímat. Vlastně ani nevím, proč jsi zde ještě nesmazal svůj účet a nevěnuješ se té " lepší grafice na medvídkách " . Ano, bojím se toho máš pravdu, vždy když slyším slovo Cata/Pandaria rozklepou se mi kolena strachy, že mě bude v areně farmit " Gladiator Fifinka " . Měj se hezky

PS: Na tvojí další arcikokotinu ti odepisovat nebudu :-*

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16
    Tak můj milý zlatý, pokud jsi to četl celé, tak jsem odepisoval hráči "Shadowek" na jeho příspěvek. Napsal jsem tam čistě jen svůj názor.
    <sarkasmus> Fly mounti na všech kontinentech, Deathwing, nové talenty... velmi validní a pádné argumenty proti nasazení Cataclysmu. </sarkasmus>

Též přidám svou trochu do mlýna.

Za herní postavy jsem se téměř po celou dobu působení na AN vyhýbal "TOP" guildám jako moru, mimo jiné abych slyšel spíše názory typických hráčů a né "elity", co má tendenci být nejhlasitější (hlavně tady na foru).

A ač i tam slýchávám občas nářky kvůli potenciálnímu příchodu Cataclysmu, většina lidí už prahne po něčem novém a jakkoliv dobře vybalancovaný WotLK je tu neudrží. Sám jsem se často zamýšlel, jak by se dal udržet zájem PvE lidí (PvP nehraju, tvorba nového BG/Areny je technicky nemožná a další oživení PvP mě nenapadají. Deal with it.) a první věc která mě napadla byly custom instance - nebylo by skvělé mít vlastní raidy? Nebo i 5-man dungeony a 1-man instance podobné scenáriím na MoP? Bylo, ovšem vše ztroskotalo na technických omezeních core.
    Není možné tvořit nové spelly, stejně tak je extrémně omezená tvorba itemů, nějaké šílené hardore-grind quest line jsou stejně jen pro egohoničský top a Raid bossové nemohou používat žádné nové mechaniky, protože by byla nutná modifikace klienta. Drobné eventy jsou fajn, ale vzhledem k tomu že odměnou jsou pouze AC a nenabízejí žádný postup "dál", též se u nich nedá zaručit udržení kohokoliv u hry.

Jaké jsou tedy další možnosti?

Odladit WotLK? Ne, to by pomohlo tak před rokem. Custom content? Nope, dělat jej v rámci výše stanovených omezení se mi vážně nechce a očividně ani nikomu jinému.

Nahodit Cata? Kdo ví, silně by záleželo na developerech. Priority na úspěšný Cata (i MoP) by byly následující - Classy > Dungeony = BG = Areny => Raidy > Questy. Při dostatečně vysokém rate každý "nějak" vyexpí a ač je Cata expení 100x lepší zážitek než na WotLK (pouze můj osobní názor, někdo má radši nelineární prozkoumávání), rozhodně by to nebyla priorita vývoje, protože Endgame je to, co drží lidi u hry. Pokud serveru fungují alespoň přijatelně classy, endgame PvE a PvP a nemá příliš mnoho závažných bugů, má vyhráno.

Nahodit MoP? Opět těžce závislé na developerech, ale vzhledem k tomu, že MoP je daleko složitější, co se týče PvE i class (a tedy PvP) mechanik, fázování světa a obecného fungování, viděl bych Cata stále jako nejschůdnější cestu, i když už začíná být pozdě. A taky aspoň nebude tolik butthurtu od povýšených elitistů jak strašně "dětské" WoW v Mists of Pandaria je.

Citace Původně odeslal MrtnkHmbrgrk Zobrazit příspěvek
    WoW stráca záujem hráčov a preto sa snažia znížiť skillcap a priblížiť ho aj najväčším kryplom na svete, len aby od nich dostali pár €/mesiac.
    WoW ztrácí zájem hráčů také proto, že přibývá konkurence v MMORPGčkách a je to prostě stará hra.

Citace Původně odeslal MrtnkHmbrgrk Zobrazit příspěvek
    Wotlk pvp je a bude najlepšie, prepáč Fifinka, ale od teba počúvať o tom, že na Pnadách je PVP lepšie mi príjde pri najmenšom smiešne. Ty PVP hrať nevieš = tým pádom je tvoje hodnotenie PVP irelevantné.
    Přirozeně názor někoho kdo není "top" je irelevantní, protože všichni chtějí hrát na top úrovni... Nicméně souhlasím s tím, že PvP je pro Blizz druhořadé, viz nejnovější offi kauza s conquest pointy, ale to neznamená, že si ho spousta lidí nemůže užít.

Přivítám jakoukoliv konstruktivní kritiku, ať už do PM nebo sem ohledně tohoto postu. Možná existuje způsob jak WotLK udržet, ale v tomto topicu jsem ho zatím nenašel.

P.S.: Ne, nemám nic proti lidem co jsou "top" ve WoW, ale sere mě když si tito lidé myslí, že se svět točí jen kolem nich.
    Naposledy upravil Pyrhos; 28.09.2013 v 17:16.

Registrovaný uživatel Avatar uživatele Layboyz
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    13
    Fifinka to, že jsi se konečně naučil spát i 4 řádky bez pravopisný chyby v tvým věku tě šlechtí, Chceš tu psát někomu že ho živí maminka ? ty ? s takovym played na WOTLKU ? Kdo ti platí ofík ? S tim kolik jsi trávil času ve wow na AN chceš psát že jsi normální ? ? pochybuju, že s tvým lifestylem chodíš aspoň někam na brigádu.
    Takže: někdo má v životě i jiný priority než mít všechny companiony a nebude platit jenom proto, že mu to poradil negramotnej fifinka kterej jak tady všichni víme, má život takovej, jakej má.

Jak psal MrtnkHmbrgrk WOTLK je posledni PVP patch kterej za něco stojí, CATA to se snad nemusíme ani bavit (ano hrál jsem cata) pro případ, že by jsi na mě chtěl unleashnout svoje nerd hlášky hrál jsi to vůbec atp . A co se týče pandiček, jak sem chcete dát pandy když ani WOTLK po XXX letech nefunguje ... už jsem to psal navíc free panda to se nebojím, že by nám to fungovalo aspoň z půlky.

Hodnoceni PVP od fifinky ?

I když jak jsi psal PVP v tvém podání byla zábava už na WOTLKU na pandách to musí s tebou bejt ještě větší kopa srandy
    Naposledy upravil Layboyz; 28.09.2013 v 16:25.

AN Developer Avatar uživatele Josy
    Věk
    32
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    21
    Pandy sú na free serveri reálne asi ako to, že vianočné darčeky budú nosiť veľkonoční zajaci. Ale bolo na čase, že sa to niekam pohlo, vyhodenie aka odstúpenie kuchárky, lebo stačí si otvoriť fb a projekt nemesis. Každý druhý občas prvý post tam je o predaji, výmene postavy. Súhlasím, že cata je reálnejší, ale pri súčasnom stave dev, je tiež málo reálny.
    P.S.: pandy sú super pre ich content- PvE, expenie, daily, eventy, scenáriá, záhradka ale PvP nemá až takú úroveň ako tvrdí Galaxy gladiator Fifinka

Ľahké farmenie AC

AN Developer Avatar uživatele Josy
    Věk
    32
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    21
    Nejde mi to editovať, tak len dodám, že dúfam a verím že to Shin bude trestať a držať ako v tom topicu sľúbil

Ľahké farmenie AC

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Kdybys sledoval denne streamy a zazil to tak bys poznal ze jsou Pandy vic o skillu ( co se tyce pvp ) nez nake TBC byl sem toho nazoru taky ale kdyz sem si dal 2200 3s na pandach zmenil sem nazor :P

Ověřený člen Avatar uživatele S'hin
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    13
    Už včera opustili GM team dvaja ľudia, zvyšok gamemasterov má týždeň právo žiť... s tým, že je na nich ako aktívny budú, potom však zasiahnem ja, ako som vravel aj Jindovi, aj písal na webe.

Maybe, just maybe, there is no purpose in life. But if you linger a while longer in this world, you might discover something of value in it, like how you discovered that flower. Or, how I discovered you one fateful night.

Stránka 14 z 20 PrvníPrvní ... 4131415 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání