Stránka 6 z 20 PrvníPrvní ... 56716 ... PosledníPoslední
Výsledky 51 až 60 z 192

Téma: Motivace hrát na AN

Registrovaný uživatel Avatar uživatele Aralkumm
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    19
    Hele ja som sa snažil usporiadať event ako hráč a dopadlo to....slušne povedané napiču...ano to je slušne povedané, keby som to mal nazvať v neslušných slovách tan skončím s nadávkami niekedy okolo vianoc....a môžu si za to sami hráči, Fae o tom vie.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Huntzor prosim ta nesúď ma ked ma nepoznaš...

Ověřený člen Avatar uživatele Keirel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    Opreax: Dam ti radu. Vyklickuj z tohohle driv, nez se nekdo nastve a postne sem tvoji prihlasku.

Trayy: Napad je to nepochybne dobry, ale Mind to tady rekl velmi dobre.
    Citace Původně odeslal Mind Zobrazit příspěvek
    Nápad s přeměňováním gearu na vyblýskanější z classicu atd. je krásný, ovšem mám pocit že na offi je něco takového až na konci Cataclysmu, říkají tomu Transmogrification a silně pochybuju, že se kterémukoliv GM bude chtít dělat tak nehoráznou jebačku a tvořit tyhle item sety ručně. Nehledě na to, že by to stejně zase bylo příšerně implementované a nehorázně nedomyšlené... třeba jako Anathema Credity.
    Samozrejme by to bylo mozne, ale uz vidim Faelona nebo jineho deva, jak seda k DB, vybere od hrace 1000 frostu a specialne pro nej vytvori 5 (+-) custom itemu tak aby meli vzhled T1 a wf staty. Sorry, jako napad dobrej, ale na jinej datadisk.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    Tak na to by mal byt Vendor ale hovorím ze to je nereálne moc... na cata ten transmog funguje tak ze si môžeš premeniť napríklad Ruthless ruky premeniť na hociake ruky ktoré máš v bagu.. aj zbrane atď čiže to je fakt dobrá vec pretože potom ľudia farmia itemy ktoré sa im páčia atď.. ale toto už je fakt mega nemožné tu spraviť.. Čo by išlo a funguje to ja na AT teda a je to fakt epická vec toto a keď to spravili tam tak snáď nieje to až tak strašne ťažké (aj keď nechcem moc tvrdiť lebo developeri tam a Malaco to sú úplní blázni ). Tam to funguje tak že máte vendora a keď dáte určitý rating napríklad 1750 dostanete transmog t1 a keď 2000 t2 atď .. tam to je ide tak že za 2v2 máte TBC PVP a za 3v3 TBC PVE casti a čím väčší rating tým je to vysie teda t6 napríklad.. Taktiež sa môžu dávať aj TBC PVP časti ešte navyše nad 2800 alebo pomedzi to že by ste mali každých 100 ratu niečo nech to je ešte dosiahnuteľnejšie. No a potom to funguje tak že si na to klikáte a meníte sety a ten transmog ostáva >>> https://www.youtube.com/watch?v=ou0J...layer_embedded.

A ak by sa to dalo spraviť na AN dal by som to nejak takto 1800 t1, 2000 t2, 2200 t3, 2400 t4 2600 t5 2800 t6 a potom už tie týmy môžu aj bojovať o ranky čiže nemôžu hovoriť že nemajú čo a ľudia čo si dajú full gear teda a stážujú sa že nemajú prečo hrať tak myslím pre 95% populácie 2800 rate bude dosť ťažko dosiahnuteľný a fakt že budú mať na čom pracovať.... Ak by to nešlo s gearom takto lebo to musí byť fakt hard možno spraviť tak ako som už písal takto ako som písal rating tak môžu byť iné veci ktoré môžte vyhrať.. mounti alebo kto vie čo skin možno len zbraní atď dačo vymyslieť na tom rate ako boli ty mounti za 2350.. to bolo fakt dobré keď som to dal prvý krát ako som sa tešil a snažil som sa ten rate dosiahnuť... a ľudia mali ciel čo chceli dať a kto mal mounta tak mohol ´´machrovať´´ a bola to aj taka vizitka že dal 2350 . Takto spraviť tiež ale až po 2800 alebo 3000.. a tí ľudia mi verte že to budú logovať pretože niektorý keď majú full gear čo je ľahko dosiahnuteľné a nedajú ani do top 5 na rank tak sa im asi nechce behať alebo čo ja viem a pre takýchto ľudí tu budú vysoké raty ktoré nidky nedali a u nich odmena ktorú by chceli dať tak začnú logovať a bolo by to dobré si myslím... keď ste vedeli dať mounta za 2350 tak určite nebude dať problém ďalších alebo niečo podobné....

A musím nesúhlasiť s tým že keď PVP nebude fungovať dobre že to nepritiahne ľudí.. to mi ver že pritiahne.. Myslíš prečo práve ľudia chodia hrať na AT alebo iné servery kde to funguje ako má? Práve kvôli tomu že to tam funguje ako má aj textúri aj spelly, classy sú balancnuté atď.

Movies, Arenas, Music and MORE >>> http://www.youtube.com/user/XaquarTV?feature=mhee

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    Alebo tam fungovalo tak že bol vendor a keď ste dali 2000 v 3v3 tak ste si mohli kúpiť Brutal set ktorý bol vlastne WF len s upraveným skinom a dal sa normálne kúpiť a tak isto aj zbrane... a tiež keby nešiel transmog spraviť a takto gear by ste vedeli spraviť vlastne by sa dal to t1 ,t2......t6 alebo s1...s4 normálne k vendorovi s WF statmy a tam by si to ľudia mohli potom za AP kúpiť ak dosiahnú ten rating.. ale pochopitelne musí to byť na takom ratingu kde tí ľudia už majú ten full gear... a na low raty navrhujem dať napríklad nejakých mountov a potom na vysie už takto gear alebo kľudne zbrane tie môžu byť už od 1800 a takto pekne hore... A tie zbrane tak tých je fakt nespočetné množstvo v TBC a to by bolo fakt epické rôzne zbrane ktoré by ste si mohli kúpiť od určitého ratu a čím vysie tým by boli iné atď... je fakt kopu vecí čo sa dá vymyslieť za rating.

Lebo to je tiež ten istý problém ako v PVE keď nemáte iný raid už to iste prehodené a nemáte čo nové získať a ten raid po 3 rokoch vás už fakt baviť nemôže.... Tak to isté v PVP keď máte jednu sezónu tak po nej príde ďalšia a môžte dávať časti od znovu... Takto ak nejdete na rank tak to asi nemusí byť až tak zábavné som včera nad tým premýšľal ale mňa bavia arény samé o sebe ale tak niekoho nemusia no.... Ale treba myslieť do budúcna a dať teraz napríklad niečo za ten rating a po sezóne alebo po 2 dať zas niečo nové napríklad tie zbrane a potom neskôr napríklad ten gear.... Pretože zas za rok budú všetci písať to isté a myslím že tu sa dá naozaj vymyslieť kopu vecí a je to aj dlhodobé riešenie...

Movies, Arenas, Music and MORE >>> http://www.youtube.com/user/XaquarTV?feature=mhee

Registrovaný uživatel Avatar uživatele Unrealjk
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal huntzor Zobrazit příspěvek
    V poslední době moji jedinou motivací proč loguju je pokec s lidma... Díky tomu, že na AN minimálně 4/5 wf udělá i cvičená opice odchází hodně hráčů, protože dosáhli full wf i t2 a nemají motivaci tady dál hrát. Vím, že to neni chyba GM. Jsou ale i jiný způsoby jak tady udžet hráče... Třeba systém hlav je supr, bohužel odměny stojí za ****. Pak tu máme Anathema Credity. Chtěl bych 100% spectrala, který je za 1000AC. To je ale bohužel taky nesmysl, protože 1000 AC se dá momentálně při aktivnim sbírání seskupit za rok -+. Dřív se to ještě dalo, to ale probíhaly eventy.
    Každý půlrok se nabírají eventeři, udělají jednu skákačku a s eventama je konec. Vim, že je těžký se hráčům zavděčit (sám jsem tady před lety dělal eventera a později GM) když ale člověk dělá svoji práci dobře, najdou se i pozitivní ohlasy. S Eresim (taky bývalý eventer/GM) jsme dělali každý týden event a účastnilo se hodně hráčů i když šlo třeba jen o blbej gnome závod a nebo o složitej a dlouhodobej guild event.
    Takže důvod proč tohle píšu je, že by se měly upravit odměny za AC a hlavy a nebo by eventeři měli začít dělat svoji práci líp a častěji protože jinak tu bude dřív nebo později milion neaktivních acc s full wrat charama.
    Pokud nekdo hraje ,aby dal 5/5 t2 neni to pvp hrac

Banned
    Věk
    34
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Mna uz tiez moje DK nebavi tak ako kedysi, ale na pve si ho nechavam a na pvp som si vytvoril inu classu (maga). Skuste to tiez, najlepsie u opacnej frakcie, a uvidite ze vas to znova zacne bavit. Ked nie, je asi na case si dat pauzu a cakat na Cataclysm alebo prejst na inu hru. Robit brutal sety s WF statmi je hlupost uz len z toho dovodu ze aj to cloveka prestane bavit a to velmi skoro.

Co sa tyka toho spectrala, pozrite si na wowheade, co musia hraci urobit preto, aby ho ziskali. Potom zistite ze nejakych 1000 AC je oproti tomu smiesna ciastka. Btw. pocitate to zle, pozrite si lepsie odmeny u tych Anathema vendorov a vyjde vam ze pri totalnom zavyslaceni ho je mozne ziskat o polovicu skor, co pre top maniakov urcite nieje problem. Ja by som chcel aspon trochu blizzlike, a nie totalny FUN server, kde kazdy jazdi na spectralovi.

Uz len to je parada ze Faelon ide balancovat cele pvpcko s hracmi.

Ale s tym eventerom suhlasim.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    Jn tiež som to hovoril veď 100 AC za deň dáš fakt jak nič a keď si zoberieš že len 1000 to je fakt rýchlo.. ak to teda hráš dosť často.. BG sa dajú fakt rýchlo ja vyhrať, no veď uvidíme ale keď vás to nebaví môžte tak ako písal POwerage (tiež mám 3 shamanov) alebo máme tu Diablo III tak si myslím že sa fakt nemáte čo nudiť zahráte diablo bude vás to chvíľu nudiť čo pochybujem alebo chcete zmenu zahráte zas wow.. alebo to prestriedať.. aj tiež hrám tak ak sú tu partáci idem na AN arény keď nie tak hrám inde atď np.....

Banned
    Věk
    33
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Nadviažem hlavne na to čo písal o tých AC , že by farmil rok , čo je samozrejme hlúposť , ale vezmi si , že keby to rapídne znížia , tak ich spravíš a povieš čo je to za kravina , že som ich urobil tak rýchlo a každý to má klasika a poďme vymýšľať nové ... lebo som to nechcel robiť dlho , ale všetko som chcel mať hneď .

Registrovaný uživatel Avatar uživatele Aralkumm
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    19
    Hele mám dvoch lockov u hordy a 4och u ali. A nie, už ma to fakt nebaví.

Stránka 6 z 20 PrvníPrvní ... 56716 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání