Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: The eye of eternity

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0

The eye of eternity

Momentalna "funkcnost" Malygosa:

=> vortex (alebo ako sa vola ten spell kt. ma ludi dvihnut do vzduchu a davat dmg) momentalne nerobi nic
    => medzifaza s addkami vyzera fajn
    => 3.faza : nikomu z nas neslo dat stit na red draka a ak ho aj mal, dmg nebol absorbovany ... skusala som targetnut svojho draka, stacknut si combo pointy za heal a shieldnut sa => stit mi nahodilo no ten absorb bol zalostny , ak vobec nejaky bol ... pri dmgovani malygosa a stacknuti CP na nom bolo nemozne si dat stit na svojho draka a ak som potom targetla svojho draka miesto malygosa, tak CP stacknute na malygovi proste nezaratalo a stit nesiel.

=> s fazou na drakoch mal problem cely raid a nehovorim o tom, ze minimalne 5 ludi to poznalo , vedelo co ma robit a ako funguju spelly u drakov

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    EDIT:
    ______
    EOE: cca 30s po zaciatku fightu hodilo rovno last fazu, plosina sa prepadla - draky nikde => wipe...toto sa opakovalo aj dalsi pull...jeden pull sa podarilo pullnut to aj bez rozpadu plosky no tam sa nam po sadnuti na draky boss evadol a z instance zmizol spolu s objectom na spustenie a portalom

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání