Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Poděkování GM teamu za aukci postav

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0

Poděkování GM teamu za aukci postav

Takže bych tento topic začal drobnými informacemi, ktere me vedly k zalozeni tohoto topicu
    ... moji osobu zde nekteri znate z drivejska, kdy jsem na tomto serveru byl dost aktivni, dodnes jsem byl jen vypomocna sila z duvodu banu za moji hloupost, za jine postavy...

Shrnme moji historii, na anatheme jsem dodnes setrvaval od roku 2007, tehdy byla anathema v rukou Demonicuse a hralo se zde cerstve TBC, zazil jsem zmenu spoustu rezimu (at uz z rukou adminu nebo head GM)... ale to co dnes rano videl muj zrak a nasledne patrani po zbytku... TO NEMA OBDOBY

jednoho dne... presneji v lednu roku 2013... jsem dostal ban za wpe (ano za moji blbost) a take naslednou nemoznost unbanu, viz. http://forum.project-nemesis.cz/showthread.php?27973-UNBAN-acc-DAWOOD-%28147-229-217-196%29-wpe-podvod&highlight=unban+[acc]+dawood
    ... budiz... zaslouzil jsem si to... o nejaky ten rok pozdeji jsem to zkusil znova (ten topic jsem nenasel, nekde ale bude), nasledne jsem prosil na kolenou i u Faelona, aby privrel oci, protoze muj rejstrik pruseru byl jinak cisty, nikdy jsem nic jineho neprovedl... marne, budiz, zaslouzil jsem si to...

PROBLEMATIKA VECI:
    1) dnesniho rana, moje cesta dosla konce... byl jsem upozornen na urcite polozky z aukce, koukam a EJHLE... moje postavy ze zabanovaneho acc...
    Citace Původně odeslal Lape
    vacsina banov je len o tom, ze je to chyba hraca. wpe je hack toho najhrubsieho zrna a urcite by sa NEMALI unbanovat chary/acc ktore pouzili WPE. 90% wpe filtrov sa daju odhalit, + ked si hrac neda pozor, tak to bude mat rychly spad.

verdikt teamu - unban zamietnuty, bez moznosti unbanu
    jak se teda dostaly ven??? nemel by je mit majitel, ktery na nich zabil casu at uz na achievech, tak na gearovani, tak pvp, atd atd atd?????... jestli ne TAK AT SE SMAZOU

2)
    jedna z postav na acc bylo RF DK, ano... dkcko s realm first 80lvl a dalsima (aka RF EoE, etc)... HELE ONO UZ JE PRODANO...
    viz.: http://armory.project-nemesis.cz/cha...thema&cn=Eween
    ... takze ja dostanu zajebano jak idiot, ze vubec zadam o unban, ale na aukci to nekdo z vedeni da a jeste rad (no jo komu by se nelibily prasulky za to zejo, kazdopadne pekna vojebavka vuci me jakozto majiteli)...

na konec bych jen citoval jeste jednoho cloveka a to Jinda, kdyz uvadel aukci do provozu:
    Citace Původně odeslal jind
    Doufáme, že touto novou službou nejen potěšíme naše věrné, stávající i nové hráče, ale že Vás tak i uchráníme od podvodných nabídek, které se nám v poslední době na serveru rozmnožily.

bravo jinde, dostal jsi slova, jakozto verny sponzor tohoto projektu, se mnou bylo radne zameto a zajebano (pro dobrotu, na zebrotu)... bravo

....nakonec seznam postav o ktere jde na acc:
    Alextrasza - https://aukce.project-nemesis.cz/auctions/4243 ... uz je na prodej
    Ravenstratz - postava na kterou byl uvalen perma - http://anathema.project-nemesis.cz/aukce/?detail=4244
    Taruul
    Animuch
    Korill
    Korialstratz - uz je v prdeli

na zaver, chci podekovat celemu projektu, za to, ze tak vytecne zachazi s vernymi hraci (opravdu na vybornou, obcas byste meli brat citovou hodnotu tech postav, na kterych si chcete namazat kapsy)...

hezkej den vam preje velmi nasrany jedinec,
    Korialstratz

PS: dislike je tamhle dole

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    kde bola tvoja citová hodnota keď si WPEčkoval? tieto veci vždy zásadne zasahovali do chodu serveru, viď. posledný výmaz goldov a veľa iných vecí
    preto si unban nedostal a ani by WPE chary ub dostávať nemali

o svoju postavu si prišiel sám svojou chybou a sám si súhlasil s tým, že postavy sú majetkom projektu..bolo to tak a vždy bude, myslím že už za čias Demonicus-a
    vykecávať sa na to, že si donater je naozaj mocné, bohužiaľ tým vždy len klesáš

mal si si svoju postavu viac vážiť a nerobiť blbosti, mohol si hrať za ňu ty a nie niekto iný..aspoň tá postava neleží v prachu

to je ale môj názor, nezastupujem vyššie vedenie, preto čakaj odpoveď aj z vyšších postov

P.S. sám si mal príležitosť si ju kúpiť
    Naposledy upravil Detest; 17.10.2014 v 12:27.

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    normálka všechny zabanované a neaktivní chary si tu hned čestný gm team hodí do aukce a jedou si bomby

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    17
    Teším sa na skoré zmazanie tohoto topicu

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    predtým, než to tu kompletne zaspamujete sme sa rozhodli to pre istotu locknut, nech nelietaju nejake zbytocne bany za nemiestne vyjadrenia

Anathema Gamemaster
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    Čekal jsem, kdy se někdo jako Ty ozve. Pravda, nečekal jsem dlouho.

Nějak osobně ani nevím, co zde řešíš nebo jsi měl v úmyslu řešit. Vlastně ani nevidím žádný problém. Jak už jsem několikrát napsal - do aukce se dostanou pouze postavy z těch accountů, které několikrát nebo velmi výrazně porušili pravidla serveru, byl jim udělen neodbanovatelný ban a ani se nepomýšlí na to, že by se tento acc kdykoliv ještě podíval do hry. Hráči, kteří neporušují pravidla nebo mají třeba i pouze neaktivní postavy, jsou v naprostém bezpečí.

Samozřejmě zde musím, prostě musím, zmínit i pravidla serveru a PN, konkrétně ty body, které se zabývají vlastnictvím postav.

Citace z pravidel PN:
    31. Hráčův acc a postavy na něm nejsou majetkem hráče. Acc a postavy hráčů jsou majetkem majitele serveru, který si vyhrazuje právo s takovýmto majetkem v určitých případech (právních jednáních či jiných výjimečných situací) nakládat podle svého uvážení a bez vědomí hráče. Slušní uživatelé a hráči, kteří nijak neporušují pravidla, se nemusejí bát, že by o acc a postavy na něm přísli, nebo že by s nimi bylo jinak nakládáno.

35. - Hráčům nevzniká hraním na serverech project-nemesis.cz žádný nárok na účty, které si zaregistrovali a to ani placením členského příspěvku. Zodpovědné osoby, administrátoři a GM mohou podle svého uvážení a bez nutnosti se někomu z hráčů zodpovídat nakládat s jednotlivými učty a postavami. Všechny postavy uložené na serveru jsou majetkem project-nemesis.cz a jejich existence, zachování při porušení pravidel ani jiné nakládání s nimi není právně vymahatelné.

Jelikož se takovýto account nemá dostat už do hry, postavy na něm jen tak leží. Rozhodli jsme se proto tedy, že takovéto postavy budou postupně dávány do aukce. Kdo chce, muže si je pořídit, kdo nechce, může nechat být, je to každého VÝSOSTNÉ rozhodnutí.

Samozřejmě, abych předešel zmatkům a nejasnostem, tak musím i zdůraznit, že každá postava, která je z naší strany dána do aukce je manuálně prohlédána... banka, batohy, spelly, aury, emblemy, všechno.

Taky Ti přeji hezký den,
    Head GM Raikin

"Some people just need high-five. In the face. With chair."

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání