Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Nějaké bugy co jsem našel

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0

Nějaké bugy co jsem našel

Za tu dobu co hraji jsem našel celkem dost bugů pár z nich je ale opravdu hardcore takže je tady vypíši.

1. Když jsem shaman v aréně a použiji Totem of Wrath tak se ten buff přidává i protihráčům nejspíš to bude problém u většiny totemů
    2. Když dám Ice Barrieru za mága před začátkem arény tak se mi po odstartování arény zruší musím teda znovu protočit global v dobu kdy už jsem dávno měl běžet na soupeře
    3. Když vyvolám za mága elementála a nastavím aby nebyl agresivní ale pasivní tak při dalším vyvoláním je zase agresivní
    4. Když vycástím za mága invis tak trvá 2s než se ten invis aplikuje a pokud mě během těch 2s někdo hitne tak by jsem se do invisu neměl vůbec dostat.. dostanu se do něj ale vždy
    5. Nějak moc resistuji do paladinů když na sobě mají sacred shield není to u každého paladina takže je možné že je to nějakým talentem stejně jako to bylo buglé před 10 lety (ne neměl resist auru)
    6. No samozřejmě blinky jsou aktuálně otřesné blikovat na místě kde je jenom trochu kopeček nepřipadá v úvahu

AN Developer Avatar uživatele Josy
    Věk
    32
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    20
    Rozbi to na viacero topicov pre lepšie trackovanie a do sekcie classy

Ľahké farmenie AC

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání