Dobrý večer, ehmm takže začal by som to hned odzačiatku bez žiadnej omáčky Takže hral som MC od cca 11:00 a bol tam kľud, samozrejme ešte vtedy tam nebol kartavec. Potom neskor prisiel kartavec a kradol vytipovanýcj hráčov bol aj u mna na reske, ale mal som resku, ktorá chráni truhly. Kradol bedne a chcel to zvaliť na mna a portoval sa na resky hráčov a naschvál si vybral moju resku /res tp smola, ktorú som mal dávno pred tým ako tam hral. Ak neveríte, dá sa to zistiť podľa logu servera. Bol som na serveri aj v mojej reske Krakono kde ma videl. A teraz prečo som mal resku asi s velkostou 3x4 ? Pretože mám resku uplne na spode mapy a nechcem cestovať pešo niekoľko desiatok minút, tak som tam bol raz a mieto /sethome som tam spravil resku, aby som sa po mape pohyboval rýchlejšie, lenže ten hajzel kartavec toho využil a naschvál sa zabil a predstieral, že "stratil" nerasty a všetko hodil na mna. Jeho ste nechali behať po serveri, ale mna ste zabanovali ihned bez žiadneho vysvetlenia.
Ked som videl, že kartavec behá po mojej reske, tak zo strachu som ju ihned zrušil, ale Krakono to vraj vyhodnotil, tak, že som si spravil resku na jeho truhly. Požiadal by som adminov, aby preverili, že som tu resku mal ešte skor ako kartavec vobec bol na serveri.