Stránka 2 z 56 PrvníPrvní 1231252 ... PosledníPoslední
Výsledky 11 až 20 z 556

Téma: Instance - Icecrown Citadel

Anathema Admin Avatar uživatele Faelon
    Věk
    33
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    na suarfanga jsem se podival,bude co nejdriv, a u svalna...je to asi tak,ze nesmite pullnout elity driv,nez skonci uvodni kecani,pak se v pohode rozbehne a jde to,ja se podivam na to proc to dela,ale ...

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Citace Původně odeslal Faelon Zobrazit příspěvek
    na suarfanga jsem se podival,bude co nejdriv, a u svalna...je to asi tak,ze nesmite pullnout elity driv,nez skonci uvodni kecani,pak se v pohode rozbehne a jde to,ja se podivam na to proc to dela,ale ...
    Super,dobre vedet!Muzu se zeptat kdy bude rollback Marrowgara?Po vcerejsim 10HC si nejsem uplne jisty jestli to ma byt vtip,ale co vim urcite je to ze pred Update to bylo mnohem lepsi a blize Blizzlike.Coz tak nejak popira myslenku Update na prvnim miste,ze?

Mozna jsem neprijemny,ale udelat downgrade bosse ktery ani nebyl potrebny,nechat to projit test realmem kde jsi to mohl krasne checknout a videt co jsi udelal a nakonec pres ocividnou neadekvatnost pustit tohle do release pod nazvem Oprava je proste neprofesionalni,hloupe a naprosto zbytecne!

Takhle vypada Boss fight na 10 hc

Posledni zmena jde presne proti tomu jak ma spravne vypadat!Proc?

Tady je link na jeho ability

http://www.wowwiki.com/Lord_Marrowgar#Coldflame

Kdyz se ma cold flame spawnovat tesne mimo hitbox bylo nutne nechat je v oprave spawnovat jeste vice v hitboxu?Proc?

Cold flame ma jit relativne pomalu,uz posledne byl mnohem rychlejsi nez mel,v oprave jede jeste rychleji!Proc?

Sorka,rad bych podekoval za krasny update,ale pokud prvni vec kterou z update vidim je defacto nekolik kroku zpet misto kupredu a zaroven se mam nejak vyrovnavat s tim ze to je vlastne oprava a dokonce byt za ni vdecny,zejmena kdyz jsi mohl kouknout na test realm a sam si zjistit jak moc jsi to vlastne opravil...

A co vlastne znamena "Oprava exploitu u LK"?Tak nejak ocekavam ze to asi nebude naze pro opravu Valkyr...

Anathema Admin Avatar uživatele Faelon
    Věk
    33
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    takze laskave se uklidni.
    zaprve rikas krasne otestovat a checknout,ale kdyz prijdu na live a ptam se na worldu kdo ma cas ze potrebuju neco otestovat tak se prihlasi mozna tri lidi,coz je doslova na dve veci....
    zadalsi hitbox jsem upravoval,nechal otestovat a bylo mi receno je ze v poradku(ze? ti tri lidi kteri se prihlasili) tak jsem se tim dale nezabyval.jen tak na okraj kdyz jsem to zkousel sam tak sel v poradku.
    coldflame jsem neupravoval,a nevisml jsem si ze TC by do toho zasahovalo aneb jadro je proste kurva.
    takze bud se domluvime a ty mi pokazde kdyz budu potrebovat neco otestovat s celym raidem slozis ten raid a budete mi to testovat, a nebo nebudes tady psat neprosto neadekvatni reci o "neprofesionalnosti" apod. kapisto ?
    pokud mas chut pomoct ,pomoz. pokud nemas, tak nemas pravo me ani nikoho z tymu nijak kritizovat a uz vubec ne z nejake neprofesionalnosti...

a co se tyce exploitu u LK,pri transition fazi kdyz se tauntnul tak nedobehl a zastavil se script,ale zabit a lootnout sel a dat achiev.

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16
    ten profesor sa mi páči teraz sice neviem, že či ide presne podľa offi taktiky, ale už sa ozy daju pekne spomaľovať, zdmgovať, zelena newipuje raid, ale pekne sa dmg rozdeli do ostatnych okolo... červena tiež mizne ako ma... fakt ten proff je fajn.. gj lofaenn :P

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Skus si toho profa na 10/25hc a nebudes ztoho nadseny ..

Ověřený člen Avatar uživatele blackened
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    17
    na nové ID prepíšem bugreport ...

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16
    Normalové ICCčko jede na úroveň free serveru krásně(ten profesor a dmgování elit je fakt paráda), občas problém se Svalnou, ale stačí napsat na GM channel a ok.
    Zítra jdeme hcčko tak editnu

Ověřený člen Avatar uživatele blackened
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    17
    cervena predsa nemá miznúť

AN lokální moderátor Avatar uživatele Balage
    Věk
    35
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    17
    blacku udělej na to nový post nějak to překopíruj a ten starý report pak půjde prúmazem

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Tak jsem tu zase,posledne jsem to hadam trosku prehnal takze dnes budu velice polite

Lich king 10 normal

1)Dotka v prvni fazi.Neni to az tak problem,ale kdyz hodi prvni dotku na 71-72% tak je neco spatne!Muze byt dano i tim ze jsme na nej uz overgeared.

2)Valkiry.Vsechno v pohode,jenom se obcas po stunu instantne teleportuji za okraj.Dle meho nazoru je to zpusobeno tim ze kdyz nekoho capnou jsou ze 2/3 v texture.Opet to neni velky problem,ale nekdy to neni prijemne.

3.Posledni a nejvetsi problem je Frostmourne.To ze porad nefunguje neni ani tak problem (je v pripade ze tam skonci healer),ale jde o to ze lide co v nem skonci pak nemaji Achiev za zabiti LK!Mimochodem velice ocividne po nakouknuti na forum...
    Co se vlastne deje?V posledni fazi kdy Tirion ressuje raid (nebo by alespon mel) sice lide ve frostmourne dostanou ress,ale hned po ressu dostanou IK a jejich tela propadnou texturou dolu.Coz znamena zadny achiev a prakticky zklamani.Navic nekteri lide (hlavne obeti toho bugu) nechapou jaky ma smysl nechat neco tak ocividne nedodelaneho a zacit delat na EoE.Ja jsem jeden z nich

Jinak jsem s ICC spokojeny na 1*,nicmene kdyz jsem cetl twitter a tak nejak pochopil ze vyvoj ICC je uzavren tak me napadlo ze zminim jeste tyhle posledni bugy.At to mame krasne funkcni a na 100%.....

Diky

By the way,pokud se to stihne opravit do patku bylo by to jenom fajn,v sobotu jdeme progresovat LK na 25 a jsem si celkem jisty ze v pripade uspechu nebudeme mit naladu na to nechat si kazit radost mesic a neco starym bugem

Stránka 2 z 56 PrvníPrvní 1231252 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání