Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Prosím o radu s připojením

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0

Prosím o radu s připojením

Ahoj
    Nějakou dobu jsem nehrál wowko a mezitím mi odešel počítač.Teď když mám jiný tak jsem zase dostal chuť si zahrát.
    Kamarád mi přetáhl na Flashku celou hru,kterou normalne ten den hrál.Ja to přetáhl do počítače,spustil.Na uvodní straně jsem vyplnil email,heslo a potvrdil.Najednou mi vyskočilo upgreitovani na verzi 4.0.0.,ktera navic po nacteni 100% hodila chybu ze nejde.Je to proces těsně před výběrem postav.Realm list už byl přepsaný,ale projistotu jsem ho zkontroloval.
    Hru jsem teda smazal a stahl znovu(v podstatě jiný uživatel).Spustil,a udělalo to stejné.
    V donate se na učet normalně přihlásím Nickname: Jarco
    Nevím si rady:/ jestli někde zaškrtnout nějake povolovani aktualizaci,nebo jestli mam špatnou verzi:/ (Přitom mam normalně 3.3.5a ,jako kamarad,kterou ji normalně hrál.

Administrátor
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    20
    Verzi klienta si updatem podělal.

Stahni si nového klienta na adrese http://jak-se-pripojit.project-nemesis.cz/

Je tam direct link, stahuješ plnou ryhchlostí. Pokud ti napíše že složka nenalezena tak to stahuje někdo před tebou.
    NEW !!! Direct link na stažení celého zabaleného klienta, stahujte <<<ZDE>>>

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Už jsem na to přišel
    Špatně zadané přihlašovací udaje.Psalo to ať zadám email a ja ho tam daval jak diví,ale mají se tam dat jen přihlašovací Nick.Říkám dlouho jsem se nepřihlašoval
    Aspoň zkušenost pro ostatní
    Jinak děkuji za ochotu,myslím že mužeme lock.

Jen pro info...tak aktualizace neproběhla,jen se načítala a ke konci to hodilu chybu,že to nejde.Tam nebylo navýběr,jestli chci vybrat aktualizaci nebo ne.Automaticky se tam objevila a přes ni nešlo jít.
    Zkus to sám,místo nicku dej email.
    Naposledy upravil Jarco; 09.07.2014 v 18:42.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání