Stránka 13 z 20 PrvníPrvní ... 3121314 ... PosledníPoslední
Výsledky 121 až 130 z 194

Téma: Nespokojenost s fungováním serveru

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    14
    Vždy a vždycky budu proti Catalysmu ;-) Takže sám za sebe říkam " CATA NIKDY NEPODPOŘÍM" A jistě nejsem sám. Catalysm je jen další nudný datadisk co může něco nabídnout jen PvEčkařům. Někdo Cata chce někdo ne, tož znamená > Udělejte těm co chtějí, nový server kde si tu blbost můžou hrát, a těm co chtějí nechat wotlk, jen ho vybalancovat a opravit tak těm nechat Wotlk.
    Naposledy upravil Inflapwned; 27.09.2013 v 17:11.

Registrovaný uživatel
    Věk
    33
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    22
    veď kto by aj chcel cata keď na woltku tu hra 5 ľudi z toho 2 hraju pvp a može si na nich dobre pohoniť ego

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Revoluce je tu ! Peace na hrad a bude vse cajk

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    13
    Ja osobne jsem a vzdycky budu pro prechod na CATA ale mam strach ze i na to uz je mozna pozde jelikoz konkurence cata serveru ted bude velika a jiste vite o cem ted mluvim ..

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    35
    srandovni ze to dislikujou GM ktery jsou presne takovy jak popisuju...neaktivni

Donor
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    17
    Citace Původně odeslal Izaya Zobrazit příspěvek
    Ja osobne jsem a vzdycky budu pro prechod na CATA ale mam strach ze i na to uz je mozna pozde jelikoz konkurence cata serveru ted bude velika a jiste vite o cem ted mluvim ..
    Tym ze je to AN a ludia tu maju svoje vysportovane postavy (achievy, mounti, peti, tituly, repky atd.), je tu ta komunita atd, tak by sa aj povracali aby tu boli zas top a mohli si tu dalej zvacsovat svoje ega

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal Inflapwned Zobrazit příspěvek
    Vždy a vždycky budu proti Catalysmu ;-) Takže sám za sebe říkam " CATA NIKDY NEPODPOŘÍM" A jistě nejsem sám. Catalysm je jen další nudný datadisk co může něco nabídnout jen PvEčkařům. Někdo Cata chce někdo ne, tož znamená > Udělejte těm co chtějí, nový server kde si tu blbost můžou hrát, a těm co chtějí nechat wotlk, jen ho vybalancovat a opravit tak těm nechat Wotlk.
    co ti presne vadi na cata?

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal Xxander Zobrazit příspěvek
    dat post made my day ...sa bez kokot kurva pica nevies vyjadrit co ?
    rieste dalej tie bullshity...vsetci vieme ze PvP na AN je sci-fi...od Bryntrollky az po samotny nebalancnuty dmg...Izaya dal dobry napad uz len to nejako zrealizovat...
    Na zadnym free servru nikdy nebude na 100% balanc a o to jde, i na ofi jsem videl vickrat ze neco doladovali jeste za behu - bud nektere classe pridali nebo ubrali dmg nebo upravili neco jinyho a vzdycky se nasel nekdo kdo z toho ze to nebylo nejakej cas balancovany profitoval.Proto na free hrat pvp je celkem blbost (kazdopadne no offence klidne si to hrajte kdyz vas to bavi, me to je jedno, kazdej at si dela co ho bavi).Ano pvp vubec nehraju, klidne me tady napiste ze pvp nehraju a neco o tom pisu ale nehraju to proto ze na pvp je potreba fest dobrej balanc, proto se ani nebudu snazit hrat na freecku pvp...

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    14
    Citace Původně odeslal shadowek Zobrazit příspěvek
    co ti presne vadi na cata?
    Od doby, co jsem hrál na serveru Equilibrium TBC a následně byl přechod na wotlk. Byl jsem tak nasranej, že se budou zvětšovat HP, dmg a přibudou nový jebnutý classy DKčka, atp. No, ale co řekl jsem si okey, na wotlk si snad ještě zvyknu ale to co přijde po něm, nikdy to hrát nepůjdu a nikdy to nepodpořím, to bylo to co jsem kdysi před pár lety řekl a stojím si za tím stále. Ten datadisk se mi nelíbí z toho důvodu, že už je to víc mmm jak bych to řekl, no zkrátka víc takový pro děti. Lítání v hlavní městech dafug, nová classa, červenej dráček z pohádky co obsadí město fakt hezký Nový staty, talenty, spelly . Především Cata je víc PvE data a tak všeobecně už je to jeden velkej nesmysl. O Pandách ani nemluvím to už může hrát fakt jen vůl s prominutím <3 TBC

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    35
    Tak infla vis co to je tvuj osobni nazor a stene, pokud budes mit motivaci tu hrat tak si zvyknes i na dracka z pohadky i na litani v mestech. To ze wowko je cataclysmem a pandama priblizovany vekovy skpine hracu kolem tri let s ti stejne nic neudelame. To je krok blizardu se kterym hnout nejde. Ty podle me aby sis dobre zahral stejne poterbujes akorakt areny PVP gear a hlavne asi soupere proti kterm te to bude bavit a kdyz na wotlk An nezustane skoro nikdo a z tech peti hracu bude jeden PVE , dalsi achiev hunter jeden lama ctvrtej te bude dodgovat a posledni si ty jeste rad pujdes za pohadkovim drackem...treba casem zkousnes i pandy a to ti prisaham to je hell jak svine videt se kutalet ty mamrdy pres cely BG...

Stránka 13 z 20 PrvníPrvní ... 3121314 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání