Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Budoucnost Guild Housů

Anathema Admin Avatar uživatele Faelon
    Věk
    33
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39

Budoucnost Guild Housů

Vážení hráči,

vzhledem k neúnosné situaci ohledně guild housů jsme se v GM týmu dohodli na následujicím:

10. září proběhne despawn všech guildhousů bez vyjímek. Důvody už byly mnohokráte zmiňovány na foru, pokud chcete můžete si je najít(zlepšeni world pvp, vypadajicí plnější server,více lidi ve městech atd). Tento despawn je takříkajíc "na zkoušku".

V týdnu mezi 24. a 31. zářím proběhne v GM týmu vyhodnocení toho jestli smazáni GH bylo přinosem pro server nebo ne.

Zdali to bylo přinosem nebo ne bude zveřejněno při ukončení aréna sezóny 1. října.

V případě, že by to nebylo přinosem bude spuštěn nový quest chain. Staré GH se vám nevrátí. Budete mít možnost udělat nový. Pokud bude spuštěn, tak jaké budou stavby nových GH se dozvíte včas. Jednou z případných věci bude také limit postavených GH pro jednu frakci. Jeho výší se také dozvíte včas.

V případě, že by to přinosem bylo GH zůstanou despawnuty a nový quest chain spuštěn nebude.

Vime, že mnoha z vás se to pravděpodobně nebude líbit, ale je to jediná "cesta ven".

Děkujeme za pochopení stávajicí situace a nutnosti tohoto řešení.

Administátor Faelon
    Naposledy upravil Faelon; 28.08.2012 v 22:50.

Věk
    33
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    Vsechny quest na soucasne GH byly odebrany ze hry

dale jsme se taky v tymu dohodli, ze jako mensi kompenzaci pro ty,co nemaji GH chain hotovy(maji rozdelany a nemaji GH), bude temto guildam vraceno 214K goldu(gold cap na postave). Podminkou je (logicky) rozdelany quest chain + screen alespon jednoho rozdelaneho questu(nepocita se ten na 200K,ten musi byt splneny).

Goldy budu davat pouze ja, a to postavam,ktere plnily ten quest pro guildu.

Dany hrac napise ticket do ktereho napise o co se jedna a prida tam screen rozdelaneho questu.
    Doufame,ze toto vas alespon castecne uspokoji.

Věk
    33
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    Omylem se mi povedlo smazat data aktivnich questu. Takze lidem ktery meli aktivni quest a nebyli v tu dobu online se smazaly aktivni questy
    Do Zitra to opravim. Screeny delejte od zitra

Věk
    33
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    Despawn probehl

Vy co jste meli rozdelany chain a hotove aspon rpvni DVA questy mi muzete psat PM
    Tvar:

Guilda
    Nick GuM
    (pokud nejste GuM tak i vas nick)
    link na screen s aktivnim progressem alespon tretiho questu

Kazde splneni si overim v DB a nasledne lognu do hry a pridam vam goldy do guild banky

Věk
    33
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    Uz je 1. rijna ze?

Cele zari jsem pozoroval zmeny, jak na serveru(komunitni,world pvp atd atd), tak i hardwarove zmeny na masine.
    Dosel jsem k zaveru, ze server bez GH problemy nema.
    Lagy, ktere jsme v poslednich tydnech zazivali nejsou zpusobeny tim, ze by bylo vice lidi na mensim miste(SW/OG), ale celkovou vetsi populaci(1500+) -> vetsi naroky na HW, ktery bohuzel nemame nyni optimalizovan. Jak bylo psano ve vedlejsim topicu o lagach postupne zkousime ruzne metody vyreseni tohoto stavu.

World pvp se mirne zvedlo.
    Osobně se mi to takto libi.

Tim padem jsem se rozhodl, ze nove GH zavedeny NEBUDOU.

Prosim ty z vas, kteri si mysli, ze pobrali vsechnu moudrost, aby si dvakrat precetli co napisou, nez to odeslou. Protoze to, co jsem zatim cetl, byly bohuzel konspiracni teorie lidi, kteri nemaji potuchy o tom, jak to cele funguje.
    Naposledy upravil Nethiel; 01.10.2012 v 15:27.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání