Thanks Thanks:  0
Dislikes Dislikes:  0
Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Dun Niffelem

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0

Angry Dun Niffelem

Pokaždé když vstoupím do téhle oblasti despawnou se všechny npc takže se dá repka dělat jedině pomocí EoTa navíc se nedají ani kupovat itemy(je tam i mount ... mamut ) když tu pepku doděláte ... opravte to prosím

Ověřený člen Avatar uživatele Almarell
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    15
    Ono je to tam cele divne. ja som si najprv dala repku za emblemy na friendly a sla pozret vendora, ale ako vravis, npc tam ziadne neboli. Ale potom som zacala plnit questovu liniu (start v K3) a po par questoch som tam sla pozret znovu a npc tam boli a odvtedy ich tam mam stale. char, s ktorym tam chodim tam ale kvoli nedokoncenemu questu sa v tych miestach vzdy premeni na taku obriu bojovnicu. Ale vravim, exalted nemam a z linie tiez len par questov, ale po nich mi to ide.
    Naposledy upravil Almarell; 01.03.2014 v 21:35.
    Huntress Loremaster Sylvana

Banned
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    V Dun Nefellem jsem taky strávil moře času. Má to co dočinění s těmi "hráčskými oblastmi" nebo jak to nazvat, napříkad jak se promění okolí Shadow Valut, když si uděláte quest chain na repku s Knights of the Ebon Blade, tak potom vidíte jiná NPC a prostředí než hráč, který repku/questy nemá.

V Dun Nefellem se mi první problém střetu těhne oblastí, kdy se k NPC nedá přiblížit vyřešil tím, že jsem abandonul quest, který ve stejné oblasti kolidoval, jenže teď nevím u jakého q jsem se zase zasekl se stejným problémem, možná, aby to šlo, tak se musí dělat v určitém pořadí.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    Tento problém so mnou riešil pred nedávnom GM, keď som repku robil. Jedná sa o tzv. fázové questy s ktorými sú na freečkach problémy, nakoľko ideo ťažko riešiteľný bug. Questová línia odomyká reputáciu u Sons of Hodir a problém nastáva pri zmene fázy, kedy sa má pri fjornovi spawnuť anvil (nákova/kovadlina) a jej odovzdať quest. Posun fázy dokáže vyriešiť len GM, hráči si sami nepomôžu. Bug som reportoval medzi questami - Refiner's fire.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání