Stránka 3 z 20 PrvníPrvní ... 23413 ... PosledníPoslední
Výsledky 21 až 30 z 192

Téma: Motivace hrát na AN

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    35
    Myslim ze to neni jen problem Anathemy ale celkovy problem proc vubec hrat na wotlk servru. Zaznelo tu ze eventeri na AN byli temer vzdy naprosto neschopni s tim se neda nez souhlasit ale sami hraci toho moc nevymysleli taky. Co se tyce motivace typu brutal sety s wf statama , to je sice moc hezky a vsadim se ze se na to nekdo chytne ale celkove si myslim ze je to spis individualni motivace (jako tim myslim pro mensi omezenou zkupinu) vzhledem k tomu ze spousta lidi co dnes hraje ani TBC nevidela. Podle me AN potrebuje poradnyho eventera ktery by mel dobrou predstavivost a kreativitu a zaroven vedel jak veci funguji v jadre nebo tak. Ja jsem par eventu vymyslel ale vetsinou si toho nevsiml nikdo krome mejch kamosu na forku kteri mi tam nasekali like a GM vetsinou po delsi dobe odpovedelo ve smyslu ze to nejde zrealizovat. Co se tyka PVP eventu urcite nikoho nesilni nejakej debilni 1v1 popř 2v2 event kde vyhraje bla bla bla , to bych se dostal kam nechci . Skakacka je podobne hloupej a ohranej napad. Pokud nekdo tady z vas ma nejakou predstavivost a znalosti jak AN funguje a co je realne a co ne tak to zkuste... ale predem se pripravte ze picoviny jako skakacka a nebo nejaky 1v1 eventy nejsou zadnou motivaci a ani resenim problemu nudy na AN. Eventer je nevdecnej post a zabere spousty casu a je priserne tezky byt dobrym eventerem. Ja na to rozhodne nemam.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Na jednom konkurencnom serveri byvaju 1v1 eventy minimalne tak 3x za den, som si isty ze by si to pvp hraci nevedeli vynachvalit staci len zohnat spolahlivych eventerov.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    17
    Podla mna najlepsie riesenie, je ako uz som uz niekolkokrat hovoril, wipe a "zaciatok wotlku znova". Proste by bol otvoreny len naxx a deadly sezona. Vas najvacsi argument je to, ze ludia odidu...to sa hovorilo pri kazdom z tych asi 4 wipov co som na AN zazil a vzdy sa po wipe len populacia serveru zvysila...a aj keby ne, radsej mat o 15% mensiu populaciu ale s ludmi, ktory su aktivny, maju co robit a bavi ich to, ako byt v tejto situaci ako sme teraz, kde takmer kazdy len AFKuje, caka len na raid, areny sa nechodia...

Myslim ze niesom jediny, ktory by toto ocenil, a zacal by na AN hrat aj napriek tomu ze ho wowko vdaka 1 a pol rocnemu ICC a WF totalne unudilo, prestal hrat, ale rad by sa zasa vratil do naxxu / deadly sezony...

Registrovaný uživatel Avatar uživatele Aralkumm
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    19
    V PVP tu už hráč nemá čo získať, preto ho to tu nebaví....to je jediný dôvod a význam WF/Brutal setov -> nový cieľ.

Registrovaný uživatel Avatar uživatele Aralkumm
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    19
    Pradon za spam, ale nejde mi tu edit nie som super donater. Plný súhlas s Madhunterom, už niekoľkokrát som to tu sám písal.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal MalejDoom Zobrazit příspěvek
    ....Zaznelo tu ze eventeri na AN byli temer vzdy naprosto neschopni s tim se neda nez souhlasit ale sami hraci toho moc nevymysleli taky. Co se tyce motivace typu brutal sety s wf statama , to je sice moc hezky a vsadim se ze se na to nekdo chytne ale celkove si myslim ze je to spis individualni motivace (jako tim myslim pro mensi omezenou zkupinu) vzhledem k tomu ze spousta lidi co dnes hraje ani TBC nevidela. Podle me AN potrebuje poradnyho eventera ktery by mel dobrou predstavivost a kreativitu a zaroven vedel jak veci funguji v jadre nebo tak. Ja jsem par eventu vymyslel ale vetsinou si toho nevsiml nikdo krome mejch kamosu na forku kteri mi tam nasekali like a GM vetsinou po delsi dobe odpovedelo ve smyslu ze to nejde zrealizovat.....
    Taky byl problém, že hodně eventu bylo oznámeno skrz forko (pravidla, přihlášky)...a co si budem nalhávat kolik lidi tady chodí a čte to...koukněte na
    http://forum.project-nemesis.cz/foru...-a-ukončené

Každý chce napravit lidstvo, ale nikoho nenapadne, že by měl začít u sebe.

Ověřený člen Avatar uživatele kondil
    Věk
    34
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16
    Podľa mňa sú momentálne Brutal sety s Wf statmi výborným a nenáročným riešením, ako tu PvP oživiť, taktiež aj trocha pritiahnúť starých hráčov, ktorí už takmer všetko dokázali.
    Kedysi tu vlastniť Black Qiraji Battle Tank, či WF ramena niečo znamenalo...vzbudzovalo to akýsi "rešpekt" u ostatných hráčov, no teraz je tomu inak...
    Ja navrhujem, od 2500 -> XY ratingu v 2v2 Brutal hlava/ruky/chesta/legy; Brutal sholdre povedzme 3v3/5v5 - 2300 ratingu... tie ceny/hodnoty by trebalo ešte premyslieť... aby Tí skilleri mali motiváciu znovu chodiť arény...
    Naposledy upravil kondil; 30.05.2012 v 11:58.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    souhlasim s MADHUNTERem.Chce to urcite wipe a jako on si nemyslim ze lide odejdou praveze reknou kamaradum heled tedka maji vsici zase stejnou sanci jede se od zacatku.Urcite by to pomohlo.A zazit opet to kouzlo hry,kdy clovek da prvni 5man hc tyrana v posku je nezapomenutelny

akorat bych na zacatek cca mesic po wipe nedaval 80tky za NC ale jen vip.Pak by to melo stejnej efekt ,ktery resime

peknej den

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    Nechápem ľudí čo si myslia že ciel v PVP je dať full gear ale to je veľký omyl... vždy sa zasmejem keď mi niekto napíše či mu nepotiahnem rating a napíšem že mám tým a on sa zasmeje veď máš full gear alebo niekto v aréne mi bude nadávať full WF lamy načo to chodíte... nechápem fakt už veľmi dlho kde ste na to prišli PVP nieje o tom nazbierať gear ale ide o rating a o rank... Predsa hra začína až od vtedy keď máš ten full gear a potom môžeš ísť hrať.. gearom to všetko len začína. Na cata to je tak ak sa nemýlim za každú arénu dostávaš body za ktoré si ten gear kúpiš a nepotrebuješ naň ani rating. To ako keby ste povedali mam 80 lvl načo hrať keď mám full lvl To len ľudia na AN si myslia lebo nevedia dať 1950.... tak to môžu akurát taký ľudia tvrdiť keby idete na rank hneď by vás to viac bavilo možno ... A tie NC veď to je úplne v pohode ak BG vyhráte máte 2 AC a stačí 5 BG vyhrať a máte 10 za jeden deň a za týždeň si dám v pohode 70 AC a medzi to ešte nejaké arény a máš hneď zas to nemôže byť že na mounta našetríš za týžden.. kúpil by si si všetkých mountov a zas by ste sa sťažovali že nemáte čo robiť.... Ďalšia chyba ľudí je to že chcú mať hneď všetko čo najrýchlejšie najlepšie za týždeň ale až potom si uvedomíte že nemáte čo robiť zas.. tak keď budeš mať spectrala za 5 mesiacov si myslím že je akurát ... keď to stojí 1000AC. Ale čo si myslím čo by určite pomohlo ako boli tý mounti za 2350 prečo nespraviť ďalších mountov ktorý sa už nedajú získať alebo tabard, titul atď za high rate dajme tomu niečo 2350 ďalšia vec 2500, 2700 , 2900 atď a ľudia čo sa sťažujú že rank nedajú alebo že nemajú prečo chodiť arény tak budú mať ciel teda keď chcú, to by bolo fajn a nieje to nič neprijateľné.

A Brutal sety sú pekné ale AN sa snaží nebyť Fun serverom a preto si myslím že to určite neprejde... Ak si myslel konkurenčný server ako deffender tak to ani moc nie keďže to je fun server a AN blizz....

Movies, Arenas, Music and MORE >>> http://www.youtube.com/user/XaquarTV?feature=mhee

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Je krasne ze to zase sklouzlo do bla bla bla PVP,nicmene tady zaznelo par dobrych napadu (brutal set) a vychodisek.

Prvni vec ktera se musi na anatheme stat a to co nejdrive je omezeni inflace PSek.Ne snad tim ze budou mene dropovat frosty nebo nejakym omezenim,ale zvetsenim nabidky.Takze lidi jako ja,co chodi pravidelne vsechny ICC neskonci se 700 frostu navzdory tomu ze se je snazi utracet kde to jde.

1)Zmena skinu EQ za frosty.Dejme tomu ze zaplatim 500 frostu a moje 10.5HC bude vypadat jako T2 z klasiku.Dale mame spoustu krasnych skinu pro zbrane

2)AC vendor,seriozne fuck off anathema credity.Nechte me nakupovat alespon cast za frosty.A draho....

3)Legendarni wepky z klasiku a tbc.Dokazete udelat bad ass chain na GH,sem si jisty ze dokazete udelat jeste vice bad ass chain na tyhle wepky.Zatimco lidi budou delat ten bad ass chain budete mit dost casu ty itemy prekonvertovat na Wotlk.

4)Ruby "motherfucking" Sanctum!Prosim

5)Zmeny v GM teamu.Jeden nas clen ceka na veci za Shadowmourne uz pres mesic,bez prdele ma pres mesic ticket a ceka.Neomluvitelne,bud na nej nekdo nema cas nebo mu proste nekdo nechce dat co ma.Tak jako tak neomluvitelne!!!!!!! Pokud chceme neceho v tomhle topicu dosahnout musi byt v GM teamu lidi kteri jsou schopni delat svuj bussines.

6)Udelejte pre-Q na ICC.Doexpil jsi cerstve 80tku nebo alta?Mazej do naxxu!Prosel jsi naxx?Cg a utikej do Tocka.Udelal jsi Tocko?Cg odevzdej 200 triumphu a muzes do ICC.
    Konec tomu shitu kdy si clovek koupi 80tku a za tyden beha ve vecech z 25hc.Zakazte dobihani pro EQ a nejlepe znemoznete dobihani pro EQ!!Na anatheme teoreticky v pondeli udelas 80tku a v nedeli uz ti nema Wotlk co nabidnout.Zkuste si v tomhle prutokovem ohrivaci ridit guildu.....

Mimochodem bod 6 je dle meho nazoru to misto kde to Anathema brutalne nakupuje a nikde jinde!

RDF,Naxx,Toc,zaplatit vstupne a cesta do ICC je volna.Pokud uz pak nekdo protahne cloveka neni problem,i dont give a fuck.Ale musi tu byt ta bolest a alepson minimalni effort.No pain=no game!

Stránka 3 z 20 PrvníPrvní ... 23413 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání