Ban měnit nehodlám. Samozřejmě můj verdikt může změnit Nethiel jakožto Head GM nebo Faelon jakožto Admin.

Z pravidla §3.2 jsi porušil hned první bod a tedy §3.2.1 Pokud najdete ve hře chybu, která může zvýhodnit hráče, nebo skupinu hráčů, jste povinni to neprodleně ohlásit na fórum, jakékoliv využívaní této chyby povede k následujícím trestům..
A dále jsi se dopustil hromadného bugování, tedy porušení pravidla §3.2.3 V případě prohřešku jednoho hráče ve skupině (parta, raid, arena team), kdy nejde prokázat ani vyvrátit, že ostatní členové o bugování věděli, se trestá od 3d banu pro hráče který se dopustil prohřešku, 1d ban pro ostatní členy. A jak jistě vidíš, v pravidle je, že se toto trestá OD 3d banu, což se mi osobně zdá jako velmi nízká hodnota a proto jsem usoudil dát bany pro zúčastněné delší.
Navíc Ty jsi porušil i hlavní P-N pravidla a konkrétně bod 4 - Je zakázáno využívat jakýchkoli bugů (chyb) ve hře; hráč je povinen jakoukoli chybu (ať již prospěšnou či neprospěšnou) neprodleně nahlásit GM, který je online (službou ticket / channel gm, viz níže) či na fóru, nebo jiným způsobem dát vědět pověřeným osobám (Admin, GM). Pokud tak hráč neučiní a bude bugu využívat ve svůj či jiný prospěch nebo se o něm šířit dál, či dokonce nabádat k bugování (využívání chyby), bude zabanován. hráče neomlouvá to, že dá vědět GM nebo Adminovi o chybě.

Byl jsi Raid Leader, nabádal jsi k hromadnému bugování, bugovali jste ve skupině a Ty mi tady hodláš tvrdit, že jsi neporušil pravidla serveru a projectu, a že daný trest je příliš tvrdý?
UB ani změna trestu NEBUDE.