Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Perma BAN za urážky GMT a serveru Anathema. Žádost o UNBAN.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0

Perma BAN za urážky GMT a serveru Anathema. Žádost o UNBAN.

Dobrý den, nazdár, čau.
    Dneska jsem dostal perma Ban na acc: Sejn777 | 21/04/2014 | perma | urazky,tak si bez na TW,podvod.
    Moc mě to mrzí a nechápal jsem, proč jsem dostal perma ban. Pochopil jsem, že moje chování bylo strašné, jak k GMT, tak i k serveru Anathema. Chápu, proč jste se tak rozhodli. Staráta se o server ve svém volném čase, a já se choval jako navděčnej kretén.
    Hraju na tomhle serveru od první chvíle co jsem znal WoWko a toho banu je mi vážně líto.
    Psal jsem, jak na tomhle serveru na každýho GMka serou, a že je Twinstar lepší, a to z důvodu toho, že když někdo potřebuje pomoct, tak se málo kdy najde někdo, kdo doopravdy pomůže, vím máte toho na starosti hodně. Nikdy jsem na tomhle serveru neporušil ani jedno pravidlo, nikdy jsem nedostal žádnej ban, nikdy jsem si na nic nestěžoval, a chtěl bych Vás požádat o UNBAN pod podmínkou, že se tato moje chvilková slabost už nebude opakovat.
    Tímto bych se chtěl omluvit celému teamu GMT i serveru Anathema, že jsem pošpinil jeho jméno. Je mi to opravdu líto a s klidem můžu říci, že Anathema server všude prosazuju a všem doporučuju, a i proto mě to dost mrzí. Omlouvám se.
    Doufám, že příjmete moji omluvu, a jak se zachováte je už jen a jen na vás.
    Předem děkuji aspoň za přečtení a za Váš drahocený čas.

Registrovaný uživatel Avatar uživatele shapow
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    14
    Citace Původně odeslal Vojtěch Šejnoha Zobrazit příspěvek
    Je mi to opravdu líto a s klidem můžu říci, že Anathema server všude prosazuju a všem doporučuju......
    Kde všude? Mě jsi PM třeba ještě nepsal, můžeš to napravit a vylepšíš si u mě reputaci!
    Naposledy upravil shapow; 23.04.2014 v 08:33.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Hlavně v reálném životě. Ve škole přemlouvám spolužáky, ať se připojí právě na Anathemu. Bratra a bratrance jsem přivedl na tento server a snažil jsem se přemluvit, ať se připojí i náš učitel Informatiky. Prosím, dejte mi druhou šanci, moc mě to mrzí.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Tak díky za odpověď.(y)

Anathema Gamemaster
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    Unban máš za 7d právě od teď. Napiš příště něco takového a můžeš své hraní přesunout jinam. Hraje pro Tebe fakt, že account a IP je bez předchozích trestů.

"Some people just need high-five. In the face. With chair."

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání