Stránka 4 z 20 PrvníPrvní ... 34514 ... PosledníPoslední
Výsledky 31 až 40 z 194

Téma: Nespokojenost s fungováním serveru

Anathema Admin Avatar uživatele Faelon
    Věk
    33
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    Dobre udelame dalsi test resilky.
    Peacemakere, kdyz ses tak nabidl, tak te zrovna vyuzijeme
    Koho z GM by sis predstavoval, ze to s tebou bude delat?
    osobne anvrhuji Izayu nebo Lapeho

o tom omezeni ilvlu do arean jeste popremyslime,ale je to velmi problematicke(zatim si nedovedu predstavit jak to udelat).
    otevreni aren, celkem velky problem tam predstavuje padani do textur ktere neumime vyresit.
    test realm je ted pouze pro urcite lidi,neni momentalen pro lidi

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    35
    je mi to jedno , casto se bavim s lapem takze pokud mu to nebude vadit ...

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Chtěl bych se vyjádřit na ty Crossfaction BGs - Myslím si, že by to byl dobrý nápad, protože evidetně nejsou frakce vyrovnané a logování BG trvá strašně dlouho. Tohle by byla suprová varianta toho, jak zachránit PvP z hlediska Battlegroundů. PALEC NAHORU!

Pigmy

Registrovaný uživatel Avatar uživatele Immortalone
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16
    Crossfaction BG - rozhodně pro

Zavření Soty - rozhodně proti, zas tak zlý to s ní není ... takový IoC je na tom 100x hůř a AV na tom taky není o moc líp... Sem tam se něco bugne, ale ne pořád ... A zas tolik těch bgček nemáme, za chvíli budeme točit wsg a ab a umřeme u toho nudou.

Arena crystal - dobrý nápad, gj

Omezení ilvlu do aren - kravina (mám shánět normálový dbw ještě k hcčkovýmu? wtf?)
    Naposledy upravil Immortalone; 17.09.2013 v 22:48.

Loremaster accomplishers Immortalone & Efraim

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    I když se budu znova opakovat a tím odkazuji na můj předchozí topic "co bude dál", tak si myslím že přeskočit celý datadisk je blbost. MoP to jako myslíte vážně? Jen se podívám na největší project kde pandy jsou a běží tam na 5.0.5 a pořád tam mají problémy a navíc mají rozhodně víc financí než vy a stále nejsou schopni zprovoznit určité věci, tak silně pochybuji, že vám nějaký sniffer z offiku pomůže k tomu aby se zde rozjel 5.4 a natož i poslední raid s tím spojený a to nehledě systému který je naprosto rozdílný nejen od Wotlku, ale i od cata. Vzhledem k tomu, že 3 roky zde "zevlilo" ICC kde to prošmejdila snad každá guilda a pak přišlo to vaše slavné nové core, kde mělo údajně jak jste prezentovali VŠE fungovat a po nahození nefungovalo dalo by se říct že zhola nic, tak jste nahodili původní a ejhle ono šlo zprovoznit i RS i GSB v icc. Podíváme-li se na to jak dlouho jste tu měli otevřený End wotlk Raid kde si nahonil každý minimálně 3 Hc postavy, tak je to opravdu smutné. Co dál no já si myslím, že při současném stavu pochybuji, že rozchodíte v nejbližších letech MoP na hratelnou úroveň, tak bych doporučil podívat se a zprovoznit Cata. Ale chápu to, že se vám do toho nechce, proč taky argumenty typu: "máme tu dost hráčů co to baví" "Cata nemá kdo vyvíjet"=>Slova Daemona v mém předchozím topicu, "Nechcem cata, protože cata je přovařený všemi servery"=> Hormadné přitykání GmT(tím myslím jak admina tak developery tak i GM) atd. tady by se mohlo pokračovat do aleluja. Další otázka na co je tu tolik GM, když stejně nejsou ve hře nebo se někde skrývají a čekají s prominutím jak Kamil na spam na worldu aby jim mohli dát mute respektive ban. Promiň kamile, ale někdy tvé chování opravdu nechápu, zvlášť v tomto topicu, kdy se hráč nabídne na testování a ty s averzí vůči němu do něho píchneš jak do vosího hnízda. Otázka ovšem je zda jste schopní se do Cata pustit či nikoli, schopných lidí tu máte dost a čas se taky někdy najde. Vy asi opravdu nevidíte jak tady hráči hromadně ubývají, hlavně že berete názory těch co zrovna sem přišli a začali tu expit což by se dalo říct je tak půlka AN. Co se týče tak obrovského počtu GM a dev jak v minulosti tak v současnosti tak jak je možné, že vždy vždy není nikdo z nich online na pomoc hráčům, ale jak se objeví spam tak samozřejmě hned mute. Upřímně bych uvítal přechod AN na cata že by se otevřely nové obzory pro hráče tak i pro guildy => guild systém. Pokud tak preferujete pandy, já s nima nemám problém, tak mi řekněte v jakém časovém horizontu s nima počítáte, ale tím myslím hratélná podoba i s raidy, q, dungama a v neposlední řadě i s tím systémem. Nebylo by lepší přejít prvně na cata opravit ho do hratelné podoby a během těch let cata opravovat MoP? Nabíráte pořád nové lidi do svých řad, ale pokrok kupředu opravdu nevidím. Je mi to opravdu líto, chtěl bych si zahrát cata se svými postavami poté mop a pak ten datadisk co se představí letos na Blizzconu. Ale vím, že se nic v dohledné době nezrealizuje a Wotlk tu bude s náma dalších 5 let, kdy už budou jen cata a mop servery. Taková rarita hasnoucí hvězda tohodle projectu

Dík za přečtení snad si něco vezmete k srdci.
    Ps: nechtěl jsem nikoho urazit, jen prezentuji svoje rozhořčení vůči tomu jak se vede server a arogantní chování jedinců mezi námi.

Tort

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Ne to je myšleno jako, že nebudeš mit žádný DBW - a než budeš nadávat, tak se podivej na svuj obrázek dole - "A točí to i bez DBW!" :-)

Donor
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16
    Jako letitý hráč se divím, že za ta léta co tenhle servr "funguje a působí" na české scéně, se divím, že se tu nachází ještě takové bugy, které bývají při spuštění servru, a ještě k tomu se na ně pořád upozorňuje a pořád to nejede jak má. Zbytek mi přijdou spíš už jako výmluvy.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal Immortalone Zobrazit příspěvek
    Omezení ilvlu do aren - kravina (mám shánět normálový dbw ještě k hcčkovýmu? wtf?)
    Copak velký Immo bez DBW neumí?

Registrovaný uživatel Avatar uživatele Immortalone
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16
    Citace Původně odeslal Parpatu Zobrazit příspěvek
    Ne to je myšleno jako, že nebudeš mit žádný DBW - a než budeš nadávat, tak se podivej na svuj obrázek dole - "A točí to i bez DBW!" :-)
    Stačí se podívat, že v podpisu mám maina druida a na dmg metru DK. Think, before you post. Lalz.

Citace Původně odeslal Tweezle Zobrazit příspěvek
    Copak velký Immo bez DBW neumí?
    A o čem asi feral je? Když jsem Tě za něj pomáhal se učit, to jsem ti byl dobrej, co? ...
    Anyways, stop flame, focus on topic. Zase se bude něco zavírat jen proto, že pár lidí brečelo mamince pod sukni (sota)?

Když už si něco náročně seženu, tak z toho sakra chci mít nějakej profit, ne to mít locknutý v báglu, o tom ta hra je...
    Naposledy upravil Immortalone; 18.09.2013 v 00:05.

Loremaster accomplishers Immortalone & Efraim

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    A o čem asi feral je? Když jsem Tě za něj pomáhal se učit, to jsem ti byl dobrej, co? ...
    Anyways, stop flame, focus on topic. Zase se bude něco zavírat jen proto, že pár lidí brečelo mamince pod sukni (sota)?

Když už si něco náročně seženu, tak z toho sakra chci mít nějakej profit, ne to mít locknutý v báglu, o tom ta hra je...
    Pro upřesnění jsi mě učil jak točit v PvE, co se PvP týče bych tě mohl učit ještě dneska, ale to je na okraj =D Původní myšlenka byla taková že do PvE si nos třeba dvě Hcčkový, jen do PvP je to zbytečně nevybalancované /i oproti normálovému je HC strašně OP...při procu +150 capability?/, navíc si všichni umíme představit jak moc
    náročně
    jsi ho sháněl

Stránka 4 z 20 PrvníPrvní ... 34514 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání