Thanks Thanks:  0
Dislikes Dislikes:  0
Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Špatný systém

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    17
    Ahoj,

O tomto problému víme už 2 roky, ale je bohužel těžko řešitelný. A tvoje zpráva vyzněla tak, jako že se danému hráči admin vysmál. Předně bych chtěl uvést, že administrátor jsem pouze já a Krakono (ani jeden z nás v tom okamžiku na serveru nebyl) a takto bychom na situaci nikdy nereagovali. Ve hře byl pouze moderátor (resp. eventer) a myslím, že je i ze screenu patré, že dobře poradil (udělej si screen konta a napiš na forum). A to že pak napsal (nezkoumal jsem log, takže nevím jestli to napsal), že je to jeho chyba - to je v podstatě pravda. O chybu serveru se totiž nejedná.

K autentizaci používáme stejně jako další tisíce serverů plugin AuthMe Reloaded a v něm možnost rozlišovat velká a malá písmena není. Respektive - můžeme zakázat velká písmena a pak by všichni hráči mohli logovat pod nickem s malými nebo naopak pouze velkými písmeny (a my bychom nepoznali zda hráč NANOSEKUNDA znamená NanoSekunda nebo NaNoseKunda).

Počet peněz není možné jednoduše vyčíst z logu, ale musí se provést rollback databáze k určitému času a datu a takto zpětně zjistit, kolik měl uživatel v daném okamžiku peněz. Takže je vracení opravdu velká otrava a zabere to dost času. Nicméně jsem to právě pro daného uživatele, který o $ přišel udělal. Na screen se totiž spolehnout nedá, jelikož se dá lehce zfalšovat.

Doufám, že má odpověď nezní nějak špatně, jsem rád, že píšeš a že chceš vylepšit hru. Ale nelíbí se mi ten styl jakým je to napsaný
    Naposledy upravil Palan; 21.01.2016 v 20:25.
    Palan, minecraft administrator
    Nechceš mít na serveru problémy? Věnuj minutku přečtení pravidel - ZDE
    Jak požádat o rezidenci - ZDE
    FAQ - nejčastější otázky - ZDE

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání