Výsledky 1 až 10 z 186

Téma: Nespokojenost s fungováním serveru

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    ano presne aby nassuportovany debili s 10 shadowmournami (ktore samozrejme poctivo dali samy ze layboyz) mali este viac bonusov za hranie lama comb ktore totalne dosieraju cele pvp a chut do pvp .. areny tu hraju 3 classy mozno 4 a 90 percent aren je bugwar s holadinom a to potom clovek ani nema chut logovat .to ze wary nemaju normalny dmg je asi jasne kazdemu co hral aj niekde inde. Dmg co maju tu nemaju ani doneri na funkach s doner bufmi ved sa zobudte.. a este sa hraju aky su to skill hrdinovia s ich troma naucenymi anglickymi slovickami co sa naucili niekde na zdške vo vidlakove. Kto tu chodil pvp za nieco ine ako pala war dk hlavne dvojky asi vie o com hovorim. nie je normalne aby war s full offsetami ktory ma max 900 resil dostaval cez sacred za 2k critom od 4/5 huntra. shield wall = bublina a war sa zachrani aj ked je pala v cc a war ma 500 hp k tomu no comment. A to nehovorim o sacrede ktory v pohode zhltne celu rotaciu co je cca 10-15k ved toto neni normalne sa potom cudujte ze sa tu hra jedno combo ked to je freerating. U huntra pvp cele posrate do deterencu od predu dostavam stuny od rogun bladestorm od warov na pohodu (to lubi hlavne moj oblubeny hrac gayprus robit) podotykam od predu. a to nehovorim o overpower ale o normalnom bsku. peti su bugly uz asi 5 rokov a nikoho to absoultne nesere to si to potom ten war focusne ked pet ma o 10 k menej hp ako ma mat a sfukne ho na 2 rany aj cez healy partaka. A potom je hunt celu arenu bez peta to tu lubia robit uplne vsetky lamky preco teda posraty lockovi peti ktorych nikto nikdy nejde maju normalne hp? na normalnom serveri sa da s petom aj tankovat a tu vydrzi asi ako 78 lvl mob.bg su dalsia vec a to nehovorim len o neustale prehravajucej horde kedze alikov je malo a ti ktory su maju nahonene equipy uz 20 rokov. hovorim o tom ze clovek caka na bg 30 minut potom logne isle of conquest alebo av (v lepsom pripade skonci do 5 minut z dovodu nedostatku hracov) to uz fakt radsej tu sotu kde s neviem z akeho dovodu maju ludia boostnuty dmg na tanku takze si tam davaju ik do vsetkych. velmi vybalancovane sa pozrite na arenove teamy a je vam jasne.neni normalne aby furi retrina napriklad dala s kridlami 15k dmg do 1200 resil s crusader+divine.proste tymto stylom vam tu zachvilu areny budu logovat uz len suportnuty zebraci a mozu si tam honit prdelky do kriza proti sebe alebo si nakradnut dalsich 10 full wf charov.
    Naposledy upravil Grass; 26.09.2013 v 12:10.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání