Thanks Thanks:  0
Dislikes Dislikes:  0
Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Coshboyak - Navrat?

Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16

Question Coshboyak - Navrat?

Zdravím,

ano vím že jsem kolikrát říkal, že už o perms nestojím, ale za posledni dny bylo hnedle nekolik situaci u kterých bych jako Mod mohl pomoci více a tak jsem se rozhodl, že to zkusím napsat.

Tak teda, chtěl bych požádat o možnost návratu do A - Teamu serveru Minesis. Zkončil jsem z důvodů neaktivity. (Zkončil školu, hledal praci, byl furt po brigádach a 1.7 uz mě trochu omrzela) Při odchodu nebyl žádný problém po dohodě jsem odešel.

Proč chci vlastně zpátky.

No hlavně pro to abych mohl serveru nějak více prospět než hlasama na Czech-Craftu.
    Rád bych také opravil a dodělal některé mé eventy.
    A také jsem si za poslední dny všiml, že jediný plně aktivní moderator (Nepočitám stavitele a eventery) je sám Danger. Kelišovku s Gery jsem zatím snad neviděl.
    Navic perms tady na forku mám stále a je jednodušší vzít mě než někoho nového. Při nejmenším víte co od mé maličkosti čekat.

S nikým z A-teamu jsem se o tom, že hodlám psát topic zatím nezmínil i když vím, že někteří budou rádi a další budou ,,zhrozeni", tak jsem zvědav na reakce.

Tak co myslíte může být Coshboyak opět spásou serveru a být moderátor, nebo si musím upravit na forku podpis?
    Naposledy upravil Palan; 30.07.2015 v 23:59. Důvod: Ten font žral oči

Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    17
    Mít tam lepší barvu fontu a míň hrubek, bereme tě hned. Takhle to projednáme na skypu a uvidíme
    Palan, minecraft administrator
    Nechceš mít na serveru problémy? Věnuj minutku přečtení pravidel - ZDE
    Jak požádat o rezidenci - ZDE
    FAQ - nejčastější otázky - ZDE

Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    16
    Ten font byl super...hrubky ty za me vždy opravoval Kraky a stejně by jsi mě nevzal hned

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání