Thanks Thanks:  0
Dislikes Dislikes:  0
Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Ban za nic ...

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    0

Angry Ban za nic ...

Dobrý den, rád bych informoval o svém banu za podvod, který má určitě na svědomí hráč volgin, který sháněl tailora a ja mu nakonec napsal co potřebuje, leavnul jsem RDF na jedné postavě a přelogoval s tím, že mu chybí 3 moonshroud a ty jsem na tailorovi koupil, avšak když mi měl dát zbytek surovin řekl mi: z jaké sem guildy tak sem mu napsal ,že ted sem v Lords of Chaos ... a on byl z DS o které se na chatu dost mluví, řekl mi že nemá záruku a že ho chci ojebat, že tak jednám což mu asi řekl instinkt namyšleného hráče... jsem dospělý a nemám potřebu krást na wow nebo kdekoliv jinde, chtěl jsem pomoct jak jsem zvyklý z off... bohužel český server ukazuje naši náturu posledních let. Poté jsem mu nabídl, že mu dám 8000 zálohu což si myslim na 5PS a 7 moonshroud v pohodě stačí a on mě nechá dát ban za podvodníka ?? ani tuto nabídku nepřijal a tak sem se zas logoval z5 s tím že zbytečně mam desertera a koupil sem zbytečně 3 moonshroud.
    Tímto žádám o omluvu hráče nebo ban jeho postavy protože on mě křivě obvinil a ani mu nic nezmizelo,nemá žádný důkaz, nikdy jsem nic podobného neudělal, takže budu rád, když se to bude řešit, nemůžu hrát a to jsem na nemocenské, bany by se neměli zneužívat, a hodně lidí ví že nekradu spíš dávam goldy začátečníkům které potkám...

Díky Volgine! Díky lidem jako ty je ta hra fakt úžasná! Pomáhám lidem a takhle skončim.

Registrovaný uživatel
    Post Thanks / Like
    Vliv na reputaci
    14
    Přesně od toho máme donate systém....

Tam zjistíš za co přesně máš ban...
    Nenapíšeš ani jméno postavy nebo název ACC ať tě může někdo dohledat ..
    Ban máš za - > http://forum.project-nemesis.cz/show...a-mastny-buger
    dnes ve 20:28 ban končí!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání