Stránka 2 z 7 PrvníPrvní 123 ... PosledníPoslední
Výsledky 11 až 20 z 67

Téma: 1.8 aneb čekání 1,5 roku

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Jak pise El urcite to bolo tazke obdobie a hlavne ked sa treba postavit na vlastne nohy vis palane? :-D
    Ale wipe je dôlezity hlavne kvoli novym blocku structuram spawnovanim. Takze prosim Big Bosse :-D Jinda a noveho developera aby ho spravili.

Ps: Ahoj novy developer aky mas nicky aby sme vedeli? :-D

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    A uctivali. XD jsem tak rád ! XD

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Zdravím, ešte stále občas hrávam minecraft, no všetky multiplayer servre ktoré som mal tú česť prezrieť sa mi nepáčili a to z dôvodu, že sú pomerne rovnaké a používajú veci, ktoré skôr server ničia, akoby mu mali pomáhať. V tomto prípade tiež podporujem wipe a určite by som prišiel na otvorenie, no taktiež by som chcel Ateam poprosiť aby nenechávali na ľahkú váhu formu ako a čo bude sprístupnené hráčom. Na tento server si spomínam v dobrom, lebo veľa vecí tu bolo dobrých, zároveň niektoré úpadkové veci, ktoré by sa mali obnoviť. Už som tu písal, pred zopár mesiacmi návrh, čo by sa ešte dalo dorobiť aby server nabral na originalite a taktiež si zachoval skutočnú tvár pravého survival minecraftu - niečo som dodal, niečo odobral.

Odrážka 1:
    Rozdelenie celej mapy konštantou veľkosťou na 4 až 8 celkov, ktoré by vytvorili štáty. Každý štát by mal hranice - kde končí, kde začína. Kam by sa hráč usadil, také imaginárne občianstvo by dostal. Hranice by boli vytvorené po celom obvode po každých napr. 15 blokoch vlajkami(item/vec existujúci/a od 1.8+ patchu, ktorý sa dá vytvoriť v rôznorodých farbách... Každý štát by mal svoju farbu - symbol (situácia: ŠTÁT A (zelená farba) // ŠTÁT B (modrá) // ŠTÁT C (červená) atď... - (štáty by mali iné mena toto je len príklad).

Odrážka 2:
    Nadväzuje na "Odrážku 2". Každý štát by mal vlastné hlavné mesto, resp. po čase aj viac mestečok... Hlavné mesto by slúžilo ako centrála štátu - radnica, obchody, ubytovňa, banka*(banku ešte popíšem v ďalšom bode), pričom "štátne (občianske) stavby by boli pod menom niekoho z Ateamu. Hráči, "buditelia národa," ktorý sa nudia, môžu získavať suroviny pre rozvoj štátu.. potom by sa skrášľoval, stavali by sa nové a budovy... Najprv by mesto bolo veľkosti napr. 50x50 -časom sa rozrastie 3x viac (aj na 150x150+) - všade by bolo ovešané vlajkami, ktoré symbolizujú farbu štátu...

Odrážka 3:
    Nadväzuje na "Odrážku 2". Banka + doprava v štáte ale aj mimo štátu.
    Banka = útvar, do ktorého by sa dali peniaze (úrokovali by sa nejakým % každý deň - napr. 0,5% (banku som sa inšpiroval jedným nemeckým serverom - bola tam budova (kde boli tabuľky - kliknutím na tabuľku ľavým - napísali ste do chatu (plugin vás vyzval) sumu, ktorú chcete dať do banky napr. 5 000 money. Pravým sa vyberalo, - pobočka by bola len v hlavnom meste. (každý hráč videl na tabuľke svoje konto (koľko tam má penazí)
    Doprava = realistická - všetko prepojené koľajnicami, namiesto portov by boli kolajnice s vozíkmi, (vozíky by sa kupovali na stanici za poplatok (ako lístok za jazdu). Mestá prepojené, štáty, ale aj vidiek a možno nejaké dovolenkové destinácie vytvorené pre rekreáciu..., ďalej do priemyselných častí ako sú napr. snežný biom (drevo), púšť (piesok) atď..

Odrážka 4:
    Články Ateamu - štruktúra (EM - event masteri, nový článok EKO-ekológ)
    EM -nové rozsiahle široké spektrum - mali by vlastný svet, (ostrov (okolo ktorého by bol oceán aspoň veľkosti 500x500 - "event island," kde by mali aj nové eventy - súboje medzi štátmi... + tie klasické ktoré sú teraz pre individuálnych športovcov
    EKO-EKOLÓG - trebalo by zaviesť nový článok na server - ekológ by pracoval pre server tak, že by reštauroval zničené napr. odlesnené plochy naspäť, ničil by 1x1 bloky do zeme/do vzduchu, staré opustené domčeky z cobble, ktoré nemajú ani aktívneho majiteľa aj staré resky s neaktívnym obyvateľstvom, ktoré bránia novej výstavbe, rozkopané plochy (nejaké ryhy 1x20 ktoré robia v prírode skazu), napravoval by poničené vodné toky, obnovoval by suroviny v prírode (napr íl)... (Riešil by okaté veci, ktoré robia skoro všetkým serverom hanbu).

Odrážka 5:
    Spoločné teritórium by bolo na rozhraní štátov - ak sa hráč napojí môže si vybrať medzi štátmi, aby neboli niektoré zvýhodnené nad ostatnými...

Odrážka 6:
    INTERNETOVÝ PORTÁL
    Na stránku (ak by sa dalo) vytvorila by sa online aukcia, kam by hráči pridávali svoje produkty (podporilo by to prepojenie hráčov so stránkou - viac hlasov "keď už som na stránke... zahlasujem." (veci kúpene z aukcie by chodili hráčom do pošty v mestách, resp. v dedinách, alebo menších miestečkách.
    Vytvorenie hráčskeho rozhrania - zapnem si account - prehľad koľko mám penazí... +(Questy = topic vytvorený na questy, aspon 10 by ich bolo - všetky vymenované na stránke (napísane červenou)-nižšie viac info
    Vytvorenie Questov - nejaké príbehy ktoré by mali indície ... hráči by museli zistiť... rozlúštiť... pohľadať... správne požadované veci, po splnení by mali odmenu + na hráčskom rozhraní na stránke by Event master premenil farbu z červeného nespĺneného questu na zelený pozitívny (ak si niekto svoju postavu váži, chce mať všetko splnené,... (vlastnosť človeka - hráme aby sme niečo ZÍSKAVALI)
    (na webe) pri každom queste by boli indície, odmena za Quest - napr. ENDER SVET (vstup doň)...
    Achievementy prepojené zo stránkou - splnené by svietili, nespĺnené nie..
    (prehľad, motivácia... možnosti...)

Pevne dúfam, že niečo sa z toho ujme - ak si to zoberieme podrobnejšie niektoré body ani nie su dlhé na výstavbu a myslím že každy o niečo server obohatí, pričom server ostane v takom svojom limite, ktorý ponúkne pravé survival zážitky množstvu nových hráčov.

Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    14
    Doprava = realistická - všetko prepojené koľajnicami, namiesto portov by boli kolajnice s vozíkmi, (vozíky by sa kupovali na stanici za poplatok (ako lístok za jazdu). Mestá prepojené, štáty, ale aj vidiek a možno nejaké dovolenkové destinácie vytvorené pre rekreáciu..., ďalej do priemyselných častí ako sú napr. snežný biom (drevo), púšť (piesok) atď..
    K tomuhle bodu mám poznámku - abychom zabránili ničení kolejnic, musela by tam být velká residence, která by (i když by byla třeba podzemí) zavazela hráčům ve stavbě.

EKO-EKOLÓG - trebalo by zaviesť nový článok na server - ekológ by pracoval pre server tak, že by reštauroval zničené napr. odlesnené plochy naspäť, ničil by 1x1 bloky do zeme/do vzduchu, staré opustené domčeky z cobble, ktoré nemajú ani aktívneho majiteľa aj staré resky s neaktívnym obyvateľstvom, ktoré bránia novej výstavbe, rozkopané plochy (nejaké ryhy 1x20 ktoré robia v prírode skazu), napravoval by poničené vodné toky, obnovoval by suroviny v prírode (napr íl)... (Riešil by okaté veci, ktoré robia skoro všetkým serverom hanbu).
    K tomuhle máme na serveru údržbu - Dada93 a Fcelkamaia (více info ZDE)

Jinak se mi velmi líbí návrh na banku a aukci na webu

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Mne hlavne ide o tie štáty ak mam pravdu povedať :-) dodalo by to hre pekne veľa možností, hráči by sa nemuseli nudiť (v podstate by boli iba hranice naznačené... už len ten pocit že v nejakom štáte hráš je pre minecraft si myslim nieco nové, vzrušujúce

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    hele noriam nic v zlom nic zeby proti ale udelame si i WW? :-D

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    jo ty staty to je dalsi problem nie kazdy hrac si chce zahrat real ekonomi/rpg (ako ja napr.) kazdy hra jen klasik vzdy se najdou nepovolene stavby prekopane krajiny a to co ty chces mi pripomina stavanie costum mapy ale vzdy sa niekto najde kto se v takom style nevyzna. A to je ten najvacsi problem.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Jedine bysa dalo spravit ze sa spravia resky hl.mesta osad dedin atd ale okolie to se neda a ako od firmy si zamlovam jeden stat ako spolok :-D.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Buggy - mapa je dosť veľká na to, aby si s pozemkom nenarážal na štátne hranice. Hranice ti len oznámia, že už sa nachádzaš v druhom štáte, jediná zmena ktorá by bola je rozdelená mapa do štátov, pričom ide LEN o lepší pocit z hrania nijak by ťa neobmedzoval, hráči by sa mohli postaviť k štátom aj pasívne - vobec nemusia vediet že su niekde zaradený...
    Nie je to myslené tak, že ak si v jednom štáte, nemôžeš prejsť do druhého...
    Pre lepšiu predstavu by sme sa mohli na nejakom TEST servry stretnúť a ukázal by som vám čo myslím, nerád by som aby ste myšlienky zle pochopili.

Minecraft Eventer Avatar uživatele El_Juan
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    12
    Hele tak si tak říkám... Kolik že to znamená pluginů? Nevím jestli to nebude mít server problém utáhnout. Jinak nápad s bankou bych bral. Ale souhlasím s Troyslem - Ty koleje by tady spíše vadily, než by pomohly, a údržbáři tu jsou. A rozdělit server na státy mi nepřijde zrovna rozumné. Pak všichni budou chtít být v jednom státě a ostatní státy budou prázdné. A k tomu ostrovu pro eventery - Už je svět eventů, který je prozatím snad dostačující. Ale banku bych bral
    Naposledy upravil El_Juan; 05.06.2015 v 11:11. Důvod: Gramatik macht Frei!! :D

Stránka 2 z 7 PrvníPrvní 123 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání