Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Žádost o UNBAN

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0

Žádost o UNBAN

Vážení GM, cením si vaší práce, a nijak zvláště mi nevadí nefunkčnost některých věcí, jelikož se mě netýkají. Včera jsem dostal MUTE za "GM není k smíchu", což mi přijde jako naprostá blbost. Pokud s nějakým GM diskutuji o tom jak se vede server, nebo si stěžuji, že nebere názor většiny hráčů, kteří jej vyjadřují, a dostanu takové MUTE na 8 hodin, z takového hloupého důvodu, samozřejmě se proti němu ohradím. Použil jsem proto ticket, kde jsem si chtěl na toto chování GM stěžovat. Místo pochopení, a vyslechnutí názoru, jsem dostal BAN na 14 dní kvůli neúctě ke GM. Je mi líto, ale pokud si GM hraje na boha, nehledí vlevo v pravo, a tvrdí že jen on má pravdu, nemůžu si ho vážit. A už vůbec ne, pokud mě zabanuje z takového důvodu. Proto žádám o okamžitý unban mého účtu, jsem jen hráč, a nechci s Vámi mít problémy. Chci si prostě jen zahrát dobrou gamesu a nebýt u toho šikanován, za vyjádření vlastního názoru. Předem děkuji za rychlé vyřízení.

Anathema Gamemaster
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    Buď velmi rychle přepracuj (doplň) co Ti tady dle vzoru chybí, nebo to rovnou locknu, že to není podle vzoru, jelikož kdo má pak dohledávat kdo co dostal za co kdy kde jaký ban.

"Some people just need high-five. In the face. With chair."

Ověřený člen
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0
    UNBAN - [acc] JOHANIS (213.192.8.6) - neucta ke GMt ,, sory, doufám že je to ono

Anathema Gamemaster
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    39
    Zdravím,
    ban jsi dostal ode mě, za tento TICKET.
    Můžeš vyjádřit svůj názor, ale civilizovaně a hlavně slušně, což Ty zřejmě neumíš.

Unban Ti rozhodně dát nehodlám a ještě si rozmyslím, jestli Ti náhodou nepřidám o něco navíc za tu v podstatě žádost o support v podobě unbanu. PM

"Some people just need high-five. In the face. With chair."

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání