Stránka 9 z 20 PrvníPrvní ... 891019 ... PosledníPoslední
Výsledky 81 až 90 z 194

Téma: Nespokojenost s fungováním serveru

Ověřený člen Avatar uživatele Osk
    Věk
    30
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    18
    Máš pravdu Peace... Všetci nosia PvE to znamená, že sa dmg zvyšuje tomu, čo tie PvE offparty popr. set nosí, aj dmg do toho, čo tie PvE itemy nosí (menšia resil), ale tieto damage mi prídu fakt prehnané, tak prečo sa nesnažiť trošku vybalancovať PvP?

Keď som hral ešte locka dajme tomu v trojkách a stretli sme warr/dk, tak celá arena bola o tom ako oni tunelovali clotháka (čiže mňa), pritom to mohli byť hráči, ktorí sa ledva hýbali a ja som len defoval celú arénu a dmgoval iba na shf, takže to museli zabiť partáci, skoro žiadna šanca niečo uCCčkovať, lebo keby som dostal interrupt, tak ťažko by sme to uhrali

Alebo iný prípad 2v2 arény v kombe h pala a destro lock, keď sme stretli warra s holadinom, celú arénu sme ich tlačili, po 20tich minútach som dostal jeden OP do castu a s parťákom sme sa mohli aj zblázniť a warr ma proste zabil... Hrať tu clotháka (najhoršie je na tom, povedzme si úprimne, disco priest), na toho keď sa niekto zavesí, tak môže rovno leavnúť arénu, pokiaľ nemá super naskilleného parťáka, ktorý CCčkuje ako blázon... O tom ako tu šialene dochádza mana ani vravieť nebudem (ale to bude asi tým, že každý musí overhealovať, aby niekoho udržal pri živote)

Myslíte, že prečo má AT toľko aktívnych hráčov, ktorí sa tam vždy s radosťou vrátia? Lebo sa snažia balancovať PvP (i keď im to nie vždy výjde). Aj to je jeden z dôvodov, prečo tam tí hráči aktívne hrajú...

Na druhej strane ma to baví, za môjho warra, ktorého hrajem raz za rok mazať discantov alebo holy palachov(dispell sacred ftw) na kombo OP + bladestorm
    Naposledy upravil Osk; 23.09.2013 v 16:04.

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    14 k je normálna vec

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    35
    Citace Původně odeslal Osk Zobrazit příspěvek
    Máš pravdu Peace... Všetci nosia PvE to znamená, že sa dmg zvyšuje tomu, čo tie PvE offparty popr. set nosí, aj dmg do toho, čo tie PvE itemy nosí (menšia resil), ale tieto damage mi prídu fakt prehnané, tak prečo sa nesnažiť trošku vybalancovať PvP?

Keď som hral ešte locka dajme tomu v trojkách a stretli sme warr/dk, tak celá arena bola o tom ako oni tunelovali clotháka (čiže mňa), pritom to mohli byť hráči, ktorí sa ledva hýbali a ja som len defoval celú arénu a dmgoval iba na shf, takže to museli zabiť partáci, skoro žiadna šanca niečo uCCčkovať, lebo keby som dostal interrupt, tak ťažko by sme to uhrali

Alebo iný prípad 2v2 arény v kombe h pala a destro lock, keď sme stretli warra s holadinom, celú arénu sme ich tlačili, po 20tich minútach som dostal jeden OP do castu a s parťákom sme sa mohli aj zblázniť a warr ma proste zabil... Hrať tu clotháka (najhoršie je na tom, povedzme si úprimne, disco priest), na toho keď sa niekto zavesí, tak môže rovno leavnúť arénu, pokiaľ nemá super naskilleného parťáka, ktorý CCčkuje ako blázon... O tom ako tu šialene dochádza mana ani vravieť nebudem (ale to bude asi tým, že každý musí overhealovať, aby niekoho udržal pri živote)

Myslíte, že prečo má AT toľko aktívnych hráčov, ktorí sa tam vždy s radosťou vrátia? Lebo sa snažia balancovať PvP (i keď im to nie vždy výjde). Aj to je jeden z dôvodov, prečo tam tí hráči aktívne hrajú...

Na druhej strane ma to baví, za môjho warra, ktorého hrajem raz za rok mazať discantov alebo holy palachov(dispell sacred ftw) na kombo OP + bladestorm

vsichni dobre vimew ze kazdej kdo tu chvili hraje takovych historek ma stovky...vcera jsem chodil areny a pokud jsme netunelovali desto locka rozbil me za 3 vteriny tak rychle az se mi z toho vymazal bind na shield waluu s spe reflectem...proto se tunelujou clothaci... to samy eleshamy kterymu staci par vterin nevenovat pozornost a si v prdeli jako Baťa s cvičkama

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    35
    uz se z toho zas stava topic o necem jinym nez bylo v umyslu ...

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    Citace Původně odeslal Peacemaker Zobrazit příspěvek
    uz se z toho zas stava topic o necem jinym nez bylo v umyslu ...
    To je uplně jedno, protože jak vidíš není zájem něco měnit...

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    35
    protoze se nejdriv musi prijit na to co je spatne a pak se to muze zmenit.
    zakazovat urcity itemy do aren je kundovina, resilience funguje tak hledejte dal. ja nemam cas ani naladu expit kazdou class a ukazdych talentu zvlast zkouset co jde a co ne

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    Peace dám ti jeden malý příklad, všimni si schválně kdy byl tento topic založen, dám ti nápovědu aby si se nemusel koukat, 30.01.2012 = rok a půl zpět, dám ti otázku, funguje to už správně? Dám ti opět nápovědu, odpověď zní ne, takových topiců je tu víc...
    http://forum.project-nemesis.cz/show...ighlight=earth

Ověřený člen Avatar uživatele Osk
    Věk
    30
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    18
    Lubomyl, viem si hackovať dmgovať, no nikomu to nevrav

Úplne seriózna aréna, Xvi mal dosť PvE itemov ( ale aj celkom dosť resil, okolo 900 ako vravíš ), možno mal zapnutý Recklessness, bohvie dostal IK, nevšimol som si to.

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Vsak je to uplne jednoduche Staci danym classam snizit dmg v tom kombu a v tom kombu! Ano ja bych to nezvladl udelat, ale prijde mi to jako nejjednodusejsi moznost! Pokud to jde... A neco se s nizit urcite da :-)

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    13
    Ne nezapomneli jsme na tenhle topic... V GM konf. padlo mnoho napadu a ted je v reseni napad se sizenim dmge v arenach popr. bgs. Fungovalo by to na principu ze by v kazdy arene byla aura na snizeni dmge. Kazdopadne nic neni jisteho.

EDIT:
    Jinak dle meho nazoru staci 3 veci ke zlepseni urovne na AN 1. vybalancovani PVP ikdyby to melo znamenat custom upravy (napr. ta aura) 2. urychlit logovani aren / BGs (udelal bych rozpinani mmr pri cekani na arenu o neco vetsi a zkratil bych cas za ktery te to logne do areny proti komukoli z 8mi minut na 5 minut / spojeni frakci do BG) 3. Kvanta reward za Arena rating (od mountu po ruzny blbinky)
    Naposledy upravil Izaya; 25.09.2013 v 00:12.

Stránka 9 z 20 PrvníPrvní ... 891019 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání